Årets första på-ängen-dag


Äntligen har snön smält bort på min lekäng!
Då det var soligt och varmt idag, bestämde husse och jag att vi skulle ta en riktig långpromenad. Men helt plötsligt kände jag lukten av min taggboll och då visste jag att den låg i husses ficka och att vi skulle ut på ängen och leka. Jag blev så glad, så glad!


Kommentarer:
Postat av: Dixie

Tro jag det att du blev glad när du och husse skulle ta med er taggbollen till din lekäng!! Det förstår jag fullt ut. Och det syns på dig på bilderna att du är i full fart. *gullunge*Svansvift och nosgos till dig från Dixie!!

Postat av: Mamma

Hej gumman!

Den där taggbollen känner jag igen - du har den på en bild som vi har hemma. HÅLLER DEN ÄN? Den måste vara gjord av ben!?

Visst är det härligt ute - tyvärr så gillar jag inte sommaren - bara våren! Det blir så många som sticks på sommaren och en gång blev jag stucken och sedan dess så passar jag mig väldigt noga! Akta dig du också!

Din syster hälsar så mycket!

Kramar

Mamma

2011-04-24 @ 07:30:35
URL: http://www.lobeiroskennel.com
Postat av: Coffee

Så skönt att du kan vara ute och springa ordentligt nu! Det behöver man ibland!

Här nere har vi massor av mattes älsklingsblommor nu. Vitsippor heter de. Vi var på ett ställe i går med massor av dem, matte och husse och mamma och jag. (Mamma bor här ett tag.) Mamma och jag fick lite kex när matte och husse fikade, men de åt flera stycken var! Hemskt orättvist! Matte säger att jag inte får bli tjock - men hur ser hon själv ut? Jag bara frågar!?

2011-04-24 @ 08:58:05
Postat av: Kråkan

Åh, man ser ju så klart kärleken mellan dig och din taggboll. Vackert.Jag skall ut och leta påskägg. En dag för sent, men det gör inget.

Jag skall leta efter ett grönt ägg (glittrande och glänsande) och min tioåriga "över-påsken-låne-tvåbens-barn" skall leta efter ett rosa.

Matte ska gömma dom i skogen. Fast så hörde hon att det hade blivit många vovvar som blitt bitna av huggormar i helgen. Så det kanske blir i trädgården.

-För mig spelar det ingen roll vart hon gömmer dom. Huvudsaken är att det är goda saker i dom....Solskenstassar från en liten Kråka

-Matte hälsar så klart. Det gör hon alltid.

2011-04-24 @ 10:49:09
Postat av: Trixi

Hej Alla! Hoppas ni har det bra allihopa och att ni haft det mysigt under påsken. Jag fick inget påskägg i år, snyft snyft, matte bara jobbade och sov alla dagarna men hon har halvlovat att jag ska få ett nästa år. Och jag fick ju leka med taggbollen så jag är ganska nöjd ändå. Den bollen är min käraste leksak, tyvärr får jag bara ha den när jag är ute. Förut var den min valp ibland och nu kan jag också få för mig ibland att jag ska hem fort med den. Den jag har nu är nummer 3, dom brukar gå sönder efter ett tag men då köper matte en ny. Snart ska jag ut på min kvällspromenad, det är så roligt nu när kvällarna är ljusa och jag slipper varningsljus och reflexväst. Gonatt Alla och sov gott!

PS Tussilago blommar här nu. DS

2011-04-27 @ 19:47:45
Postat av: Leo

Hej Trixi!

Hoppas du hade en bra påsk! Min matte och husse har varit bortresta, så jag har bott inne i stora stan´med "lill-husse". Det är kul med nya lukter, men bilavgaser sticker förstås i näsan...

Härligt att all eran snö är borta nu, fast tänk att ni bara kommit till tussilagona! Här har vi fullt av vitsippor i skogen nu.

Du är en så himlans söt noffa, så säger alltid min matte, och jag håller med henne så klart! Snygg boll du har! Jag är inte så mycket för bollar med undantag för dom som piper. En sån hade jag ett tag, fast den tog slut fort...

Jag hade skrivit i min blogg inför påsken, och fått matte att sätta in lite bilder, men nu är den borta igen...GRR, GRR till Blogtown!

Tassar till dig från Leo The Norfolk!

2011-05-02 @ 12:44:41
URL: http://redriff.norfolkterriers.dinstudio.se
Postat av: Dixie

Ja, visst är det härligt när vi slipper reflexvästar nu?!! I enstaka fall har vi det fortfarande, men bara när vi går sista kvällsturen riktigt sent, typ efter tio.Vi har både tussilago, vitsippor och blåsippor. Och så har det kommit många lökblommor med, som påskliljor och tulpaner. Så det är en härlig tid nu.Leo, mamma har gett upp Blogtown för länge sedan. Jag förstår att du tycker det är irriterande när det krånglar. För det är ju INTE så de ska behandla sina bloggare... Lite extra nosgos till dig från mig!!Och så klart nosgos till dig, Trixi!!

2011-05-02 @ 21:28:46
URL: http://noffebloggen.blogspot.com/
Postat av: Trixi

Go'mårronj Leo! GRR GRR, håller med, har försökt komma in på din blogg ibland men det funkar inte, GRR GRR (testade nu också men det blev tji). Min blogg ligger på blogg.se och matte tycker att den fungerar bra, hon säger att hon kan inte minnas när den senast krånglade.Halloj Dixie! Wow så många blommor ni hunnit få! Vi har mikroskopiska gröna rundlar på VISSA björkar. Men snart, när värmen kommer tillbaka så händer det saker här också.2011-05-04 @ 06:09:12
Postat av: Mamma

Men lilla gumman gräset är grönt ute nu! Har du inte fått göra något roligt sedan du hade din första-på-ängen-dagen? Hoppas att du och dina människor mår bra!

Vi åker ner hela flocken till Uppsala och ska få äta hur mycket? våfflor som helst, tror vi i alla fall!

Mamma

2011-05-26 @ 09:41:50
URL: http://www.lobeiroskennel.com
Postat av: Trixi

Hej Mamma och Hela Familjen! Jo, det är sommar nu! Och jag har hunnit göra en del kul saker, jag har provbadat, varit ute och fikat, lekt flera gånger med min boll... det har bara inte blivit några bilder än men det kommer så småningom. Hoppas ni får det riktigt kul på resan och att våfflorna är lika goda som dom är hemma hos er! Voff från Trixi

2011-05-26 @ 15:24:04

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits