Onsdag

frolic
Under vår skogspromenad idag stannade vi vid en rastplats och
tränade självbehärsknng. Det tog på krafterna men vi lyckades!

Kommentarer:
Postat av: Nisse

Frolicarna såg ju så goda ut,eller hur? Det var ju tur att vi fick våra bitar till slut.
Vi ses! Nisse

2006-09-20 @ 12:57:44
Postat av: Åsa Stenström

Eh? Och vilken är poängen? Vem har någon som helst nytta av att träna SJÄLVBEHÄRSKNING??? Snabbhet, höga hopp och ålning under matta DET fattar jag vitsen med.

Förvirrade Hälsningar från
Doris Handbollskatten

Postat av: Trixi

Du är KATT och fattar inte sånt! Vi hundar måste kunna en massa saker som har med självbehärskning att göra: inte stjäla mat, inte lukta folk i skrevet, inte jaga mopeder, inte springa efter harar (svårt!), inte springa iväg bara för att lusten faller på och en massa annat. Du springer ju kors och tvärs hur du vill och gör vad som faller dig in men då får du heller aldrig följa med på kul och spännande ställen som fårmarknader och stan och djurparker och tågresor.

2006-09-20 @ 15:16:58
Postat av: Coffee

När jag måste sitta stilla medan matte plockar upp efter mig - är det sån där självbehärskning, tro? Men jag får inte frolic förrän vi kommer hem. (Ifall vi inte tränar inkallning och sånt, då får jag det hela tiden.)
Det kanske är självbehärskning våran katt har när jag tvättar honom? Han väntar längre och längre med att fräsa åt mig. Särskilt om matte är hemma, för då säger hon åt honom. Hon tycker nog att det är bra att jag tvättar honom.

2006-09-21 @ 06:52:49

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits