Pälsvårdsdag


Idag har jag varit och fått ordning på min rufsiga päls - puss puss till min gamla matte och husse!
Hemkommen la jag mig på soffan och gnagde på ett ben.

Kommentarer:
Postat av: Hector

oj vad snygg du blev!skönt att bli av med lite päls va!

visst är det trist att vintern försvinner???plus grader i januari!voff hector

Postat av: Anonym

oj vad snygg du blev!skönt att bli av med lite päls va!

visst är det trist att vintern försvinner???plus grader i januari!voff hector

2009-01-13 @ 12:46:11
Postat av: Hector

visst är det skönt att bli av med lite päls???tråkigt bara med plusgrader i januari!blir skithalt underlag och det tycker inte hästarna om,eller jag heller för det blir svårare att gå man bara halkar.voff hector

2009-01-13 @ 12:49:19
URL: http://hector007.se
Postat av: Trixi

Hej Hector! Håller med, det är urtrist med plusgrader på vintern. Och inte nog med att det är halt, det är ju slaskigt upp till knäna!

2009-01-13 @ 13:06:48
Postat av: Coffee

Du blev jättefin! Såna där ben får jag också ibland. Smaskens!

2009-01-13 @ 20:53:54
Postat av: Trixi

Hej Coffee! Verkligens smaskens! Jag har ett par ben på gång samtidigt, en på övervåningen och en på undervåningen. Ibland råkar jag bära benet med mig till fel ställe, så då får jag springa upp och ner i trappan för att hitta det ben jag vill ha just då.

2009-01-13 @ 21:14:02
Postat av: Hector

Voff igen,de har jag också flera ben på gång samtidigt så jag känner igen det där med att springa upp och ner för att leta efter det benet jag vill ha just nu.eller så gömmer jag de i mattes säng,mot väggen är ett finnemang bra ställe.voff

2009-01-13 @ 21:50:52
URL: http://hector007.se
Postat av: Leo

Hej Trixi! Så fin du blev i pälsen så här på nya året! Ett bra ben har du också, så där lite lagom tuggat ser jag, då dom börjar bli som godast!

Nyårstass från Leo!

2009-01-13 @ 22:45:43
URL: http://redriff.norfolkterriers.dinstudio.se
Postat av: Leo

Hej Trixi! Jag skrev alldeles nyss, med brevet fastnade inte på din blogg! Fast jag ville bara säga att du är fin i pälsen och har ett bra tuggben, så där lagom uppmjukat och gott! Så önskade jag dig god fortsättning på nya året, förstås! Leo! (Hoppas detta hamnar på din blogg nu!)

2009-01-13 @ 22:55:18
URL: http://redriff.norfolkterriers.dinstudio.se
Postat av: Gullan

Ååååh, vad fin du blev i frisyren Trixi!

Tyvärr så stundar liknande tider för mig och jag tycker att det är jobbigt att stå stilla på trimbordet och bara "bli ägnad åt". Men det är skönt att bli borstad och pussad på, så det får ju gå helt enkelt. Tycker inte du att det är jobbigt när dom börjar intressera sig för mustasch och ögonbryn? Det tycker jag.

Tuggbenet ser finemang ut. Vi har också flertalet "på gång" och matte skrattar alltid åt oss när vi kan dyka ned i leksakskorgen och riva fram både leksaker och tuggben innan vi hittar DET benet som vi hade tänkt oss för dagen!STORA (fortfarande lite rufsiga) tassar från mig och Kråkan och Matte hälsar så gott till dig, hela din flock och alla bloggläsare!

2009-01-14 @ 03:13:11
Postat av: Trixi

Hej Leo! Det har varit något krångel med bloggen, Hector hade också problem med att få inläggen att fastna, men nu ser det ut att ha börjat fungera igen. Och ni är alla så snälla som tycker jag är fin i pälsen! Jag håller med dig i att benen är godast när dom har blivit tuggade på ett tag och är lite kladdiga. God fortsättning till dig också!

2009-01-14 @ 08:48:20
Postat av: Trixi

Hej Gullan! Jag är så glad att jag har ryckandet bakom mig för den här gången (även om jag inte bråkade särskilt mycket, jag såg ju godiset på bänken framför mig). Det var lite trist att jag inte fick springa runt borta i gamla hemmet men det var visst inte så bra för jag är verkligen i heta veckan nu. Och jag tycker inte heller det är kul när mustasch och ögonbryn ska formas, då försöker jag slingra mig, och inte heller tycker jag om när det ska fixas till kring stjärten. Py pan! (Matte säger att man inte ska svära offentligt.)

Ska tänka på dig och hålla tassarna för att din ryckning ska gå fort! Nu måste jag rusa till ytterdörren så matte ser vad jag behöver göra, har redan suttit här för länge (men jag är expert på att hålla mig). Ha det bra ALLA Trolltassar!

2009-01-14 @ 09:00:35

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits