Lördag

hoppar
Jag ringde Bosse och frågade om han skulle hänga med ner till älven
och det ville han eftersom det var så trist hemma hos honom. Alla
pysslade med annat utom att pyssla med honom.
bosse
Bosse ville inte bada. Han satte sig under ett bord så fort han fick syn på det.
Min matte tvingade honom att blöta fötterna för att han inte skulle få
dåndimpel av värmen.
Jag tror att han senare var glad över att vara hemma i inhägnaden igen.

Kommentarer:
Postat av: Nisse

Oj! Vad trevligt ni verkar ha haft det, badat i älven. Själv har jag bara fått sova med matte hela dagen. Det är jättemysigt men kan bli ganska tråkigt i längden.
Vovv från mig!

2006-08-19 @ 18:17:19
Postat av: Trixi

Vi ska fara och bada i sjön någon dag när din matte vill vara vaken. Vi måse passa på innan isen lägger sig, eller hur?

2006-08-19 @ 19:06:10
Postat av: Oliver

Jo, bara Bosses matte blir av med klumpen så ska vi bada och stava! Watch out "holmarna"!

2006-08-19 @ 22:38:21
Postat av: Trixi

Hej Oliver. Så du brukar också simma? Då är vi snart så många badare att vi kan hyra badflotten ute i sjön och ha riktigt simkalas. Men det gäller ju att kunna simma för där ute bottnar åtminstone inte jag ....

2006-08-20 @ 06:54:53
Postat av: Coffee

Det finns flytvästar för hundar! Jag tycker inte jag behöver någon, för jag är så stor och simmar så bra, men om ni små hundar ska ut i en sån där stor älv... för det är väl Umeälven? Det kan väl bli väldigt stark ström i en sån stor älv?

2006-08-20 @ 10:40:36
Postat av: Trixi

Det är många forsar och massor av virvlande vatten men jag vet inte vad älven heter, det finns älvar överallt här. I älven får jag inte simma fritt, jag har en sele och lina på mig så mina människor kan hala in mig om det skulle behövas och husse och matte säger att dom är beredda att vada ut och rädda mig. F ö har jag bivit väldigt försiktig under årens gång, jag är inte lika orädd som jag var då när jag började simma.
Det skulle vara kul att bada med dig någongång men du måste förstås ut på djupt vatten innan du kan simma, jag kan simma väldigt nära stranden för mina ben tappar fort kontakten med botten.

2006-08-20 @ 12:06:26
Postat av: Bosse

Nog var det kul att komma med på utflykt men man har ju ett jobb att sköta. Matte har svårt att gå så jag har ett sjuhelsikes jobb att hålla inkräktare borta från gården. Jag skäller som en galning när det dyker upp något "hotfullt". Sakta kommer då matte staplande och skäller hon också, men jag tror att jag börja få nå fel på hörseln för ofta låter det som; "tyst, INTE skälla Bosse". Men jag vet i mitt hjärta att mitt arbete är viktigt och att matte aldrig skulle klara sig utan mig. Nog om mig och mitt, vad jag ville säga är bara att jag, under utflykten, satt och tänkte på mitt viktiga arbete, som jag försakat genom att vara ute och roa mig, och det var därför jag inte ville bada. När jag har semester kan jag tänka mig att bada, kanske.

2006-08-20 @ 15:59:51

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits