Sightseeingdag

Matte och husse är så känsliga för regn så det blev ingen skogsutflykt idag, istället åkte vi iväg och tittade på den nya tågstationen. Efter att jag sett mig mätt på glashuset började jag undersöka omgivningarna och hittade en bassäng som var intressant. Det var visserligen inte simdjup på vattnet men det var kul ändå. Senare var vi ner till älven och då fick jag simma en stund.

Kommentarer:
Postat av: Coffee

Men oj sånt tjusigt hus åt tågen!

I sommar har jag också fått bada, när jag har varit hos min första matte. Hon har många bra badställen åt hundar!

Alla de andra hundarna är ju svarta, så jag hittade en bra dypöl en dag och sen var jag också svart! Men det gillades inte, jag fick inte komma in i bilen en gång!

Fast egentligen gillar jag att vara brun, då ser ju alla att det är jag när jag är med de andra hundarna!

2010-08-22 @ 18:15:37
Postat av: Trixi

Hej Coffee!

Själv har jag aldrig sett ett liknande tåghus tidigare men jag har förstås inte rest så särskilt mycket. Matte och husse tyckte det var väldigt intressant verkade det som.

Jag hörde av tjejerna i södern att du var på spa, vilken härlig semester du måste ha haft! Och en sån fiffig idé du hade att färga dig svart. Synd det inte funkade för då kanske du hade kunnat göra kul saker utan att någon upptäckte att det var du. Trivs du med att ha matte hemma alla dagar?

2010-08-23 @ 08:28:08
Postat av: Coffee

ja, det är jätteskönt at thon är hemma! Vi behöver inte skynda soo på morgonpromenaden till exempel.

Fast jag fick alltid en tugg-grej när hon åkte till jobbet. Nu får jag det ju bara om hon ska och handla eller nåt. (Och ibland får jag en för att jag är snäll och söt, men det är mindre bitar det.)

Har det börjat bli kallare uppe hos dig?

2010-08-23 @ 15:49:51
Postat av: Trixi

Ni har det säkert jättemysigt i o-stressen!

Det har blivit kallare här för matte har tagit fram den blå koftan och dörren till altan är stängd nästan hela tiden. Men löven har inte börjat gulna så då är det ännu inte höst.

2010-08-24 @ 06:05:39
Postat av: Gullan och Kråkan

Åh, vilken häftigt hus!

Vad mycket man måste kunna se om man är på översta våningen. -Och kul att skutta dit upp (säger Kråkan som just lärt sig våga gå i trappen till andra våning här hemma efter att matte klistrat på "anti-halk" på stegen).Och så en lagom bassäng på det -där man uppenbarligen kan gå på kanterna och inte blöta ner mer än sin nyfikna nos och således också passar en viss liten Kråka....Buff i massor från oss.

-Där löven på grannens björkar börjar gulna så smått. Är det höst då alltså?

/Flickorna

2010-08-24 @ 11:04:07
Postat av: Dixie

Det börjar bli höst i den norska huvudstaden, för mamma har balkongdörren öppen pyttelite bara. Så har börjat gå med skor mer och mer. Annars går hon helst i sandaler så mycket det går.Och vi har ett stooort tåghus här i stan med. Jag ska säga till mamma att fotografera det, så ni kan få se det med.Svansvift och nosgos från Dixie!!

Postat av: Trixi

Halloj G&K! Vi kom inte in i huset, det är öppet bara tidigt på morgonen och sent på kvällen då tågen går. Men snart ska det gå fler tåg och då är det öppet hela dagen och det kommer att öppna ett café där också. Hmm, undrar om det blir ett hundcafé??? Och, du Kråkan, bassängen hade varit perfekt för dig! Bara några trappsteg och bara några centimeter djupt vatten! (Här börjar matte tjafsa om ifall hon ska ta gul lök eller röd lök till pajen. Såklart den ska vara gul! Men den röda är i lämpligare storlek.... tycker hon. Men dela den gula då, människa! Att man ska behöva ha med en tass i allting!) Och, jo, jag tror det är höst när grannens löv börjar gulna, för det är ju vår och nästan sommar när dom börjar skifta i grönt.Hej Dixie i Oslo! Så där är det hos mig också, både vad gäller balkongen och mattes skor! Då är det nog säkert snart höst när bådas våra mattar gör lika. Och det ska bli jättespännande att se ert tåghus! Är det också i glas? Eller kanske i tegel?

2010-08-24 @ 15:05:17
Postat av: Dixie

Trixi, är din mamma sån att hon frågar dig om vilken lök hon ska ha, eller pratar hon bara högt med sig själv? Jag får minsann aldrig någonsin bestämma någonting när hon lagar mat. Förnärmad är vad jag blir när hon gör så!!Vårat tåghus är i olika material. Den äldsta delen är i tegel, och den nya delen är i glas och betong. Mest spännande är det inne i tåghuset, för det är flera caféer, och jag hoppas alltid att det är folk som lägger från sig resterna av maten på golvet, så jag kan äta upp det.

2010-08-24 @ 16:23:46
URL: http://www.blogtown.se/blog.php?id=noffe
Postat av: Trixi

Ibland rådfrågar matte mig men oftast gör hon saker helt självsvåldigt. Och det är inte alltid jag bryr mig, för det mesta har jag annat att tänka på.

Det ska bli kul att se er tågstation.

2010-08-24 @ 20:26:28

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits