Frustrerande dag

Först var vi och badade, då var ju allt gott och väl, men sen kom en fågelfamilj simmandes och jag ville ut och simma med dom MEN DÅ BLEV JAG INSTÄNGD I BILEN. Sen var vi och hälsade på ett par grisar MEN JAG FICK INTE GÅ IN TILL DOM. Sen ville jag skälla och hoppa runt den här konstiga saken MEN DÅ VAR JAG TVUNGEN ATT SITTA FASTBUNDEN. I alla fall så fick jag en fjärdedels ostsmörgås till slut.

Kommentarer:
Postat av: Coffee

Men oj, så mycket strul på en dag! Den där konstiga saken är en kanin. Mina lillmattar har en sån. Dom är bara fåniga och inget att bry sig om. Änder får jag hämta ur vatten (fast det var längesen nu) men dom ska vara döda då. Leevande saker får man bara slicka på! (I går tvättade jag husses ben till exempel.)

2010-07-11 @ 10:26:11
Postat av: Gull å Kråka

Rätt så bra resultat ändå tycker vi Trixi!

Ostsmörgåsar är intet att förakta -även om man gärna vill "ha lite kul" innan maten...Tass från ett 32-gradigt Kinne-Vedum

2010-07-11 @ 16:02:50
Postat av: Trixi

Hej Coffee! Jaså, så dom är inte kul att leka med då? Nådåså, då behöver jag inte gräma mig alltför mycket... Och jag brukar också tvätta husses ben ibland men mest blir det fötterna.Hej Flickor! 32! Rackarns, då bränner det ordentligt i pälsen!

Och "lite kul innan maten" var min tanke med den där gula saken men den gick ju i stöpet. Jag försöker ta varje tillfälle i akt att trimma figuren nu när det är badsäsong, inte kul med hängmage och slappa lårmuskler när man visar upp sig på stranden.

2010-07-11 @ 23:25:29
Postat av: Leo

Hej Trixi!

Han ser stöddig och säker ut den där hängörade typen! Man ser på din öronhållning att du är på språng! Helt rätt, Trixi! Själv har jag just kommit hem från katten Saras tomt. Matte och husse åt och drack och hade trevligt där, men jag fick vara bunden. Katten Sara hade oförskämdheteen att dyka upp bara nå´n meter framför nosen på mig. Hon har blivit så stöddig nu när hon blivit kompis med jack russeln Nilla. Inte den minsta respekt för TERRIERS längre...Grr!

Postat av: Trixi

Hej Leo! Din granne Sara är precis likadan som min grannkatt, fräck och uppstudsig! Min grannkatt brukar stanna till utanför min altan och stå och stirra på mig. Om inte gallret fanns skulle kattuslingen få se på annat! Håller med dig, katter ska ha respekt för terriers!

2010-07-14 @ 09:55:00
Postat av: Dixie

Min mamma säger att jag slutar vara hennes gullunge om jag dödar en katt. Ni har så klart rätt i att terriers ska respekteras!! Och den däringa kaninen skulle jag vilja ha närkontakt med..... *drömmer mig bort*

2010-07-14 @ 12:02:20
URL: http://www.blogtown.se/blog.php?id=noffe
Postat av: Anneli

Men stackare, hoppas att du har blivit frisläppt nu ;) Det kan inte vara lätt att inte få hälsa på alla de roliga djuren.

2010-07-16 @ 23:25:32
URL: http://hundisthlm.blogg.se/
Postat av: Trixi

Hej Anneli! Helt frisläppt är jag inte och det är kattskrällenas fel. Matte säger att jag tappar besinningen när dom är i faggorna och det är grannkattens fel för den brukar reta mig, grrr. Inget är mitt fel, allt är bara katternas fel.

2010-07-17 @ 09:17:11
Postat av: Dixie

Trixi, du har heeelt rätt i att allt är bara katternas fel. De är onda och utspekulerade djur. Som vanligt säger mamma att jag har fel, men det bryr jag mig inte om.

2010-07-17 @ 14:54:45
URL: http://www.blogtown.se/blog.php?id=noffe

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits