Mammig dag


Jag är inne i dom mammiga dagarna av min "period". Vill helst sitta i famn hela tiden men när det inte går så försöker jag komma så nära som möjligt.

Kommentarer:
Postat av: Gullan

-och du har väl lyckats ganska bra kan man tro. För att din matte går långt från den urtjusiga datorn ni har tror vi nämligen inte! Vad mysigt ni kan ha det där uppe på bordet. Hoppas att du inte glömmer av att ta dig en vitaminrik frukt emellanåt!

/Gull

2009-01-24 @ 00:52:52
Postat av: Trixi

Nej, Gullan! lura mig inte till tokerier!- jag FÅR inte ta något från bordet! Jag får inte ens GÅ på bordet (utom när jag ska hoppa upp i mitt spanarfönster) men om jag ser riktigt snäll ut och smyger mig framåt så brukar matte bara skratta, och då får jag ligga där och mysa. En hemlis: när jag är borta och hälsar på hos någon brukar jag försöka komma upp på bord och bänkar om det finns ätbara saker där. Det gör jag efter ett tag, när alla slutat gulla med mig och glömt bort att se efter vad jag gör... övervåningar brukar vara rena fyndställen...

2009-01-24 @ 07:46:53
Postat av: Coffee

Aha! Jag ser att det finns vissa fördelar med att vara liten! Det har jag aldrig fattat förut...

2009-01-24 @ 09:29:03
Postat av: Hector

Vilken underbar bild när du somnat på datorn!!!

man får vara mammig,de brukar uppskattas av matte/husse.kramar hector och matte Åsa

Postat av: Trixi

Hej Coffee! Festligt om du skulle krypa upp på bordet - fniss fniss - inte så mycket plats för annat då.



Hej Hector! Jo, dom tycker det är kul när jag är mammig för det är bara några dagar varje år jag är det. Man ska inte skämma bort hussar och mattar med alltför mycket kel och gos.

2009-01-25 @ 07:39:43
Postat av: Mamma

Lyckost dig då! Jag får nöja mig med att ligga tillsammans med resten av flocken runt stolen!

Matte säger att jag försöker skriva när jag sitter i famnen när hon är vid datorn!

När du går ur din fas går jag in i min! Det har även Zäta upptäckt nu! Han fattar inte att jag är pensionär och endast blir ny mormor numera!

Kramar

Mamma

2009-01-25 @ 08:01:05
URL: http://www.lobeiroskennel.com
Postat av: Trixi

Hej Morsan! Ni är ju så många borta hos er så jag förstår att det inte går att alla ligger på bordet tillsammans, det skulle ju bli en stor hög. Och jag brukar också skriva på datorn (hur skulle den här bloggen annars finnas om jag inte kundet det?) men dom gånger matte är med så trycker jag på tangenterna lite hipp som happ där jag råkar komma åt. Men annars är min specialitet att byta program på TV:n, det är jättelätt, det är bara att sätta sig på den där dosan som brukar ligga i soffan. Eller slå till den med tassen.

Voffa till dom andra från mig.

2009-01-27 @ 09:43:46
Postat av: Pye

Hej!! Du är hur söt som helst, så det är klart att du får ligga bredvid din mammas dator. Vi noffar är ju proffs på att charma våra mammor och pappor. Jag charmar min mamma flera gånger om dagen.



Mamma har ordnat en ny blogg med Hectors mammas hjälp. Vi blir glada om du och din flock tassar inom där någon gång.



Slickar på nosen och ivriga svansviftningar från Dixie i Oslo!! Mamma hälsar till alla fyrbenta och tvåbenta i din flock. c",)

2009-02-04 @ 22:28:14
URL: http://www.blogtown.se/blog.php?id=noffe

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits