Sista baddagen


Jag kunde inte motstå frestelsen att blöta tassarna trots att vattnet var iskallt. Helst hade jag också tagit några simtag men det fick jag inte, snöret tog emot.


Dessutom började det regna och då var det skönt att komma hem och lägga sig på den varma, mjuka mattan.

Kommentarer:
Postat av: Mamma

Hej lilla hjärtat!

Men vad har hänt med din nostryffel - var det något giftigt i vattnet - den är ju jättestor... ha ha ha

Nja - jag förstår nog varför.

Ser ut som om vi får besök av dig snart! Du är så välkommen!

Mamma

Postat av: Coffee

Det var nog tur att du hade snöret på, tycker jag! Du kunde blivit förkyld eller nåt!

Här nere är det rätt varmt ännu, och solen har varit framme och gassat nästan somn på våren. Fast alla löv har trillat ner nästan, så det blir nog vinter snart. Snö, det är kul, det!

2008-10-20 @ 06:43:41
Postat av: Trixi

Hej Morsan! Jo, jag blir rufsigare och rufsigare, matte säger att det växer som ogräs på mig så det är mycket möjligt vi ses snart. Och så vill jag säga Grattis! till alla mina släktingar som gjort det bra på utställningarna. PS Min nos är helt normal, det är bara husse som skojar med kameran.



Hej Coffee! Så bra du har det som fortfarande har det varmt och soligt, här är det ishalka tidigt på morgonen och snön kommer nog snart. Det är inte alls kul att vara ute i den blöta kylan. Vi kanske ska byta boplats??!!

2008-10-20 @ 09:48:00
URL: http://trixi.webblogg.se/
Postat av: Leo

Hej Trixi! Det var ju nära att du fick dig ett par simtag. Får man bara springa efteråt så är det ju ok. Här har vi varken haft frost eller snö, men för mig får gärna min gräsmatta snart bli vit, för den allra första snön älskar jag!!! Tassar från Leo!

2008-10-20 @ 22:18:01
URL: http://redriff.norfolkterriers.dinstudio.se
Postat av: Coffee

Min matte gillade din stad jättebra när hon var där, men hon gillar inte vinter, så hon vill nog inte flytta. Men husse som är galen i att åka skidor skulle nog vilja flytta upp! Jag tror nog matte är rätt svag för husse - men inte SÅ svag, så vi blir nog kvar här nere!



2008-10-21 @ 14:57:43
Postat av: Manooks matte

Blöta magen är mums det, när tungflämtet inte är nog för att svalka sig.

Sötnos är du, som alltid.

Buff på dig!



Din Malamutevän Manook

2008-10-22 @ 00:09:02
URL: http://eremitha.blogg.se/manook
Postat av: Gullan

Ååh, Trixi. Att dessa snören skall vara ivägen jämt!

Jag och Kråkan har varit på hundhotell i 5 dagar, för matte hon åkte till Berlin och sjöng och skrattade med kören. Då blidde vi kompisar med en Schnauuuuzerkille. Charlie hette han. Vi badade våra magar i lerpölar och hade lyckats få till riktigt många mag-päls-tovor lagom tills matte kom och hämtade oss. Vi hade så skojjigt må du tro!

Nu önskar jag dig och din flock en minst lika skojjig fortsättning på denna veckan!

/Gull

2008-10-22 @ 22:34:11
URL: http://www.trolltass.se
Postat av: Trixi

Hej Leo Snygging! Du har tur du som får bada med spring efteråt, det skulle jag också vilja göra. Men matte säger att näranoll går inte för sig när vi har långt hem, hon är en riktig sjåpkorv. När du gillar snö skulle du vara här hos mig (om en månad ungefär skulle jag tycka det var jättekul om du var här, snö eller ej!).



Coffee! Ok, vi får väl stanna där vi är då. Man kan inte få allt man vill, säger matte.



Tjena Manook och Buff buff tillbaka, mannen!



Hej Gullan! Så kul du har haft som fått bo på hotell. Smaskiga frukostar och rumsbetjäning, gissar jag. Och så lerpölar, vilken lycka!!! Förresten: Jag tycker vi motionerar i riksdagen om ett förbud mot snören på hundar, visst?!





2008-10-24 @ 20:40:41

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits