Midsommaraftonsdag


GLAD MIDSOMMAR!
Önskar alla mina vänner riktigt trevliga dagar med många skålar att slicka ur!


Vi hade det riktigt sjåigt i morse, kransen ville inte sitta på plats men turligt nog lyckades jag förhindra att den trillade av.

Kommentarer:
Postat av: Ida

Vilken sötnos!!!

Glad midsommar Trixi!

Postat av: Venta

Glad midsommar till dig med, Trixi!! Nu är du kanske gott igång med att fira?

Jag och mamma väntar till i morgon. För i Norge firar vi Sankt Hans-aften, som är 23:e juni varje år. Det var visst midsommarafton i Sverige för länge sedan, som jag har förstått det.

Undrar hur vi ska fira det förresten... Bäst att jag påminner mamma om att vi ska hitta på nåt skoj!! hehehehe

2012-06-22 @ 23:26:38
URL: http://noffebloggen.blogspot.com/
Postat av: Syster

Men så duktig du är! Så fin du blev i kransen! På BÅDA bilderna, den andra bilden skulle du skicka in till någon tävling för det kan inte vara många noffar som fixar att hålla kvar kransen som du!!! Jag blir riktigt avundsjuk!

Kramar

Dilba

2012-06-23 @ 07:00:07
URL: http://www.lobeiroskennel.com
Postat av: Nisse, Zmugge och Assar

Hoppas midsommaraftonen var bra, med massor av gott att äta. Själv var vi på en camping, med våra kusiner. Vi umgicks och Nisse han badade :) Vi tycker att du var jättesnygg på båda korten. Det är nog bara du Trix, som kan hålla fast en krans med ett öra :)) Nosgos från dina beundrare, Nisse, Zmugge och Assar!

2012-06-23 @ 13:20:35
URL: http://www.123minsida.se/Griffonkillarna/
Postat av: Coffee

Fina bilder! Här slickas det skålar och tallrikar må du tro! Fast jag tycker inte människornas midsommarmat är nån höjdare.

2012-06-24 @ 07:26:02
Postat av: Leo

Hej Trixi!
Det var en väldigt fin krans du hade i håret på midsommarafton. Själv fick jag ingen i år. Kan inte säga att jag saknade det heller...Hos oss regnar det, och igår gick jag i skogen och letade svamp. Våran skörd var inte stor, snarare pytteliten...Annars får jag inte vara så mycket lös just nu. Kaninungarna som skuttar här är så små att jag skulle hinna ifatt dem, säger matte, och trastungarna som just lämnat boet förstår inte att jag är jättefarlig för dem. Och på stränderna är det mycket folk, så där blir det också koppel. Ja, jag längtar faktiskt till hösten, iallafall till sensommar! Tass på dig söta Trixi från Leo!

2012-07-14 @ 22:02:16
URL: http://redriff.norfolkterriers.dinstudio.se

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits