Kompisdagar


Bosse och Paco är på semester hos mig.
Matte sa att vi skulle få smaskiga godbitar om vi satt snällt så hon fick ta en bild att ha som minne av den här sommaren. Såklart att Bosse och jag sträckte på oss och satt blickstilla, godis tackar man ju inte nej till, men Paco bara gapskrattade hela tiden, han tyckte vi var lättlurade för han sa att vi bara skulle få knäckebrödssmulor.

Kommentarer:
Postat av: Coffee

Men det blev ju en fin bild ändå! Jag är också på semester nu, hos min förstamatte och alla hundkompisarna. Det finns katter också, två stycken. Jag provade att jaga en, för du säger ju att det är roligt, (jag ville bara pussa på han lite) men då blev dom så arga så det var vissst inte roligt!

Lite saknar jag matte och husse. Särskilt på kvällen när vi brukar kela. Men det är mer att göra här!

Ha så roligt med Bossse och Paco nu, och visa dom vem som bestämmer!

2010-08-02 @ 03:34:47
Postat av: Trixi

Ååå Coffee, så spännande att du fått jaga en katt! Det har jag bara gjort en endaste gång i hela mitt liv och då sprang den upp på ett tak så jag inte kunde följa efter.

Ha det så kul du också med alla dina släktingar! Din matte och husse är nog tillbaka snart och då får du kela igen.

2010-08-02 @ 22:16:42
Postat av: Bosse och Pacos matte och husse

Va fina ni är alla 3. Vi får lite hemlängtan när vi ser er.

2010-08-02 @ 22:20:06
Postat av: Gullan & Kråkan

Åh, vad han vet mycket den där Paco.

Fast vi gillar knäckebröd jättemycket!Hörde att Coffee är på spa (med lerinpackning mellan kattjakterna)med å-pool och massor av kompisar....Vi har varit på noffeträff och det var jättemysigt. Regnet öste ned emellanåt, men vi brydde oss inte om det utan kurade ihop oss i vårat "gryt på hjul" alla tre bland kuddar, täcke och filtar.

Hade varit roligt om du hade varit med Trixi, men träffade andra kuliga typer så vi hade det bra ändå.Tassar (oändligt trötta efter 4 nätter på camping) från oss!

/Bruttorna

2010-08-03 @ 11:46:54
Postat av: Dixie

Sitta still för knäckebrödsmulor hade nog jag klarat. Tror jag i alla fall!! Jag tycker det är gott med alla slags bröd, inklusive det knäckiga brödet.Något annat som är gott är fiskpudding. Mamma köper ett paket med fiskpudding ibland, delar upp den i små, små bitar. Så steker hon bitarna i ugnen på 200 grader i 20 minuter. De blir torra (men de ska vara mjuka fortfarande). Det går ner på högkant!! Fiskbullar och grillkorv går det att göra så med också.Svansvift och nosgos från Dixie!! c",)

Postat av: Trixi

Bosse och Paco hälsar att dom längtar efter husse och matte också, men bara lite.Hej Bruttor! Så kul med noffeträff! Tänk att jag missade det i år också (men nu var det inte för att jag körde fel). Och jag tycker också att det är urkul att campa, matte har lovat att vi ska göra det "någongång" (när nu det är). Är det sant att Coffee har lerbad på sitt semesterställe? Så lyxigt!Hej Dixie! Det där låter lite likt min torkade blodpudding - mums mums. Har du provat det? Torkat fiskpudding låter ännu godare! Det ska jag försöka få matte att göra åt mig - undrar om vår lillaffär har fiskpudding? - jag skriver upp det på inköpslistan så får jag se om någon kommer hem med det.

2010-08-04 @ 20:10:27
Postat av: Dixie

Trixi, torkad blodpudding har jag testat, och det är lika gott som torkad fiskpudding, torkade fiskbullar och torkad grillkorv. Jag blir helt vild när jag får det!! Tror nog att jag skulle kunna göra vad som helst för att få torkad blodpudding med.

2010-08-04 @ 21:00:31
URL: http://www.blogtown.se/blog.php?id=noffe
Postat av: Leo

Men då, den där Paco sabbar ju hela bilden. Han borde bli bortklippt! Leo som e på semester.

2010-08-07 @ 15:08:05
URL: http://redriff.norfolkterriers.dinstudio.se
Postat av: Trixi

Hej Semester-Leo!

Klippa bort Paco? Det går inte, då blir han ledsen och slutar jäklas med mig. Hur ska jag då hålla mig i form?

2010-08-08 @ 07:23:22
Postat av: Dixie

Jag tycker Paco ska få vara med på fotot för det om han sabbar lite med att skratta. Han är trots allt söt och fin för det om han busar lite väl mycket vid något så seriöst som fotografering.

2010-08-12 @ 21:01:10
URL: http://www.blogtown.se/blog.php?id=noffe

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits