Lekdag


Idag har husse och jag varit ute i solen och lekt. Vi hade jätteroligt och ville nästan inte alls gå hem, det var först när magarna började knorra alltför ljudligt som vi gav upp.

Kommentarer:
Postat av: Dixie

Superhärligt ser det ut att vara att leka med din husse!! Åh, det där verkar vara festligt. Och klart det att ni inte ville sluta leka heller. Men mat måste ni så klart äta med. Det är inte alls gott att vara hungrig i magen.



Svansvift och nosgos från Dixie!! c",)

Postat av: Coffee

Vilken jättefin bild, det syns ju precis hur roligt du har! ;-)

Idag har jag haft sex små flickor här som har lekt med mig, det var också roligt! Matte gjorde massor av pannkakor och jag fick fördiska alla tallrikarna som vanligt!

2010-09-26 @ 18:54:23
Postat av: Åsa Stenström

Gud vilken fin bild! Tagen i precis rätt ögonblick. Det gjorde hon bra din matte!

2010-09-26 @ 18:59:28
URL: http://www.asamittivarlden.blogspot.com
Postat av: Trixi

Hej Dixie! Jag var sååå hungrig när vi kom in och som tur var fick jag en jätteportion mat. Nu tar jag det lugnt och ska slappa resten av kvällen.



Hej Coffee! Åh, pannkakor! Jag älskar pannkakor! Skicka omgående en stor pannkaka till mig!



Hej Tant Åsa! Det var husse som tog bilden. Matte låg hemma och sov, hon har jobbarhelg och då ser jag inte mycket av henne. Hälsa Doris att hon ska ha svansen under uppsikt, jag kanske dyker upp när hon minst anar det.

2010-09-26 @ 19:12:34
Postat av: Dixie

Pannkakor är supersmarrigt och jättejättegott!! Jag fick en pannkaka på min födelsedag förra året. Det var gott kan du tro. När min löpetid är över kan jag få vara lös ibland med. Det är roligt att kunna gå omkring och lukta lite mer var man vill när jag får gå lös.

2010-09-26 @ 20:43:56
URL: http://www.blogtown.se/blog.php?id=noffe
Postat av: Gullan och Kråkan

Nämen dra oss på trissor alltså!

Jädrar vilken fin form din husse har varit i solen!!

Och som Coffee säger; det SYNS verkligen hur kuligt ni hade det där på lekängen!



Och kurrar det i magen och det vankas extrastor portion mat, ja, då tycker vi att det är helt okej att ta ett brejk från leken... Mat är ju så gott!!



Och om Coffee ändå börjar skicka pannkakor så kan hon gärna få skicka en hit till oss också. Vi kan dela...



Hopp å Lek

/Gull och Kråka

-som har fått fästingmedel idag. Dom är fortfarande pigga dom där små fästinguslingarna!!

2010-09-27 @ 01:19:11
Postat av: Trixi

Hej Tjejer! Fästingar!? Fortfarande när det nästan är vinter!? Usch, phy phan, så jobbigt! Om dom har funnits på min äng så tror jag dom gått och lagt sig att sova nu för det börjar vara kallgrader här på nätterna.

PS Inga pannkakor i brevlådan i morse. DS



Och Dixie, vad gäller att få gå lös så får jag göra det oftare på vintern, då ser matte när kattkräken finns i närheten och hinner koppla mig (jag kanske ska "råka" trampa på hennes glasögon?).

2010-09-27 @ 20:28:56
Postat av: mamma

LYCKA ÄR ATT FÅ SE EN SÅDAN BILD!

Jag har visat den för hela flocken och alla är överens om att den är den bästa i hela världen.

För självklart fångar du den!!! En Lobeiro´s missar aldrig!

Kramar från en stolt mor!

2010-09-27 @ 20:53:31
URL: http://www.lobeiroskennel.com
Postat av: Trixi

Hej mamma! Det är klart jag fångar bollen! Och det där är min allra bästa boll, mjuk och stadig samtidigt, och det tar inte ont om den råkar hamna på nosen. Matte har förstört pipmojängen i den för jag blev så orolig när den gnydde... Hälsa dom andra!

2010-09-27 @ 21:14:25
Postat av: Coffee

Kan säga att det blir inga pannkakor över här i huset! Det är alltid fullt av folk som äter och det är inte ens alltid nån blir över till mig! Jag står bredvid spisen och hoppas att matte ska misslyckas med nån, för då brukar jag i alla fall få smaka.

I morse sa husse till matte att hon borde göra mer pannkak för det var mjölk osm behövde användas, men det gjorde hon inte. Jag hoppas på i morgon.

2010-09-28 @ 00:41:36
Postat av: Trixi

Åkei, då är det lönslöst för mig att vänta vid brevlådan, förstår jag... men jag ska ta och tjata på matte så kanske hon ställer sig vid spisen.

2010-09-28 @ 08:21:51
Postat av: Dixie

Coffee, visst är det nedrigt när vi inte får smaka på den goda maten de andra får? Som tur är så blir det som regel en hundpannkaka när mamma steker pannkakor. Ibland med vilje, och ibland av misstag. Så då får jag smaka som tur är.

2010-09-28 @ 09:56:41
URL: http://www.blogtown.se/blog.php?id=noffe
Postat av: Anneli + vavvorna

Viken härlig bild, tagen precis i rätt ögonblick.

2010-09-28 @ 10:39:21
URL: http://chitassar.blogg.se/
Postat av: Trixi

Hej Anneli och alla vavvor! Jag är så avundsjuk på er som får gå på café...

2010-09-29 @ 15:23:33
Postat av: Leo

Hej Trixie!

En så´n jättefinbild!!! Vi tycker att du ska maila till Monica Rackartuss, så att din blogg får en länk på Svenska Norfolkterrierklubbens hemsida. Då kan många fler få kul genom att läsa och titta på dina bilder. Fast man måste vara medlem! Det är du väl!? Leo (som e på hundpensionat!)

2010-10-01 @ 21:40:22
URL: http://redriff.norfolkterriers.dinstudio.se
Postat av: Anonym

Hej Leo Snygging! Trist nog så är jag inte med i Norfolkterrierklubben, men jag har blivit månadens bild på http://www.vbkk.skk.se/. Det är min första matte som skickat in bilden dit.



Så du är på pensionat! Hur är det där då? God mat och bra sovplats? Passa på att koppla av och ha kul, lite omväxling är alltid stimulerande tycker jag.

2010-10-03 @ 19:03:55
Postat av: Leo

Hej Trixie!

Nu har vi tittat på månadens bild. Jättefint!

Jag är också fotonoffe den här månaden. Det är jag som är med alla äpplena på Svenska Norfolkterrierklubbens framsida! http://www.svenskanorfolkterrierklubben.se/

Ja, hundpensionatet är riktigt bra. Jag har bott med en cairnterrierflicka och en tibbeflicka. Trevliga tjejer! Nackdelen med såna här ställen är att man inte får några extra godbitar, att tigga går alltså inte. Dom ger en bara så mycket som matte skrivit på lappen och klistrat på torrfoderburken :(

Jag hörde mattes bil på långt håll när hon kom för att hämta mig, och glädjeskällde så det ekade över både pensionat och stall. Ja, det finns stora fyrbeningar här också! Borta bra men hemma bäst, hälsar Leo!

2010-10-04 @ 18:38:24
Postat av: Trixi

Äppelbilden har jag kikat på redan tidigare och jag tyckte den var trevlig då, nu tycker jag den är ännu trevligare när jag vet att det är du på bilden!

Skönt att du är hemma när det nu var så snålt med godbitar på pensionatet. Voff voff/Trixi

2010-10-05 @ 15:40:35
Postat av: Leo

Hej igen Trixi!

Du måste säga till din matte att gå med i noffeklubben, så att din blogg länkas till deras hemsida! Din blogg är så himla fin!

Själv är jag verkligen fotonoffe nu. Förstasidenoffe i engelska klubbtidningen och oktobernoffe i noffealmanackan (såg matte nu, hon var sen med att vända blad)!

Tass från Leo!

2010-10-06 @ 21:54:14
Postat av: Dixie

I morse när jag och mamma var ute på morgonturen fick jag gå lös. Det var roligt kan du tro!! Mamma tog med sig kameran med för att fota mig. Jag ska uppdatera min blogg med foton, så du kan få se.



Nosgos och svansvift till dig från Dixie!! c",)

2010-10-09 @ 12:21:16
URL: http://www.blogtown.se/blog.php?id=noffe
Postat av: Trixi

Hallo Leo! jag har tjatat och tjatat på matte att hon ska gå med i noffeklubben och hon säger: Ja, jag ska, jag ska bara...



Och det är klart du är fotonoffe! så snygg som du är!



Hej Dixie! Jag har redan varit in på din sida och såg att du varit ute på promenadäventyr, helt lös och ledig!



2010-10-10 @ 13:47:00
Postat av: Leo

Va bra Trixi, att hon SKA...

2010-10-10 @ 15:42:33
Postat av: Anneli + vavvorna

Ruth tackar så mycket. På lördag flyttar hon hemifrån. Suck! Det kommer att bli så tomt. Valparna är helt underbara och så väldigt sociala. Som tur är så får jag träffa Ruth igen, då hon ska till fodervärd.

2010-10-20 @ 09:38:13
URL: http://chitassar.blogg.se/
Postat av: Gullan, Kråkan och Snögubben

Hej Trixi -och alla andra tjuvläsare ;-)



Kan du tänka dig, vi har SNÖ hos oss och oj, vad vi hade glömt hur kallt det känns mellan trampdynorna!

Vi ville bara tipsa dig om att det är hög tid för dig att leta fram dina fina sticke-sockor, för nu är det snart vinter på riktigt!



Vi gör jättefina mönster i trädgården och njuter framför brasan emellanåt. Matte säger att snön kommer att försvinna snart igen, så det gäller att passa på!



Tjing och trevlig, snöig, höst från oss!

/Bruttorna

2010-10-22 @ 04:48:10
Postat av: Trixi

Wow! Snö- redan?! Hos er i södern?! Det var inte dåligt. Vi hade en marktäckare häromdagen men den var borta till nästa dag. Tack! för tipset om att ta fram sockorna. Matte säger att hon ska leta fram dom, vet tydligen inte var hon lagt dem, hon påstår att varje vår tror man att det aldrig mer ska bli vinter.

Ha det riktigt kul i snön och gör många snöänglar!/ Voff från Trix

i

PS Brukar ni läppja på något gott framför brasan? Eller har ni kanske en påse frolic ni smaskar ur? DS

2010-10-22 @ 07:39:52
Postat av: J I L L I Z

Hejsan :D vad tycker du om min outfit idag, HISS ELLER DISS? :D hoppas allt är bra med dig :D så sööt

2010-10-22 @ 08:20:34
URL: http://jilliz.blogg.se/
Postat av: lovisa

AHAH grymt söt bild

2010-10-22 @ 08:44:33
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/
Postat av: Dixie

Trixi, Gull och Kråka, det kom lite snö här i Oslo i torsdags, men den smälte bort i går. Jag hoppas det kommer mycket snö snart. Mamma håller inte med.



Svansvift och nosgos från Dixie!! c",)

2010-10-23 @ 17:35:29
URL: http://www.blogtown.se/blog.php?id=noffe
Postat av: Gull å Kråka

Å vi som drömde att det fanns nytt foto på dig här. Vi hade fel. Konstigt. Och ovanligt.

2010-11-08 @ 10:24:16
Postat av: Trixi

Hej Tjejer! Det har varit lite väl mycket av sova/jobba här på sistone men nu tror jag matte ska vara ledig ett tag så jag ska försöka få henne att ta fram kameran. Och så har jag hört att det snart är jul, tror jag ska börja snickra på min önskelista snart.

Voff och vift vift från Trixi

2010-11-08 @ 19:31:30
Postat av: Dixie

Gull och Kråka, det är absolut ovanligt att ni har fel. :-)

Trixi, nu får du prata med din matte om fler foton i bloggen. ;-)

2010-11-14 @ 22:46:42
URL: http://noffebloggen.blogspot.com/

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits