Cruisingdag

ikväll har jag varit ute och åkt bil tillsammans med Bosse, Paco och Sylke. Killarna satt där framme och vi tjejer bak. Det fanns inget tak på bilen så efter ett tag blev det rätt blåsigt, men det var riktigt kul ändå.

Kommentarer:
Postat av: Dixie

Var det folk som stod och såg på er när ni åkte i bilen...? Hade ni annonserat att ni skulle åka bil? Jag skulle kunna tänka mig att åka i en sådan bil och bli tittad på. fniss, fnissBlev du rufsig i pälsen av vinden?

Jag undrar om vi hundar också kan använda hårskum och hårspray som tvåbeningarna gör. I och för sig gör det inte så mycket om jag blir rufsig i håret.

MEN: ska jag åka bil som du har gjort och folk ska se på mig vill jag gärna vara lite fin i frisyren med. (Jag är lite fåfäng!!)Nosgos på dig, Trixi, från Dixie!!

P.S. Emma har åkt hem i dag, efter att ha varit hos oss i över en vecka. Det är både trist och skönt att ha mamma för sig själv. D.S.

Postat av: Trixi

Go'mårron Dixie! Det var jättemycket folk som stod och såg på oss, det var tjockt efter trottoarerna och alla verkade glada. Och det var jättemånga bilar som körde runt, runt i stan.Det hade stått i tidningen att den här dagen skulle vara en bilåkardag, det fanns t o m en karta över hur bilarna skulle köra. För det mesta gick åkandet väldigt långsamt men det blåste ändå så pälsen svängde med vinden. Bilen jag åkte i heter Ford Galaxie. Om jag ska åka nästa år när det är bilåkardag så tänker jag sätta på mig en sjal eller något annat så jag ser riktigt snygg ut. Igår var det inte planerat i förväg att jag skulle följa med utan det bara råkade bli så. Matte säger att tillställningen heter Wheels.

2011-07-03 @ 07:16:55
Postat av: Kråkan

Jädrans vad häftigt Trixie!

Jag hade också velat åka i baksätet. Då har man bättre svängrum.

Häftigt att alla stod och beundrade er!!

Kul för dom att få valuta för sitt stående också.

-Att se en snygg tjej (med vänner) i en cool bil.

Min bil är ljusblå. Coolt det mé tycker jag.Tass!

/Kråkan

2011-07-04 @ 00:13:49
Postat av: Trixi

Hej Kråkan! Det hade varit kul om du hade åkt med! Och jag tror vi vovvar fick mer beundran än bilarna. Min vanliga bil är röd men just nu är den inte kul att åka i för matte har tagit bort min stora kudde så jag kan inte se ut. Hon har sagt att den ska få nytt överdrag men det verkar dröja.Voff voff/Trixi

2011-07-04 @ 06:32:39
Postat av: Dixie

Det är Wheels and Wings i Varberg en helg varje sommar. Då är det massa ståhej.

Själv har jag inte sett på cruisingen, och inte heller åkt med. Men visst hade det gjort sig med flera bedårande brudar som oss i baksätet på en bil!!

2011-07-04 @ 12:15:55
URL: http://noffebloggen.blogspot.com/
Postat av: Trixi

Hela baksätet fullt av Norfolk-brudar - det hade varit tufft! Vi skulle kunna ha såna där tunna, fladdrande halsdukar på oss och kanske solglasögon. Och lakritscigaretter i mungipan???

2011-07-04 @ 13:20:14
Postat av: Dixie

Ja, ja, ja!! *drömmer mig bort*

2011-07-04 @ 20:44:45
URL: http://noffebloggen.blogspot.com/
Postat av: Leo

Hej Trixi!

Egentligen tycker jag INTE om bilåkning, men i den bilen hade jag velat vara med!!!

Ha en riktigt bra sommnar, Trixi, önskar Leo the Norfolk!

2011-07-07 @ 22:55:25
URL: http://redriff.norfolkterriers.dinstudio.se
Postat av: Leo

Hej Trixi!

Egentligen tycker jag INTE om bilåkning, men i den bilen hade jag velat vara med!!!

Ha en riktigt bra sommar Trixi, önskar Leo the Norfolk!

2011-07-07 @ 22:58:32
URL: http://redriff.norfolkterriers.dinstudio.se
Postat av: Trixi

Vet du, Leo, jag tycker inte heller om att åka bil men i den här bilen var det jäkligt kul. Kanske för att jag kunde se så mycket. Ha en bra sommar du också! /T

2011-07-08 @ 08:20:02
Postat av: Dixie

Det är helt klart roligast att åka bil när man er bra, så klart. Jag håller helt och fullt med om det.Jag och Kråkan får hälsa på nästa gång det är, och så får vi ha våra personliga scarfs på oss, de med våra namn på.

Då blir vi ordentligt stiliga. Och så klart med solglasögon och lakritspipor med. Så är det bara att räkna med att vi hamnar på framsidorna av många tidningar efter det.

2011-07-11 @ 16:36:24
URL: http://noffebloggen.blogspot.com/
Postat av: Dixie

Jag menar så klart att det är bäst att åka bil när man SER bra. Min sekreterare knotade visst lite med att skriva förut. ;-)

2011-07-11 @ 21:41:14
URL: http://noffebloggen.blogspot.com/
Postat av: Dixie

Hej, Trixi!! Ja, som tur var så var jag och mamma hemma, och inte nära explosionen. Vi bor cirka 15 minuters t-bane-resa från centrum (och det är jag väldigt, väldigt glad för).

Kram och nosgos från Dixie!!

2011-07-22 @ 18:58:18
URL: http://noffebloggen.blogspot.com/

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits