Överraskningsdag


När jag satt i mitt spanarfönster i förmiddags såg jag att brevbäraren hade svårt att få ner posten i brevlådan. Självklart blev jag nyfiken och ropade åt sekreteraren att gå och kolla vad det var. Och där var världens största paket till lilla mig!!! På baksidan läste jag att Gullan och Kråkan hört att jag måste ta medicintabiletter och då blev dom oroliga för att min husa inte skulle ha ordnat hem tillräckligt med godis. Men nu har jag så mycket läckerheter att jag aldrig vill sluta ta medicintabiletter! Och så fick jag en ny kompis också, jättemjuk och lättburen (men jag tror den har rätt kraftiga tänder, den har ännu inte öppnat munnen så jag har inte haft någon möjlighet att se efter). Tack Gullan och Kråkan för allt det goda!


Och det här är mitt nya favoritgodis - Miniben. Supersmaskens. Jag bad fotografen hjälpa mig att hålla upp påsen så ni alla kan se hur den ser ut. Rekommenderas! Miniben får 5 svansvift av mig.


Kommentarer:
Postat av: Gullan och Kråkan

Vad bra att brevbäraren är så snabbt uppe hos er!

Och visst är minibenen helt uuuuunderbara. Man kan göra mycket tokigt för att få en sådan ("sitt", "ligg" och "dansa" till exempel, men inte "stanna" för där går gränsen tycker vi båda).Den där nye lille Assistenten skall du absolut inte underskatta. Han behöver "en omgång" altemellanåt det kan vi lova!!!!Ha det så mysigt nu med dina medicintabletter så hörs vi framigenom.

Tassar från oss bruttor lite längre sööööder ut.

2010-03-04 @ 22:14:26
Postat av: Dixie

Hej, Trixi!! Gullan och Kråkan är verkligen snälla mot dig. Sådana väninnor är bra att ha. :-) Miniben och assistent är säkert fantastiskt att få i posten.Jag ser att du inte har det där märkliga halsbandet på dig längre. Är det så att du aldrig mer måste ha det på dig nu? hoppas verkligen det är såVoff, tass och nosgos från Dixie, som har en nästan invalid tvåbent mamma!!

Postat av: Anneli + vavvorna

Vilken bra brevbärare ni har som delar ut paket med godis i.

2010-03-05 @ 15:14:18
URL: http://chitassar.blogg.se/
Postat av: Leo

Tror att jag också ska börja äta lite medicintabeletter...Känns precix som det skulle behövas...Leo Norfolkterrier.

2010-03-05 @ 17:08:41
Postat av: Leo

Gullan å Kråkan! Hörde ni?

2010-03-05 @ 21:30:57
Postat av: Gullan och Kråkan

Ja, och killar kan ju bli sjuka av att bara tänka på det. Vi får väl fixa lite sockerpiller åt dig som du kan stoppa in i godis... ;-)

2010-03-06 @ 03:58:15
Postat av: Dixie

Det är nästan så jag också vill bli lite sjuk. Tror jag i alla fall. Kanske.

2010-03-06 @ 11:43:36
URL: http://www.blogtown.se/blog.php?id=noffe
Postat av: Trixi

Hej Alla! Det är så roligt att läsa era inlägg här, ofta sitter jag för mig själv och fnissar åt alla lustigheter och kul skriverier. Nu hoppas jag snart vara helt frisk, ska ta medicintabiletter några dagar till men sen tror veterinären att jag kan vara utan dom. Turligt nog har jag både frolic och miniben kvar att kalasa på nu när vårsolen kommit och jag snart kan börja sitta ute på altanen (jag får väl ta till några konster och tricks ifall tilldelningen inte kommer automatiskt).

2010-03-09 @ 13:17:06

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits