Sjukbesöksdag


Både Bosse och Paco är sjukskrivna. Jag åkte och höll dom sällskap medan deras matte var ute i ärenden. Och dom är nog på väg att tillfriskna båda två för dom var ganska spralliga när vi möttes.

Kommentarer:
Postat av: Coffee

De var ju jättefina i sina kragar! Hoppas det finns såna för stora hundar också ifall jag skulle behöva det nån gång. Jag vore nog snyggast i gult.

Hur långt har våren kommit uppe hos er?

2010-05-06 @ 18:15:27
Postat av: Trixi

Den finns i alla möjliga storlekar så du ska nog hitta en som passar om du skulle behöva, Badringen är inte kul att ha på sig men mycket, mycket bättre än struten. Och den gula är ett hemsytt överdrag, matte tyckte att plasten (den blå) var hård och obehaglig så hon sydde ett mjukare.

2010-05-06 @ 19:13:34
Postat av: Dixie

Åh, du är en god väninna som ställer upp och hälsar på när dina vänner har badringar runt halsen och deras matte behöver uträtta ärenden.

Postat av: Gullan å Kråkan

Ja, vi håller med Dixie! -Du är en riktig kompis du Trixi!!

Såklart att grabbarna fick sprall i benen när du kom och muntrade upp dom. Dom är nog utan badringar inom en snar framtid tror vi!Nu passar vi på att önska en trevlig helg till er alla. Vi får besök av noffarna Uffe och Hopi i helgen för dom skall på utställning i Larv och Tånga hed. Vi skall med våran matte hjälpa till på agilitytävling på klubben på lördag och själva hålla kurs på söndag så vi är liksom värdinnor när dom behöver viiiiila sig med sina mattar (Monica och Diana).Tjingeling så länge från oss!

2010-05-07 @ 00:24:37
Postat av: Trixi

Hej Alla Tjejer! Tänk så många vänner jag har, både från Utlandet och från Södra Sverige! Mitt kompisgäng är internationellt (det kanske heter globalt nuförtiden?).Ha en riktigt kul helg ni också, både i Norge och i Södern!

Och Uffe och Hopi får en Lyckatill-puff från mig.

2010-05-07 @ 06:35:14

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits