Badpremiärdag


Den 19 maj hade jag badpremiär, det var kallt i vattnet men jag höll mig nära stranden där det hunnit bli några grader varmt.

Kommentarer:
Postat av: Venta

Oj, vad du är modig som redan har badat!!

Postat av: Syster

Men oj oj oj vad kallt det ser ut! Hade dina människor med sig handdukar så du blev riktigt torr. Men jag antar att du var jätteglad - vet ju att du gillar att bada jättemycket - inte för att jag förstår varför...

Dilba

2012-06-02 @ 07:17:32
URL: http://www.lobeiroskennel.com
Postat av: Trixi

Hej Venta! Det är inte så mycket mod, det är mest lust, och så några änder som simmade en bit bort. Tyvärr hann jag aldrig ifatt dom. I dina trakter har vattnet kanske hunnit bli varmare än det är hos mig?Hej Syrran! Att bada är ett av hundlivets verkliga höjdpunkter, det finns så mycket saker att hitta på i vattnet. Man kan plocka pinnar som flyter, man kan jaga änder, man kan dyka och hämta upp saker från botten och så kan man bara simma runt i största allmänhet. Du kan komma till min badsjö i sommar och testa!PS Jag har alltid en handduk i bilen för man vet aldrig när ett badtillfälle yppar sig.

2012-06-02 @ 09:26:30
Postat av: Coffee

Jag älskar att bada utomhus, men inte inomhus! I sommar när matte och husse åker bort ska jag vara hos min förstamatte, och där brukar man få bada massor med alla de andra hundkompisarna. Det finns en å precis utanför staketet, väldigt bra!

Var det den där stora älven du badade i? Matte sa att det flöt isflak i den när hon var där.

2012-06-03 @ 13:22:13
Postat av: Venta

Bra att du alltid har med dig en badhandduk!! :-) Jag har sagt till mamma att jag tycker vi ska gå till en sjö i närheten, så jag också får prova på att bada. Då ska en handduk med minsann. Man vet ju aldrig, kanske jag vågar bada!!

2012-06-05 @ 09:26:20
URL: http://noffebloggen.blogspot.com/
Postat av: Trixi

Hej Coffee! Så kul för dig att få komma till ån! En sån önskar jag också att jag hade här hemma, vi har visserligen ett dike där det rinner vatten men i den får jag aldrig bada. Och, nä, det var inte älven, det var en sjö jag badade i, min mesta badsjö. Den bästa badsjön finns i skogen ganska långt borta, så det är inte så ofta jag åker dit.Hej Venta! Om du går till sjön en varm dag så kanske du vågar, det är skönt att svalka sig när man är het och flåsig. Och vem vet, du kanske är lika badtokig som jag. Testa och berätta sen hur det gick!

2012-06-05 @ 09:39:28

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits