Regnlös dag


Äntligen! Efter flera dagars ösregnande blev det torrt. Jag gick ut på ängen bland blommorna och satt och mediterade länge i den vackra kvällssolen.

Kommentarer:
Postat av: Gullan och Kråkan

Åh, vad vi önskar att det ville bli torrt här också. Vi kör en ny lek (när det är minst 20 grader utomhus). Då startar vi på kökstrappan. Sedan springer vi det fortaste vi kan runt hela trädgården och så upp på trappan igen -och vidare in till matte. Hon är domare. Så får hon säga vem som blidde minst blöt på ryggen = den har vunnit.

Så räjsar vi massor av gånger tills vi inte orkar längre. Då tar vi en mellis och vilar under soffbordet....

...men vi önskar att det kunde bli torrt!Tass! /Flickorna busräjs

Postat av: Trixi

Kör ni tävlingen hela sommaren? Och för ni protokoll så man ser sen på hösten vem som vunnit flest gånger och får ett smaskigt pris?

Jag blir så avundsjuk på er för att ni har en trädgård. Om jag hade en skulle jag också räjsa så där, det är precis sånt jag gillar.

2009-07-10 @ 07:20:22
Postat av: Trixi

Busräjs-brudarna! Jag var in och kikade hos er och såg att det finns fästingar där ni bor. Har ni haft många som bitit sig fast på er? Usch, jag ryser fortfarande när jag tänker på alla som satte sig på mig när jag var på söderöver-resa.

2009-07-10 @ 08:00:27
Postat av: Gullan och Kråkan

Hej Trixi! Angående fästingarna så är det inte så många som klarar av att bita sig fast -och vi har sådant där fästingmedel på oss, så dom som biter sig fast dör rätt så snart. Men en och annan....

Kråkan hade till exempel en väldigt speciell fästing som hade bitit sig fast på nosryggen. Världens minsta -och albino!!! Den skickade vi som "pigga-på-dig-present" och "lycko-fästing" till en Aino (inte din matte alltså utan en Aino som bor i Skåne) som antagligen har ramat in den i värdens minsta guldram....Vi för inte precis protokoll över våra trädgårdsräjs. Känns roligare om vi båda får pris varje gång. Det brukar bli oavgjort (vet inte om det har med domarens konflikträdsla att göra) så vi får mellis båda två när vi är helt utschasade...Vi tycker ABSOLUT att du skall skaffa ett likadant tält som vi har. Supersnyggt och roligt!Tass!

/Flickorna som har kontrollerat att matte har tvättat husvagnen överallt idag. Det gjorde hon. Och hon blev genomblöt. Vi fick inte leka med vattenslangen -typiskt!

2009-07-10 @ 17:55:53
URL: http://www.trolltass.se
Postat av: Leo

Hej Trixie!

Du är så söt där bland vitklövern! Men alla bina som trivs bland såna, hade dom verkligen hunnit gå o lägga sig??? Tass från en orolig noffe...

2009-07-10 @ 22:24:10
URL: http://redriff.norfolkterriers.dinstudio.se
Postat av: Trixi

Hej Leo! Don't worry, bina var på arbetsplatsträff i en annan del av ängen så jag kunde sitta där i lugn och ro och bara be happy (hihi, där fick jag väl till det). Och sen så har matte sagt åt mig att jag inte får hugga efter flygande djur för dom kan stickas i munnen, så då gör jag inte det - när hon ser på.G&K: Vilken tur att fästingen inte skickades hit, matte hade säkert skrikit då för det gjorde hon den gången när en sån hade suttit på henne i flera dagar. Och så förstår jag att ni ska på husvagnssemester...grrr... får en grön nyans i pälsen...Och, förresten, har ni kollat in vad Elvis råkat ut för?http://elvisnorfolkterrier.spaces.live.com/blog/

2009-07-11 @ 15:23:30
Postat av: Gullan och Kråkan

Ouääää! Vad är det som har hänt honom egentligen. Men vad skönt att bli av med den där slangen i ansiktet -och en riktigt snygg parabol har han ju också! Konstigt. En del grabbar är snygga med både slangar och paraboler och Elvis är helt klart en av dom!

Stackar'n! Men bara han får börja klia sig igen så... Undrar om han varit på något sådant där huliganmöte med för mycket skrålande?!

2009-07-11 @ 15:44:08
URL: http://www.trolltass.se
Postat av: Coffee

Men va? Har ni inga fästingar uppe där du bor? Det visste jag inte.

Min matte tar på mig ett halsband varje år som gör att de där otäckingarna inte gillar mig alls. Ett vitt. Det är rätt snyggt mot min bruna päls så jag klagar inte. Fast skulle jag få nån på mig (ifall matte inte hinner köpa halsbandet i tid nåt år eller så) så bryr jag nig inte om det. Det känns inte alls. Och Matte nyper bara bort dom med naglarna hur lätt som helst.

Bilden var fin!

2009-07-15 @ 23:15:46
Postat av: Trixi

G&K: Huliganmöte låter inte otroligt....Hej Coffee! Jodå, det finns fästingar vid havet har jag hört talas om, men här där jag bor har dom inte synts till än. Matte muttrar att det nog bara är en tidsfråga innan dom är här. När jag var i fästingland förra sommaren hade jag på mig motgift men det hjälpte inte, dom fastnade överallt på mig, t o m på ögonlocket. Usch, det var inte kul.

2009-07-16 @ 07:27:36
Postat av: Gullan och Kråkan

-Du behövde väl inte titta så nära på dom då Trixi!? ;-)

2009-07-16 @ 21:24:37
URL: http://www.trolltass.se
Postat av: hector

VOFF TRIXI.nu är jag hemma hos matte igen,jag har legat 2 dagar på djursjukhuset i slöinge,vi är nere och hälsar på mattes bror.ifredags konstaterades att jag har fått ett blåsljud mellan klaffarna i mitt zöta hjärta men det kan jag leva med bara jag får min meducin.så INGA tävlingar med för min del.

men i tisdags sade min mage upp sig totalt så matte åkte FORT FORT FORT in med mig till Slöinge och där fick jag stanna på observation i 2 dagar jag fick dropp så nu är jag en hungrig hector,för utom just för stunden för min matte har gett mig en pasta i munnen som smakade PECKA!!så jag väntar en stund med frukosten,jag har ju ingen konkurans om maten så den ligger bra i min skål just nu....

igår em hämtade matte mig och OJOJOJOJ vilken glad kille jag blev när jag såg MIN MATTE sitta och vänta på MIG-jag trodde hon hade glömt bort mig...sicken tur det hade hon inte,så nu är jag inte längre bort en 1m från matte,vart hon än går....

HÖRES snart igen VOFF hector

2009-07-17 @ 08:18:00
URL: http://www.hector007.se
Postat av: Trixi

Vilken jäkla otur att du har blåsljud och att du blev magsjuk! Men tackolov att du är hemma! Och vilken tur att din matte inte glömde dig på sjukhuset. Sköt om dig så du snart blir frisk!

2009-07-17 @ 23:13:41

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits