Hungrig dag


Gårdagen var en hungrig dag, jag hade det ganska tråkigt och mina tankar gick hela tiden till mat och äta.

En annan sak: Nu när det är badsäsong så visar vi badbilder på nostricket.blogg.se
Alla är välkomna att maila sina badbilder till [email protected]
Skriv några rader om vem som finns med på bilden.

Kommentarer:
Postat av: Gullan & Kråkan

Åh, Trixi. Det är ju så jobbigt när man har dagar då man är sugen på lite olika. Hoppas att du fick smaka på tallriksinnehållet!?



Vi har inte badat ännu. För kallt säger vi. Detsamma säger matte.



KRAMAR från två små svarta

Postat av: hector

Tusen tack till den supersnabba Trixi som redan har satt in badbilderna på mig,som är tagna nu i vår/sommar om man nu kan kalla detta sommar......

tackar voff hector

2009-06-15 @ 20:01:28
URL: http://hector007.se
Postat av: Trixi

Hej Trolltassar! Jadå, jag fick brödkanterna, dom var avsedda för mig. Och det fanns t o m kvar lite påläggsrester på dom också. Men nu får ni se till att kasta er i sjön, snart är sommaren slut och tänk om ni inte hinner bada! Kråkan borde hinna lära sig simma... Voff från Hushållsgrisen



Hej Hector! Självklart att en badpojke som du måste upp snabbt, vi tjejer måste ju ha något snyggt att titta på!

2009-06-16 @ 07:52:47
Postat av: Kråkan

Jag KAN simma.

Det är bara det att jag inte VILL!

Så dé så!

/K

2009-06-16 @ 08:35:19
URL: http://www.trolltass.se
Postat av: Trixi

Jaså, du kan men vill inte... men då kan du ta ett snabbsim, bara en så lång tur att Gullan hinner fånga det på bild... fniss fniss

2009-06-16 @ 08:53:49
Postat av: Leo

Hej Trixi!

Där är vi verklgen lika, jag tänker ALLTID på mat. Ett kännetecken för vår ras, säger matte. Min kompis Rasmus Chineese Crested Powder Puff (puh), är precis tvärtom, han gillar inte mat och därför är hans skål ofta full med torra bitar, OM han skulle bli hungrig nå´n gång. Så du förstår att jag GÄRNA smiter in i hans kök... Rasmus vaktar inte ens sin mat, men det gör hans matte, så det gäller att glufsa fort...

Kul idé med badbilder på nostricksklubben :) Jag har många i mitt album... Sommarhälsningar från Leo!

2009-06-16 @ 18:39:55
URL: http://redriff.norfolkterriers.dinstudio.se
Postat av: Coffee

Mat finns det och så finns det godis! Mat är det man får i skålen. Godis är det man får ur mänskornas händer. Eller på deras tallrikar. Jag får alltid fördiska åt matte och husse innan diskmaskinen.

Jag ska försöka skicka en badbild. Ska be matte riktigt snällt att jag får bada snart - ute, inte i duschrummet förstås! Hon har fått sommarlov nu tror jag, så hon får mer tid med mig. (Fast då får jag inte nåt ajö-godis förstås. Det får jag när hon åker ifrån mig, alltid.)

2009-06-17 @ 08:56:16
Postat av: Nisse och Zmugge

Stackars dig som måste gå och vara hungrig. Men det var ju bra att du fick brödkanterna till slut.



Vad kul att vi kan sätta in badbilder på oss själva. I helgen, dvs midsommar ska vi åka till en stuga och där kan man bada i en sjö. Då ska matte ta kort på oss, så vi kan skicka in dem på nostricket.



Hoppas att du får en trevlig midsommar, med mycket god mat :)



Nosgos från griffonkillarna!

2009-06-18 @ 15:47:36
URL: http://www.123minsida.se/Griffonkillarna
Postat av: Trixi

Hej Leo! Paco brukar också ha kvar mat i sin skål så när jag hälsar på hos honom brukar jag hinna äta en hel del innan någon rycker bort skålen. Tänk så konstiga dom är som inte äter upp sin mat!



Hej Coffee! Härligt du har det som får fördiska varje dag, jag får göra det ibland, alltför sällan suck. Och jag håller tasstummarna för att det ska bli riktigt varmt borta hos dig, då får du säkert bada och jag kan sätta in badbild på dig.



Hej Nisse och Zmugge! Så mysigt ni kommer att få det! En stuga med badsjö, wow! Jag får strosa runt här som vanligt, matte kommer att sova hela dagarna så inte ens tidig middag kan jag räkna med, jag får gå hungrig ända till sen eftermiddag. Ha det så kul så ses vi när ni kommer hem!

2009-06-18 @ 15:58:34

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits