Midsommaraftonsdag


Glad midsommar till alla mina läsare, kompisar och släktingar! Jag håller tasstummarna för att solen ska komma fram till eftermiddagen.
Om några dagar åker jag till Badarland och då måste jag ha på mig fästingmotgift så det blir inget midsommarplaskande för mig här hemma, men det ska jag ta igen sedan.
(Och ni som har norfolkkalendern, ni har väl inte glömt att bläddra fram till juni?!)

Kommentarer:
Postat av: Anonym

Glad midsmmar till dig från mig! (Och till din matte från min matte!)

Jag får nog skönt med både husse och matte lediga, mycket kelande blir det!

Hoppas du får kul i Badarland även om du inte får bada. Där finns nog annat roligt att göra och kanske lite extra godbitar!

2008-06-20 @ 10:43:36
Postat av: Gullan

Hej Trixi! GLAD MIDSOMMAR på dig och din helaste flock! Här är det också muligt och dant, men matte skall fixa våfflor till "special-frukost" för våran extra-lill-matte så det verkar bli en bra midsommar i alla fall!

Vi nynnar på våra favoritlåtar och skuttar lite i trädgården. Känns "rätt i tiden".

Gulli-gullan-ko-ko som en gök.

Små grodorna, små grodorna....

Prästens lilla kråka, skulle ut och åka...

Vi rekommenderar denna nynn-repertoar. Man blir liksom glad!

Men nu allra först skall vi gå och se så att matte har vänt blad i kalendern...vi tror det i alla fall!

/Sångfåglarna

Postat av: Trixi

Hej X! Jag får bada när jag kommit till Badarland, det är bara när fästinggiftet är nyapplicerat som man inte får bada på ett par dagar,men sen är det fritt fram.

2008-06-20 @ 11:00:10
Postat av: Trixi

Hej Gullan! Ni har ju det helmysigt med midsommarsångerna, särskilt den där som handlar om dig! Ang. kalendern så är det en viss Miss T på alla bilderna....

2008-06-20 @ 11:06:33
Postat av: Coffee

Det var jag, Coffee som skrev den första kommentaren, jag vet inte varför namnet inte kom med!

Jag har varit med matte och husse till sjön nu, men tror ni jag fick bada? Nehej då! Men undrar ju om dom är kloka. (Fast annars är dom rätt rara.)

Bra att du får bada åtminstone. Undrar om det är för att du är så liten så de kan ta upp dig i knäet och torka dig ordentligt efteråt? (Jag tycker jag är liten nog att sitta i knäet också, men det tycker inte matte, och husse tycker det bara ibland.)

2008-06-20 @ 15:08:49
Postat av: Nisse och Zmugge

TREVLIG MIDSOMMAR! Vi hoppas att ni får det bra i Badarland och att du får bada dig less :)) Själv ska vi nog mest mysa och sova med matte, eftersom hon jobbar hela helgen. Hoppas att vi kan ses snart och åka å bada. Kanske veckan efter midsommar, om ni är hemma då och vädret är bra?



Nosgos från griffonkillarna,

Nisse och Zmugge

2008-06-20 @ 17:22:01
URL: http://nisseplutten.webblogg.se/
Postat av: hector

Glad midsommar till hela trixi flocken,självklart har jag vänt blad i noffekalendern till juni,jag är noga med att ha rätt månad,själv får jag vänta ett tag innan JAG finns med,jag rider på Apollo i december.

KLART att jag badar flera gånger om dagen när det är sol,andra dagar minst en gång,det är det bästaste med sommaren att BADA!!!!!!voff hector ps jag byter hemsidearess efter sommaren den nya finns redan nu ds

2008-06-20 @ 20:05:23
URL: http://www.hector007.se
Postat av: Mamma!

hej min kära dotter!

Hoppas din midsommarafton var lugn och fin med lite plaskande emellanåt. Du ska lyssna på din familj - de vill dig bara det bästa!

Här händer inte mycket förutom att Kajsa från Ersmarksbodarna är här och tar upp alldeles för mycket tid från oss...

Men jag har hört att det finns anledning till detta och naturligtvis känt att det finns småttingar i huset. Så det får vi stå ut med.

Saknade dig i Vännäs - du hade nog placerat dig bra - du vet väl om att jag blev bäst (som vanligt men säg inget åt någon) Det är fult att skryta men detta är ju bara mellan dig och mig!

Kramar och vi ses!

Mamma

2008-06-21 @ 07:52:46
URL: http://www.lobeiroskennel.com
Postat av: Trixi

Aha, det var du, Coffee! Jag misstänkte det när du skulle kela med husse och matte men var inte helt säker.



Nisse och Zmuggge: Husse och jag åker iväg på måndag och blir borta en vecka ungefär, matte far åt annat håll. Så sen när vi alla är hemma då ska vi bada tillsammans! Det ska bli urkul!



Hej Hector! Jag har redan varit och kikat på din nya sida och ska byta din adress i min länksamling när tiden är inne. Du kanske kan skriva en liten påminnelse här när det är dags?



Hej Morsan! Jo, jag såg att du gjorde det igen! Grattis grattis! Det var ju synd att jag inte var i form för att delta så att du hade fått visa upp barnaskaran. Själv är jag, just nu, väldigt upptagen med att försöka få till mysiga boplatser lite här och där, soffan är bäst för där finns det kuddar och filtar man kan krafsa på och böka till.

2008-06-21 @ 11:39:15

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits