Barbesökslördag

135.jpg
Jag såg i tidningen att baren sommaröppnade och då jag var på humör för lite trevligt umgänge beslöt jag mig för ett besök.  Förväntansfull satt jag länge och väntade på att det skulle komma fler vovsingar men tji fick jag. Och inte var det någon servering heller!

Kommentarer:
Postat av: Leo

Hej Trixi! Vad synd att det var ensamt i baren! Jag har aldrig sett en sån där bar, men om jag visste var den fanns skulle jag skynda mig dit, ifall du var kvar där... Leo.

Postat av: Gullan

Fy fnasiken vad tråkiga dom andra var som inte kom! Och vilken kass personal det verkar vara. Tur att det är tidigt på säsongen för då är dom säkert bara provanställda ännu och kan (rätteligen) bli utbytta! Hoppas det är bättre drag nästa gång du kommer dit! Brukar dom ha livemusik och sådär? Bob Hund kanske kommer på sin turné???

Här lyser solen och Kråkan är stolt som en liten skata idag, för hon fick diplom igår på avslutning av kontaktkurs... och så gick hon och stroppade sig med klövjeväska och promenderade med dom STORA och VUXNA hundarna och jag vet inte vaaaaad!
Jag och Grodan bara pustar åt hennes ivrigt förklarande, och med all säkerhet, överdrifter!

En skön vecka önskar vi er alla!
/Gull med vänner

2008-05-26 @ 14:17:26
Postat av: Mamma!

Hej hjärtat!
Det ser ut som om det är en alldeles för liten bar - får bara två hundar äta åt gången? Samtidigt ser jag ju att det verkar vara en bar för större hundar. Du vet de blir ju alltid lätt störiga när de ska överglänsa varandra. Sådana problem har ju inte vi i vår familj! Eller hur? Vi vet ju!
Du kanske ska bjuda hem några vänner på en barstund på uteplatsen - du har ju så förståndiga människor!
Kram
mamma!

2008-05-30 @ 07:30:58
URL: http://www.lobeiroskennel.com

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits