Bergsklättrardag


Då det var soligt idag så bestämde vi oss för att klättra upp på det höga slalombackeberget. Det blåste kallt från nord men vi blev ändå svettiga innan vi kommit upp på toppen.


Sedan, när vi kom hem satte jag mig i min vanliga magvärmarhörna och strax kom en varm handduk farande, jag var inte särskilt kall men det var mysigt ändå. Jag tycker magvärmning är en bra avslutning på uteaktiviteterna,

Kommentarer:
Postat av: Gullan och Kråkan

Hej tjejen!

-Vilken ordning du har på dina människor!

Magvärmarhörna tänker vi också skaffa oss nu.

När vi fryser lite och känner oss lite ruggiga så lägger vi oss på saccosäcken framför öppna spisen och kräver, med hårda noffeblickar, att matte skall tända en brasa. Brukar funka!



STORA hösttassar från oss!

/Flickorna Bus

2009-10-18 @ 15:26:39
Postat av: Trixi

Magvärmarhörna är jättebra, jag börjar dressera mina människor redan nu med tanke på vintern som är på inkommande... men brasa, det måste ju vara toppen! I mitt hus går det inte att tända brasa, det brukar vi göra ute när det är midsommar eller när vi är i skogen och ska grilla mat. Ni har tur ni som har brasa hemma inomhus! Tjoff tjoff (nospuffar) från Trixi.

Postat av: Leo

Hej Trixi! Jag har aldrig fått magvärmning. Fast på Fårö har vi brasa inomhus, och där, alldeles nära, har jag en egen fåtölj. Lika bra som magvärmning tror jag. Leo.

2009-10-19 @ 22:15:42
URL: http://redriff.norfolkterriers.dinstudio.se
Postat av: Trixi

Hej Leo! Brasa är säkert lika bra, särskilt om den avnjuts från en egen fåtölj.

2009-10-20 @ 04:23:54
Postat av: Nisse, Zmugge & Assar

Vad spännande med bergsklättring. Vi har åkt förbi slalombacken flera gånger, men aldrig varit upp på den. Måste försöka övertala matte att vi åka dit och klättra. Fast då måste vi nog lämna Assar hemma, han är aldeles för liten för sånt.



En magvärmar hörna skulle vi också vilja ha. Fast vi kan inte komma på någon bra hörna som vi kan använda. Det är bara till att börja söka :)



Nosgos från oss :)



2009-10-20 @ 15:38:12
URL: http://www.123minsida.se/Griffonkillarna
Postat av: Dixie

Halloj Trixi!! Så fint det var på det första fotot. Mamma undrar om det är ett vattentorn man ser långt bak i bakgrunden.



Mommo och moffa har en sån däringa brasanordning hemma hos sig, och den är fin kan jag lova. Dumt nog har inte vi det hemma hos oss. Men du har väl inte heller en brasanordning hemma hos dig, Trixi?



Tass och nosgos från Dixie!!

2009-10-20 @ 16:40:34
URL: http://www.blogtown.se/blog.php?id=noffe
Postat av: Trixi

Hej Pojkar! Jag tycker ni ska pröva Slalombackeberget, det är kul att springa där och man kan ta det lugnt med klättringen.



Hej Dixie! Nej, jag har inte heller någon brasanordning, den närmaste värmekälla jag har är ett element. Eller ugnen när det lagas mat i den. Då brukar jag sitta på en stol framför den och titta in genom glasrutan och längta efter det som finns i ugnen. Och hälsa din matte att det är ett vattentorn som syns längst bak.

2009-10-21 @ 16:14:57
Postat av: Dixie

Gull och Kråka, mommo och moffa har en snygg pointerkille som också har ordning på sina människor. Moffa tänder en brasa när Scot säger till att de ska göra det.



Voff och tass från Dixie!!

2009-10-22 @ 22:41:57
URL: http://www.blogtown.se/blog.php?id=noffe
Postat av: hector och åsa

hejsan

vilken rolig dag att klättra upp på ett berg.

själv var jag på BIO med matte i lördags..

voff från hector och matte åsa

2009-10-27 @ 13:31:47
URL: http://hector007.se
Postat av: Trixi

Hector! Jag såg bilderna från bion i din dagbok, fy rackarns så mysigt!

2009-10-28 @ 20:25:28

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits