Kall dag


Idag struntar jag nog i att gå ut. Åtminstone ska jag först ha frolicen som matte viftar med där borta.

Kommentarer:
Postat av: Dixie

26 kalla grader...?!! Kan det stämma verkligen? I så fall förstår jag att du funderar på om du ska bli inne. Det är ju superkallt. Brrr!! När det är superkallt hos oss blir det minimala turer.Svansvift och nosgos från Dixie!!

Postat av: Trixi

Hej Dixie! Det har varit hemskt kallt här länge och jag fryyyyyser om tassarna. För det mesta blir det snabbsvängar ut men ikväll var jag på humör för en längre promenad, och jag började inte frysa om tassarna förrän vi var nästan hemma, men det var bara -22 just då. Nu ska jag snart lägga mig och sova. Godnatt Dixie, sov gott!

2011-02-17 @ 22:22:46
Postat av: Kråkan

Hujja! 26 grader med ett streck efter? Burr!

Jag har bara ensiffriga nummer framför strecket.

Men snart (säjer matte i alla fall) så kommer det ett sträck uppifrån och ned också. Och då kan man börja sitta ute och fiiiiiika, säjer hon.

-Det längtar jag efter nuförtiden. Att bara vara ute tillsammans och "göra ingenting" liksom.Nu skall jag ta helg framför brasan. Där kan man också göra "ingenting" alldeles utomordentligt.

TREVLIG HELG -inomhus- PÅ DIG TRIXI!

Och så klart trevlig helg till alla andra också!

/Kråkan

2011-02-18 @ 17:59:26
Postat av: Trixi

Hej Kråkan! Lyllo du som har ensiffriga nummer! Jag är sååååå lesssss på det kalla, jag vill att altanen ska värmas upp så jag kan ta fram min solstol. Trevlig helg! till er alla också (+ katterna). Matte har en sån där helg framför sig när hon bara kommer hem och sover och äter, så det blir husse som får underhålla mig fram till måndag. Voff från Trixi

PS Tur att din matte kom hem efter alla dom där veckorna! Och, förresten, jag har sett henne i ett TV-program där dom pratade om hunduppfostran (som om vi noffar skulle ha nytta av sånt, schäfrar kanske men inte vi, nej nej). DS

2011-02-18 @ 18:48:18
Postat av: Coffee

Uj, uj, så kallt ni har det! Jag har aldrig i hela mitt liv varit med om sån kyla! Här är det också kallt, men inte värre än att det fortfarande är roligt att gå ut. Och det har kommit lite, lite mer snö, så att det går att rulla sig igen. Men det är ett fasligt väsen på fåglarna, så det blir nog snart vår, tror jag.

2011-02-19 @ 11:25:07
Postat av: Dixie

Coffee, så bra att det går att rulla sig i snön igen. Jag rullar mig också i snön av och till. Men mest av allt kör jag ner nosen i snödrivorna för att leta efter mat. fniss fniss

2011-02-19 @ 14:33:14
URL: http://noffebloggen.blogspot.com/
Postat av: Trixi

Hej Coffee! jag kanske ska skicka dig en snöhög som du kan rulla dig i, hihihi? Här finns det också skränande fåglar, det är kajor enligt husse, och jag kan bli lite förb-ad när dom kommer i stora gäng och lever om men matte verkar tycka dom är kul för hon brukar stanna och titta. Du får berätta för mig när våren har kommit till dig för då vet jag att den kommer till mig om en månad eller två. Voff och burr burr från Trixi.Nu får jag höra att Dixie har blivit överfallen, måste gå på hennes sida och se.

2011-02-19 @ 15:13:21
Postat av: Dixie

Hej, Trixi!! Tack för dina snälla och uppmuntrande meddelanden i min blogg. Jag blir hoppande glad när mina vänner tassar inom för att visa omtanke.Mamma blir allt nästan på gråten nu för tiden, för jag tjatar om tur, mat och gos igen. Det betyder, säger mamma, att jag har börjat bli mig själv igen.För övrigt kan jag tänka mig vår snart. Tror jag i alla fall!! När snön börjar smälta kommer det nämligen fram en massa spännande ur snödrivorna. Det är spännande kan du tro. *hehehehehehe*

2011-02-20 @ 13:33:15
URL: http://noffebloggen.blogspot.com/
Postat av: Becca & Olga

Oj hjälp vad kallt!" -26!!!!

2011-02-25 @ 11:12:57
URL: http://sweetolga.blogg.se/
Postat av: Trixi

Hej Becca och Olga! Burr burr, det var superkallt och jag frös om tassarna så in i norden, men idag är nästan sommarvärme, bara -2.

2011-02-26 @ 07:42:24
Postat av: Coffee

Nu har vi plusgrader hö

är hos oss! Jag blev blöt om tassarna när matte och jag var ute och gick. Men det finns fortfarande snö nog att rulla sig i, som väl är!

2011-02-26 @ 16:48:31

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits