Friluftsdag


Idag bestämde husse och matte att vi skulle se på annat än TV, så vi åkte iväg till friluftsmuséet. Vi började med att äta våfflor. Jag fick tigga och be och till sist fick jag ett hjärta.


Vi träffade på en väldigt trevlig tant som satt och täljde trädockor. Jag hade gärna gnagt på en sån men det fick jag inte. Hon berättade att hon hade en flatcoated retriever hemma som också var matintresserad, precis som jag.


Sedan träffade vi på några får som var instängda i en ståltrådshage. Dom var väldigt intresserade av mig och jag pussades med ett av dom en liten stund.


Till sist beökte vi badsjön och jag plaskade runt ett tag innan det var dags att åka hem och intaga middagsmålet (som bestod av skulor, som nästan alltid annars också). Nu ligger jag i den svala kvällssolen på altan och vilar ut

Kommentarer:
Postat av: Leo

Hej Trixi!

Oj, vad kul att läsa om dig igen! Något friluftsmuseum har jag aldrig varit på, men det verkar väldigt trevligt. Fast mycket får träffar jag ju ändå, och simma gör jag titt som tätt, men en tant med huckle som täljer dockor var svårare. Fast matte, hallå, du kanske...

Trevlig midsommar Trixie, och glöm inte blomsterkransen!

Postat av: Hej Leo!

Hej Leo! Är du i badparadiset nu? Det är så kul med sommar, allt möjligt kan hända när snön inte hindrar framkomligheten. Dagarna går bara alltför fort. Men så känner jag mig lite orolig för midsommarkransen, vem ska hjälpa mig i år då matte jobbar alla dagarna och husse sover länge när han är ledig? Måste tänka ut nå't ...

2011-06-19 @ 07:27:12
Postat av: Coffee

En sån innehållsrik och rolig dag! Och fina bilder, din matte är duktig hon!

2011-06-21 @ 17:43:19
Postat av: Trixi

Hej Coffee! Mmm, det var en bra dag. Igår var det också kul, då gick vi kvällspromenaden vid älven och jag plaskade runt i vattnet på flera olika ställen.

2011-06-22 @ 13:54:25
Postat av: Kråkan

Åh, vilken härlig huckletant du hittade!

Och det var ju bra att du fick hitta dig en bra "bitar-pinne" vid badet sedan, när nu huckletanten inte delade med sig av sina pinnar!

Hos oss är allt bara bra. Och just nu är det extra bra, för det regnar INTE!Jag och matte önskar er en riktigt bra midsommarafton, vare sig den spenderas på jobb, i säng eller jagandes efter kransbindare...

2011-06-23 @ 11:14:17
Postat av: Dixie

Halloj på dig, Trixi!! Så fina foton det är på dig som vanligt. Det är säkert lätt att fota en vacker hund som dig.Jag tycker allt att tanten som täljde kunde delat med sig till dig. Men kanske hon hade en chef som hade blivit sur om hon hade gett dig en träbit...?Fåren skulle jag också vilja prata med. De är allt bra söta. Luktar de gott också? Och lämnar de goda bajsspår...?I Norge är det Sankt Hans-aften i dag, och Sankt Hans-dagen i morgon. Så får jag se om det blir något extra på mig i dag.

Nu är jag och mamma hundbarnvakt för Emma, så kanske jag kan få med mig Emma på att tvinga mamma att göra inrefilé till oss...?!! Det hade varit något. fniss, fnissNosgos på dig, Trixi, från Dixie och Emma och mamma!! Ha en strålande midsommar, helst med en strålande sol med.

2011-06-23 @ 16:04:09
URL: http://noffebloggen.blogspot.com/
Postat av: Trixi

Hej Kråkan! Glad midsommar till dig och din matte (och, okei, katterna också)! Håller tasstummarna en stund för att det regnfria håller i sig borta hos dig, här är det halvt om halvt blött och myggen är ettriga som f-n, men ännu har inga fästingar satt sig på mig och jag hoppas verkligen att dom inte hittat min äng och tycker att det är en bra boplats.Hej Dixie! Jag gissar att du övertalade din matte att ordna fram filé till dig och Emma, hoppas det smakade riktigt bra. Och h en riktigt bra och skojig Hans-dag! Hälsa voff voff till din matte och Emma, och många voffvoff- hälsningar till dig själv!

2011-06-24 @ 11:13:04

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits