Skogsdag


Vi var ute och lekte i skogen en dag, det var frost på marken och minusgrader i luften, och till slut började Paco frysa. Då åkte vi till min favoritaffär så att han skulle få sig en tröja. Jag ville hellre vara på leksaksavdelningen än på tröjavdelningen men jag fick inte hoppa i bollkartongen den här gången heller.

Kommentarer:
Postat av: Gullan

Skönt för Paco, men tjabbigt för dig!

Skall det vara så svårt för alla tvåbeningar att fatta att noffetjejer BEHÖVER hopp i boll-lådor nästan lika mycket som små pacosar behöver tröjor!?

Puh!

/Gull

Postat av: Ärtan

Hihi, jag var i djuraffär idag och jag fick minsann klättra i leksaksavdelningen och fick en alldeles egen pip-groda!! Bra att vara valp, tvåbeningarna har svårare att säga nej då!! Jag vill aldrig växa upp! :-)

2008-11-10 @ 16:15:22
URL: http://www.vuvven.com
Postat av: Alina

Hoppas du får en trevlig kväll! :)

2008-11-10 @ 16:19:17
URL: http://emmiealina.blogg.se/
Postat av: Anonym

Gullan! Det är faktiskt andra gången på rad som jag är där och inte får gå i boll-lådan! Men vågen måste jag stå på varje gång. Som om det skulle vara mer nödvändigt. Grrr!Ärtan! Jo jo, valpar är valpar och får göra en massa kul. Men snart blir det säkert tuffare tider för dig också... tyvärr. Tänk om man kunde vara valp hela livet...Alina! Halsduken du köpt på Indiska ser skön ut. Och hoppas du också får en trevlig kväll, själv ska jag ut och gå en runda, sen ska jag slappa, och så ska jag ut och kissa en gång till. Har jag tur träffar någon annan vovve när jag är ute, då kan vi nosa på varandra och hoppa runt en stund.

2008-11-10 @ 19:18:40
Postat av: Coffee

Hälsa Paco att han var fin i tröjan. Och du, matte har börjat träna mig med att lha godis på nosen. Dumt tycker jag, man kan väl få det direkt? Vi får se hur det går, jag ska nog vänja henne av med de där dumheterna. Husse skrattar åt oss också!

2008-11-10 @ 20:52:42
Postat av: Trixi

Det ska jag hälsa, då blir han säkert glad för han tycker inte om att ha kläder på sig. Och det ska bli kul att se dig nostricksa! Säg åt husse att han håller kameran beredd istället för att skratta!

2008-11-10 @ 20:56:15

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits