Bäbisdagar


Jag har en bäbis. Tror jag. En stor en, och den är bevärlig att bära runt, särskilt i trapporna. Det tar tid att gå upp eller ner då jag måste vara så väldigt försiktig för att den inte ska dunka i och göra sig illa. Ibland ger jag bara upp och parkerar, det brukar komma bärhjälp så småningom.

Kommentarer:
Postat av: Gullan

-Men vilken bra parkeringsplats du har! Du har ju full koll både uppåt och nedåt och säkerligen en härlig utsikt! Valpen är ju jättesöt. Jag tycker att jag har sett en liknande tidigare, fast då i mer actionfyllda aktiviteter. Är det måhända allti-allon som är pappa till valpen?



Jag börjar också tycka att det är dags för valpar, och den jag redan har duger INTE! Kråkan är bara hur jobbig som helst ibland. Fast idag är hon bra. Växlar lika mycket som vädret. Igår var det strålande sol och tröjväder = lång härlig promenad. Idag är det mulet och jack-och-halsduksväder = lever på gårdagens motion ;-)



Tass från Gullan

2009-04-03 @ 14:08:56
Postat av: Gullan

Hej Trixi.

Jag skickade en kommentar förut om att jag tycker att din valp är misstänkt lik allti-allon. Ville du kanske inte att det skulle komma ut att han är pappa till din fina, fina valp?

Jag lovar då att inget säga till någon....



Tass!

/Gull

2009-04-03 @ 16:02:42
Postat av: Trixi

Hej Gullan! Jag tycker också att valpen är misstänkt lik Allt-i-allon... men jag måste erkänna att jag VET INTE vem som är pappa. Iofs så har Allt-i-allon sjappat, åtminstone har han inte synts till på länge, och det tycker jag tyder på något skumt (har läst i en novell att pappor kan fara och göra sig oåtkomliga när det kommer bäbisar) men jag måste nog skriva Fader okänd i papprena. Om jag inte bara svänger ihop nåt namn, nån jag känner...? Förstår att Kråkan är besvärlig som valp, hon är ju så gammal och har egen vilja! Snöslaskiga voffar/Trixi

2009-04-03 @ 16:31:35
Postat av: Mamma

Hej gumman!

Det ligger i blodet - det där att vara rädd om sina barn! Såå rädd som jag var om er! Nu är det lite besvärligare här hemma eftersom din systerdotter bara är 3,5 månad och är - ännu - ouppfostrad - förstår inte att hon ska uppföra sig mot gamla! Respekt - det är vad jag kräver! Får jag bara hållas så kommer det nog att bli ordning på det också! Så glöm inte bort nu när din babis växer upp (vi får hoppas att den inte blir så himla stor) att kärlek är omtanke och uppfostran!

Jag håller med gullan om att det var en himla bra plats för paus! Men det går ju inte att mata den där!

Ha också koll om det kommer nya människor! För vips kan din babis vara borta! Det har hänt mig flera gånger....

Kramar

Mamma

Postat av: Trixi

Hej Mamma! Menar du att någon kanske kommer och tar min bäbis??? I så fall måste jag vara ännu mer på alerten och vakta vem som rör sig runt i environgerna... Och du, morsan, grattis till VVV!

2009-04-04 @ 14:09:46
Postat av: Leo

Hej Trixi!

Din bebis ser precis ut som min lillmattes tvåbenta bebbe när han hade sin leopardkostym med öron och svans. Nu har han vuxit ur den. Men han låg nog aldrig i trappen vad jag minns.

Tass från Leo och GLAD PÅSK!

2009-04-05 @ 09:10:02
URL: http://redriff.norfolkterriers.dinstudio.se
Postat av: Leo

Oj,Trixi!

Vi hade skickat en påskkanin till dig, fast bara halva kom ju med. Du får be din matte att ta bort den! Leo.

2009-04-05 @ 09:12:43
URL: http://redriff.norfolkterriers.dinstudio.se
Postat av: hector

japp någon elaking kommer och KÖPER din valp,de kallas valpköpare,så se upp mot främlingar i huset!hihihi kramar voffar hector tycker bara att din valp är liite stor för att vara npffe!!

2009-04-05 @ 19:32:56
Postat av: Trixi

Hej Leo! Alla bebbor kanske ser ut som leoparder, vem vet? Jag har inte sett så många, egentligen bara min egen... Synd att påskkaninen inte blev hel, den hade varit kul att se!



Hej Hector! KÖPER min valp!!!?? Aldrig i livet! Här ska vaktas!!! Och jag tycker min valp har precis rätt storlek, så det så. Somliga har stora valpar, det bara är så.

2009-04-05 @ 19:42:19
Postat av: Dixie

Halloj Trixi!! Du har en mycket söt valp. Förut hade jag två valpar, men mamma har slängt en i soporna. Hon påstod att den var så trasig att det inte gick att laga den. Vad menade hon med det?



Själv har jag löpetid, så jag tjatar på mamma hela tiden att vi ska gå på tur. Jag måste ju försöka hitta snygga killar.



Voff från Dixie till dig och din söta valp!!

2009-04-05 @ 21:03:35
URL: http://www.blogtown.se/blog.php?id=noffe
Postat av: Anonym

Oj oj, Dixie, så tråkigt för dig att din valp blev slängd i soporna. Du får ta och bita sönder någon sak som din matte tycker om, som straff.

2009-04-07 @ 21:58:06
Postat av: Nisse & Zmugge

Trixi! Vi tycker att din bäbis verkar stor. Är det något vilt djur som är pappa? Vi hoppas i alla fall att den flyttar snart, så att du blir som vanligt igen. Det måste vara jobbigt med "valpar" och du har väl haft rätt många?



GLAD PÅSK önskar Nisse och Zmugge!

2009-04-09 @ 16:14:17
URL: http://nisseplutten.webblogg.se/index.html
Postat av: Trixi

Hej Grabbar! Jo, som jag sagt tidigare så är det bara så att somliga har stora bäbisar, och jag hör till dom. Och om vi ska fundera vidare på pappa-frågan så undrar jag om ni (eller rättare sagt Nisse) känner någon skuld i saken? Min valp börjar bli äldre nu, den kan vara ensam ganska långa stunder så den flyttar nog snart. Glad Påsk till er också!

2009-04-09 @ 20:15:45
Postat av: Gullan

Nu får du "tanka kvasten" och komma tillbaks Trixi. Påsken är över!!!!

/Gull

2009-04-17 @ 13:19:53
Postat av: Alexandra Davidsson

Vilken grymt snygg, men framförallt bra blogg!



Skulle vara jätte snällt om du ville hjälpa mig och rösta på mig som veckans blogg, är första gången jag är med och tävlar, och självklart lovar jag att återgälda tjänsten!

http://cathie1987.blogspot.com/2009/04/279-veckans-blogg-april-del-3.html

2009-04-17 @ 13:23:50
URL: http://alexandradavidsson.blogg.se/
Postat av: Trixi

Tjenixen Gullan! Aj aj, så påsken är över? Inte undra på att jag börjar känna mig yr och vimsig, kvasten och jag måste ha varit i luften ganska länge... men nu vänder jag hemåt, det ska bli härligt att få sig ett riktigt skrovmål av skulor!



Hej Alexandra! Kul att du gillar min blogg!

2009-04-18 @ 08:17:02
Postat av: Coffee

Har det blivit vår hos er nu då?

2009-04-23 @ 10:47:05
Postat av: Trixi

Rackarns! Det vill inte bli rätt! Nytt försök:

2/Bilder.html" rel="nofollow">http://web.me.com/majrova/Webbplats2/Bilder.html

Det ska vara ett understreck mellan Webbplats och 2, det verkar inte vilja fastna.

2009-04-23 @ 12:11:40
Postat av: Coffee

Vi klurade allt ut det till sist matte och jag, så vi fick se bilderna! Tackar!

Min matte har också bytt till en annan jacka nu, och idag når hon kom från jobbet hade hon ingen alls! Va' besvärligt dom har det, mattarna, tacka vet jag att bara fälla lite päls när det behövs!

2009-04-24 @ 17:11:49
Postat av: Gullan och så Kråkan é klart

Nu har vi också fått se ditt "snabb-kissar-ställe". Vad kul att liksom se hur det är hos dig i "vardagen".

Jag hoppas att din äng snart torkar upp och blir grön, men är lite avundsjuk på dina fina snöhögar. Sånna har vi inte ens sett på hela vintern här!!!



Tass från oss!

/Flickorna bus!!

2009-04-24 @ 20:21:56

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits