Tvättdag


Husse köpte ett nytt shampo till mig och genast skulle matte prova det. Hade jag anat vad som väntade mig hade jag gömt mig under soffan!


Efteråt var jag tvungen att ställa upp på bild trots att jag var blöt i håret.

Kommentarer:
Postat av: Gullan & Kråkan

Näe! Vad tuffa dom är mot dig Trixi. När man känner sig lite rufsig och blöt i frisyren vill man ju bara kasa mot kuddar och mattor och INTE vara med på bild alltså!Vi har avnjutit eftermiddagen med promenad med våra kompisar Rambo och Rocky (jack russlar) och sedan fick vi hänga med dom hem en sväng. Vi åkte lagom tills dess att Gullan hittade ett klorofyllben så hann vi inte diskutera vem av oss fyra som mest var värd det....Nu fick matte "schamponerings-blicken" och för det TACKAR VI DIN MATTE SÅ HEMSKT MYCKET -inte!!!!I morgon skall vi på agilityuppvisning utanför en Zooaffär -och vi fattar ju vad det betyder... Efter lyckade varv kring hopp och tunlar får man ta med sig sin dotter in i affären och så får man välja PRECIS VAD MAN VILL -eller hur? Så måste det ju vara!!!Tass å kram från oss som tycker att du klär ypperligt i handduk och blött hår!

/Gull och Kråka

Postat av: Trixi

Hej Tjejer! Ursäkta om er matte blev besmittad med dumma idéer... Försök avleda henne! tugga på något stolsben, klös i soffan, bädda hennes säng eller vad som helst så kanske hon glömmer bort det. Visst berättar ni om hur det gick på agilityuppvisningen i morgon? Du kanske kan välja en jättelåda med ben eller kex? Känner mig lite sugen, borde ta en sväng till träningsbanan...

2009-05-21 @ 22:46:27
Postat av: Nisse & Zmugge

Visst är det hemskt när man måste bada. Vi badar alltid före en utställning och på sommaren kan det bli rätt så ofta.

Fast Zmugge är lite konstig, HAN GILLAR ATT BADA!!!!! Oftast måste matte skölja honom under magen innan vi går ut, annar svettas han för mycket. Hm, han har verkligen konstig svart päls :(Det var superkul att äntligen träffa dig igen. Du luktade supergott, det var väl för att du var nybadad, eller????

Vi har inte setts på länge, men nu måste det bli en skärpning på den fronten. Nu kan vi snart busa på ängen, bara den torkar upp lite mer. Fast vi har redan gjort några springrundor så vi är i form.Nosgos från dina beundrare, Nisse och Zmugge :)

2009-05-23 @ 20:02:49
URL: http://www.123minsida.se/Griffonkillarna
Postat av: Trixi

Hej Pojkar! Det måste ha varit shampot som luktade (även om det stod på flaskan att det var luktlöst), något annat är det inte tid för ännu.Jag tycker också att det är trist att vi träffas så sällan men det måste bero på att våra mattar jobbar omlott. Matte säger att hon blir blöt om fötterna när jag säger att jag vill ut på ängen. Det blir jag också men vem bryr sig! Och jag förstår Zmugge att han blir varm i solen, det blir man när man går klädd i svart i sommarhettan.Förresten så hörde jag att en av er skulle ut på rummeltummel...

Voff/Trixi

2009-05-24 @ 09:17:17
Postat av: Dixie

Trixi, jag trodde inte det var lov att fotografera sina fyrbenta vänner precis efter att man kommit ut från duschen. Det är dåligt gjort, även om det är lov. Jag förstår varför du ser så olycklig ut.

Postat av: Trixi

Ja, Dixie, det är verkligen urdåligt att göra så och det var jag tvungen att finna mig i - jag satt ju fast i famnen utan en chans att smita undan.

2009-05-27 @ 07:47:33

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits