Kloklippardag


Det har varit en riktig mumsig dag idag: Jag har slickat upp en stor klick jordnötssmör! Och tydligen blev klorna klippta just då men det är bara vad jag hörde sägas, själv märkte jag inget.

Kommentarer:
Postat av: Coffee

Jaha du, jordnötssmör! Mig ger dom leverhundgodis eller vad det är. Det vill säga om matte tar mig till kloklippstanten - när min förstamatte klípper måste jag finna mig idet ändå! Eller om matte gör det, men det gör hon inte så ofta.

Jag tycker de skulle låta oss vara ute och gräva hela dagarna i stället, då skulle vi slita ner klorna av oss själva! Jag är jätteduktig på att gräva - särskilt i lös, fin rabattjord förstås. Fast då skriker matte på mig...

2011-04-10 @ 19:56:41
Postat av: Trixi

Hej Coffee! Leverhundgodis tycker jag också om men jordnötssmör är godare, till och med godare än choklad.

Börjar känna mig tönsig och tror att jag ska ta en tidig sovkväll, har varit på långpromenad idag och den tog på krafterna. Go'natt, sov gott!

2011-04-10 @ 20:59:05
Postat av: Kråkan

Åh, jordnötssmör. Aldrig provat. Med bitar i, eller slät? Har läst på burkarna att det finns olika...

Att dom klippte klorna på dig samtidigt tror jag att dom kanske bara säger!?



Jag och matte var båda trötta tidigt ikväll, men nu är vi vakna mitt i natten i stället. Men nu har vi räknat in katterna och kan gå och lägga oss igen. Utan jordnötssmör. -Tyvärr.



/Kråkan

2011-04-12 @ 02:56:33
Postat av: Trixi!

Gomårron Kråkan eller Gomiddag, man brukar ju sova lite längre om man varit upp och räknat mittinatten .... Men Kråkan, alltså, du måste smaka jordnötssmör! Jag blir alldeles galen när jag ser burken, så gott är det. Och den sort jag brukar slicka är alldeles slät och innehåller bara jordnötter och salt. Och när burken är nyöppnad är den lättslickad, sen när smöret torkat lite så tar det en lite längre stund. Det tråkiga är att jag får det så sällan! /Trixi

PS Klorna VAR klippta, det kände jag efteråt. DS

2011-04-12 @ 06:05:07
Postat av: Leo

Hej Trixi!

Oj, här har det hänt mycket, ser jag. Chokladpraliner låter gott, men det verkar bäst att låta bli verkar det som! Fast jordnötssmör, det verkar ofarligt, och gott också. Själv har jag aldrig smakat, fast vi har faktiskt en burk i kylskåpet. Ska prata med matte om den! Fast vanliga jordnötter vet jag är gott. Fick faktiskt smaka just i kväll. Ett tips: Svälj dom hela, har man tur hinner man få fler...

Bra att du mår fint nu, Trixi, men det var ett väldigt sjåpande med kloklippning. Eller är det bara ett knep att få jordnötssmör? Tål att pröva...

Vårhälsningar från Leo The Norfolk!

Postat av: Anonym

Hej Leo! Inte sjåpar jag mig, det är matte som sjåpar, hon är så darrhänt och närsynt så hon kan inte klippa om tassen rycker till lite då och då... Voff voff, nu ska jag ta mig en skorpa!

2011-04-15 @ 09:00:32
Postat av: Leo

Aha, är det så, då förstår jag. Min matte ser också dåligt, säger hon, och klagar på belysningen i vårat hus. Så hon klipper bara på dan´ när det är ljust... :)

2011-04-16 @ 11:11:13
URL: http://redriff.norfolkterriers.dinstudio.se
Postat av: Dixie

Jag fick smaka lite jordnötsmör i en skål. Det var ju hur gott som helst!! Hade jag fått bestämma så hade jag fått äta mycket mer. *mums i min lilla mage* Får du äta jordnötsmör ofta?

2011-05-12 @ 11:00:37
URL: http://noffebloggen.blogspot.com/
Postat av: Trixi

Visst är det mumsmums! Jag brukar få jordnötssmör en gång i veckan, ibland varannan vecka. Go'natt Dixie, nu går jag och lägger mig.

2011-05-12 @ 22:47:59

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits