Nyårsdag



Klockan har passerat midnatt och nu är det år 2009. Jag ska ta mig en smörgås innan jag klär av mig pyntet och hoppar i säng.
Gott Nytt År!

Kommentarer:
Postat av: Mamma

Hej vännen!

Jaha du var uppe så länge! Gott Nytt År och så brukar man visst säga God Fortsättning oxå....

Hoppas du klarat dig från alla raketer och smällare. Här i din hemby smäller det ju inte så mycket men matte och husse oroar sig mycket över alla er som bor i stora vida världen!

Jag tror vi ses snart...

Kramar

Mamma

Postat av: Trixi

Hej Mamma! Det var en del smällare här i trakterna, och från

stan-hållet small det länge men jag brydde mig inte så mycket, jag var ju inomhus. Kvällspromenaden tog vi i Svartskogen och där var det inga smällare annat än på avstånd. Och vi ses om tio da'r!

2009-01-01 @ 10:34:47
URL: http://trixi.webblogg.se/
Postat av: Coffee

Gott nytt år på dig, Trixi!

Och detsamma till alla andra djur som läser och skriver här, och deras människor!

2009-01-01 @ 10:35:14
Postat av: Trixi

Hej Coffee! Jag sov lite länge i morse men nu har jag varit ut på en kortkort runda, ska smälta maten och sedan ta en längre tur, Vädret är kallt och klart och jag längtar efter när soltiderna blir långa. Tycker du att smällare är obehagliga? Jag tänkte på att du kanske brukar följa med husse ut i skogen när han har smällkäppen med sig och att du har blivit van? Min matte hälsar till din matte och husse!

2009-01-01 @ 10:45:57
URL: http://trixi.webblogg.se/
Postat av: Coffee

Å, jag bryr mig inte alls om att det smäller. Jag är ju apportör, och min förra matte tränade mig så jag bliev jätteduktig - fast jag kanske har glömt mycket nu.

Du vet, då sitter man still medan de skjuter fåglar och sen springer man och hämtar dom, fåglarna alltså. Jag gjorde prov på det där också.

Jag har varit med husse i skogen när han jagade en gång. Fast han jagar ju älg och sånt. Jag var jätteduktig och talade om för honom varje gång det kom nåt djur. Dom hör ju så dåligt mänskorna, och deras luktsinne ska vi inte tala om! Fast sen har jag inte fått följa med nån mer gång...

Jag vill också att det ska bli ljusare, för min matte gillar inte att gå ut när det är mörkt. Ja, hon är förstås inte mörkrädd, utan hon tycker det är läskigt ifall hon skulle snava eller så. Hon har ju bara två ben, stackarn.

Puss puss!

2009-01-02 @ 00:11:41
Postat av: Gullan

GOD FORTSÄTTNING PÅ DET NYA ÅRET!

Vilka fina accesoarer du hade på nyår Trixi.

Vi hade bara våra vanliga pälsar.

Vi håller på att packa för vi skall på hundutställning. Nja. Kråkan skall visa upp sig, inte jag tack så mycket. Vi skall träffa en massa hundar i alla fall (Kråkan var ju där förra året också) och på hotellet har dom hundlounge på nedre botten....

Tassar från oss!

/Gullan och lilla Kråkan

2009-01-02 @ 14:18:31
Postat av: Trixi

Hej Gullan! Ni får säkert jättekul på hotellet på kvällen! Samlas kanske en massa festlystna vovvar? Och så håller jag tasstummarna för att Kråkan ska få många färgglada rosetter! Jag blir så avis på er som får resa bort... själv måste jag bara vara hemma, trist trist trist, får inte ens träffa mina pojkkompisar... Jag önskar er en riktigt trevlig resa och hoppas att ni slipper kyla och snöstormar och halt väglag!

2009-01-02 @ 14:30:33
URL: http://trixi.webblogg.se/
Postat av: Gullan

Hej Trixi.

Vi hade en jättetrevlig resa, men på utställningen gick det käpprätt åt skog och mark! Kråkan började löpa 2 dagar innan och hade "äggstocksvärk" sade hon och vägrade att gå när hon skulle det, vägrade att stå på bordet (låg med alla tassarna utåt ville INTE bli klämd-och-känd-på) så hon satte ned tassen och inget gott-godis i helaste världen kunde få henne på andra tankar! Hopplös min lilla Kråka.

Så det blev en mingel-helg istället kan man säga och matte menar att inte det är fy skam...

Tass från alla oss som är lite trötta efter att ha varit chefer för Göteborg i 2 dygn!

/Gullan

2009-01-05 @ 11:27:36
Postat av: Trixi

Hej Gullan! Just nu känner jag verkligen med Kråkan! Äggstocksvärk kan få den bästa ur balans, humöret blir ju som en vindflöjel. Och mingel är ju hur kul som helst! Ni får ta det lugnt nu och vila upp er, skönt att det är röd dag i morgon - allt brukar ju vara lite långsammare då.

2009-01-05 @ 12:01:20

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits