Snöpulsardag


Jag trodde inte mina ögon när matte öppnade ytterdörren i morse, hela vägen till toa var fullständigt igenkorkad av snö! Matte var tvungen att bära mig ett långt stycke, annars hade jag villat bort mig i dom höga snömassorna.

Kommentarer:
Postat av: Nisse, Zmugge och Assar

Hej Trixi! För oss var det likadant, även om vi har längre ben än dig. Vi fick hoppa oss fram i den djupa snön. Matte säger att det måste ha kommit minst 30 cm nysnö :( Vi som trodde att våren var på G och att vi snart skulle få springa loss på ängen. Men det lär dröja. Nosgos från oss, till dig!

Postat av: Coffee

Men oj så du ser ut! Vi har nästan ingen snö kvar, det är jättesvårt att hitta bra rullställen. I går började det snöa en stund men det blev inget av det. :-(

2011-03-12 @ 06:06:13
Postat av: Trixi

Hej Pojkar! Jag tänker också på ängen ibland och längtar tills den tinat fram. Fy fasicken så kul det ska bli!Coffee! Du måste be din husse och matte att flytta hit till Snöland. Här skulle du kunna rulla och gosa i minst sex månader varje år.

2011-03-12 @ 07:54:02
Postat av: Dixie

Men Trixi, så mycket snö du har i pälsen!! Så där såg jag ut flera gånger i början av veckan. Då blev det en runda i duschen för att spola av mig. Usch, jag tycker inte om duscha, men det är gott att slippa den kalla snön med. Bra du har en tröja i alla fall!!Svansvift och nosgos från Dixie!!

2011-03-12 @ 18:38:33
URL: http://noffebloggen.blogspot.com/
Postat av: Coffee

Min husse skulle älska att bo i Snöland! Han vill ju jämt åka skidor! Men matte finge jag nog aldrig med mig.

Min mamma är och hälsar på hos mig ett tag. Det är kul på sätt och vis, fast man får ju dela med sig av kel och godis förstås.

2011-03-13 @ 08:13:33
Postat av: Leo

Hej Trixi!

Här har vi bara lite snö kvar, och den är ganska smutsig. jag har bott hos min "lill-husse" några dar (nåja, han är inte liten men kallas så ändå), och han bor i riktiga stan. Där finns det många spännande lukter. Min matte och husse har varit uppe i Norrland, ända från Luleå körde dom. Så jag vet att ni har mycket snö, fast den är ren och fin.

Här får man duscha mycket nu. Tass frå Leo!

2011-03-13 @ 14:15:38
URL: http://redriff.norfolkterriers.dinstudio.se
Postat av: Trixi

Hej Dixie! Jag behövde bara duscha benen, det hade inte fastnat någon snö på magen för jag hade ju tröjan på mig. Hoppas att du har återhämtat dig från det där hemska som hände!Hej Coffee! Så synd att din matte inte vill bo här, du och jag skulle kunna gå på promenad tillsammans, jag skulle sköta om nosandet så kunde du rulla hela tiden.Hej Leo! Om din matte och husse körde bil så har dom susat förbi mig, inte alls särskilt långt från mitt hem. Hade jag vetat att dom skulle komma åkandes hade jag ställt mig på viadukten och viftat på svansen och hoppat upp och ner och dom hade kunnat tuta tillbaka.

2011-03-15 @ 07:40:23

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits