Lekdag

122.jpg
Åh, jag har haft en sån rolig lekdag på ängen idag! Det är stark skare så både husse och jag kunde springa runt och roa oss. Undrar om jag skulle ta och studsa över staketet och sticka dit igen...? Skulle nog hinna om befälhavaren behagade titta bort några tiondels sekunder...

Kommentarer:
Postat av: Gullan

Du är allt bra snäll och duktig du Trixi.
Som tar ut din husse för aktivering på skaren menar jag. Här har vi aktiverat mattes NERVER med att gräva nya härliga hål i gräsmattan anno 2008. Idag sken solen, fåglarna kvittrade, katterna retades på andra-sidan-staketet och det var helt enkelt underbart!
Glad-tassar från oss. Hälsa din husse. Tänk på att han behöver sova mycket nu och ge honom lite mer mat än vad han brukar få. Det tar på krafterna att roa sig på ängen!?
/Gullan

2008-03-16 @ 22:11:01
Postat av: Coffee

Hej, Trixi! Vet du vad, nu är är det plötsligt snö här också! jag är jätteglad, men mattte bara muttrar om att hon satt på sommardäck.
Jag tycker inte du ska rymma iväg och leka, då blir de bara strängare sen...

2008-03-17 @ 08:13:46
Postat av: Trixi

Hej Gullan! Jodå, husse fick extrastor portion till middag och så fick han ta igen sig framför teven. Vet du, jag är såå avundsjuk på dina gräsmattshål och katter.. tycker nästan jag ser ett grönt skimmer i pälsen... Och så tror jag det är nyttigt att aktivera mattarnas nerver ibland, annars finns det risk för att dom faller i koma.

Hej Coffee!
En sommar rymde jag. Jag kröp under altanstaketet (husse och matte fattade inte hur jag hade kunnat ta mig ut, hihi, dom skulle bara veta mina knep) men jag kom inte så långt för en granne pekade ut var jag stod och nosade på kattspår. Trist med såna som skvallrar.

2008-03-17 @ 14:50:35

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits