Kall och snöig dag


I morse var det massor av snö på vår lilla gård. Och dessutom var det bitande kallt med nordlig vind. Jag tvekade i det längsta innan jag pulsade ut i snön och gjorde undan det mest akuta.


Efter frukosten satte jag mig i hallen och väntade på att husse skulle bli klar med snöskottningen. Jag måste ju ut och göra nr 2. För att jag inte ska frysa alltför mycket har matte lindat en halsduk om min mage.

Kommentarer:
Postat av: Coffee

Oj så snyggt med halsduken!

Här fick vi ochså snö, sådär lagom över mina tassar bara. Men nu smälter det redan bort... :-(

Fast jag har hunnit rulla mig ordentligt i den i alla fall!

2009-02-07 @ 18:38:46
Postat av: Hector

JÖSSES vad znygg du blev i haslduken,själv har jag haft mitt thermotäcke på mig idag,men jag har inte varit ute så mycket idag,matte har jobbat istallet idag men jag har filosoferat i sadelkammaren-där är det varmt och skönt.nu vill jag ha VÅR!!men den kommer väl!voff hector

Postat av: Gullan

Alltså lila är helt din färg Trixi!

Feng Shuin flödar omkring dig i böljande och vänliga vågor. Så härligt!



Vad duktig din husse är som skottar åt dig. Våran matte sätter stor ära i att "pulsa" säger hon, fast hon sopar åt katterna på deras trappa!



Tass från oss!

/Gullan och Kråkan

2009-02-08 @ 01:45:59
Postat av: Mamma

Hej min dotter!

Ja husse får jobba hela tiden - så fort han går in så har det snöat lika mycket igen! Vi fryser om tassarna och blir snöiga! Tack och lov så hjälper matte och husse oss och värmer oss och ibland bär de oss in!

Det är lite synd om mina barnbarn som ska börja träna att vara ute nu - det verkar inte som om husse och matte vågar ta ut dem - de kan ju försvinna i snömassorna. Så de får nog vänta lite!

Skönt med halsduk - skönt att dina människor tar hand om dig så bra!

kramar

Mamma

2009-02-08 @ 06:43:50
URL: http://www.lobeiroskennel.com
Postat av: Leo

Hej Trixi!



Vilken snygg halsduk med färgmatchande trasmatta till! Jag har faktiskt ett lila täcke som matte köpt för länge sedan helt i onödan. Vi har ju inte så kalla vintrar här nere, så det räcker oftast med pälsen. Vi hade en hel del snö som kom häromdagen. Fast idag är nästan allt borta, så det är blött, halkigt och väldigt smutsigt..



Hälsningar från Leo!

2009-02-08 @ 10:02:47
URL: http://redriff.norfolkterriers.dinstudio.se
Postat av: Trixi

Hej Coffee! Du skulle vara här och rulla dig! Det finns massor av snö, på vissa ställen så djup att du nästan skulle ha blivit osynlig och så finns det stoooora högar att hoppa i. Det skulle du nog tycka är roligt!



Hej Hector! Kul att du tycker jag är znygg i halsduken, själv kände jag mig lite fånig i början men nu har jag vant mig. Och lyckost du som har täcke, det har inte jag, men matte säger att om kylan fortsätter måste vi fixa något bättre än halsduken.



Tjena Gullan! Lila känns jättebra för mig, jag blir så andlig när jag har den färgen på mig. Min matte brukar också pulsa, då säger hon åt mig att gå efter och det gör jag gärna dom gånger det är så djupt att jag nästan "drunknar", men om det inte vore så kallt skulle jag inte bry mig om drunkning utan själv pulsa väg så matte kunde följa mina spår.

Undrar VAD har katterna gjort för att förtjäna sopad trappa???



Hej Mamma! Jag förstår att dom små liven inte kan vara ute nu, deras små tassar skulle frysa på nolltid. Hoppas det kommer någon varmare dag så dom får lära känna snön. Ge en puss till valparna från moster!



Hej Leo! Trist att ni har blött och halkigt, det är såååå jobbigt att vada i isvatten upp till knäna. Och jobbigt att behöva duschas ideligen för att få bort smutsen! Vad gäller matchande trasmattA så har mattE massor i sitt skåp, vad jag än skulle ha för färg på mig så kan hon nog hitta en liknande (hon gör dom i en dunkapparat).



2009-02-08 @ 11:27:53
Postat av: Gullan

Jaa du Trixi. Vi har mången gång ställt oss frågande till vad katterna kan ha gjort som är så hiskeligt bra så att dom förtjänar sopad trappa?!



Det kan vara så att det är tvärt om. Att dom är så usliga så att matte jagar dom med kvasten och att det liksom blir "sopat av misstag". Fast kanske inte. Det är för prydligt för att vara misstagssopning.

Det enda vi då kan komma på -och som vi inte har fått kläm på- är att dom jamar.

Kanske är det det som matte faller för.....



...hrm....

2009-02-09 @ 02:04:55
Postat av: Trixi

Du menar att hon blir förledd av det ynkliga jamandet och deras mjuka päls och benägenhet att stryka sig keligt mot människorna?

Hon borde upplysas om att det bara är en fasad, katter är ju ulvar i fårakläder! enligt min mening i alla fall...

2009-02-09 @ 09:11:55
Postat av: Mamma

Förstår att du fortsatt fryser! Men det är bara tio dagar kvar på februari nu - lillgumman!

Vet du - jag blev

VÄSTERBOTTENS VACKRASTE VETERAN i lördags! Det var VästerbottensMästaren 2009 - Vbkk 50-årsjubileum!

Dé du! Gå in på vbkk:s hemsida och titta vad snygg jag var!

Har du funderat på om du ska komma till Vännäs i år?

Det är ju två chanser??? Du kan ju välja en dag om det känns bättre för dina människor?

Kram

Mamma

2009-02-18 @ 06:17:37
URL: http://www.lobeiroskennel.com
Postat av: Trixi

Grattis grattis! Du ser jättesnygg ut!

Jag måste erkänna att jag har slagit Vännäs ur hågen, har inte ens tänkt på det... hörde befälhavarna säga en gång "vi kan ju åka dit och vara publik" och sen pratades det inte mer om det. Nu ska jag strax ut i kylan igen, -18, burr burr.

2009-02-18 @ 08:14:35
Postat av: Nisse och Zmugge

Trixi: Visst är det kallt ute? Vi tycker också det är trist, man vill inte vara ute allt för länge. Hoppas att det blir varmare snart. Du, vi har en utmaning åt dig. Vi hoppas att du gör den, om inte så gör det inget. Gå in på vår blogg och läs.



Nosgos från dina beundrare :))

2009-02-18 @ 16:09:21
URL: http://nisseplutten.webblogg.se/
Postat av: simba

Hej

Tittar in & säger hej, vilken fin sida du har. Hälsningar simba

2009-02-19 @ 22:25:42
URL: http://www.simba.doggyblogg.se

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits