Stillsam söndag


Igår var det mulet och grått. Jag gick ner till min badsjö men där fanns inget öppet vatten, bara is och snö.


På kvällen gick jag ut med min nyinköpta reflexväst och jag tycker den fungerar som den ska. Min gamla väst hade tassar på sig men stjärnor är också snyggt, det är ju jul snart så då passar dom bra.

Kommentarer:
Postat av: Gullan & Kråkan

Nämen Trixi vad söt du är i västen!

Stjärnor passar alldeles utmärkt till dig tycker vi båda.

Vi har ingen snö kvar. Den var här ett par dagar och matte fick ringa efter plogen så att besökare kunde komma upp på gårdsplanen. Nu skiner solen och det är kladdig (och väldigt kall) barmark.Men, vi hänger inte läpp för det inte!

Det finns så mycket man kan hitta på i "medgörlig lera". Jämföra tassavtryk (på köksgolvet när vi kommer in efter trädgårdsronden) och träna rivstarter till exempel....STORA TASSAR (dom blir större med lera på sig) från oss nere i barmarksland.

/Bruttorna

2010-11-16 @ 15:16:42
Postat av: Dixie

Åh, det var en fin reflexväst. Jag och mamma har stripor på våra västar. Helst skulle jag vilja ha nåt roligt mönster, men mamma säger att min fungerar bra fortfarande. Så jag får vänta en stund på en ny.Vi har lite snö, men både jag och mamma kan tänka oss lite mer snö. Men absolut inte alls så mycket som vi hade förra vintern. Det räcker med fem till tio centimeter till. Jag får ringa till meteorologerna och beställa.Svansvift och nosgos från Dixie!!

Postat av: Trixi

Hej alla tjejer! Här har vi både snö och kyla och det biter lite i tassarna. Men jag hänger inte heller läpp för det finns så många intressanta spår att följa i snön. Och hipsvips så är det vår igen. Ha det så kul, både i barmarksland och Oslo! Voff voff från Trixi.

2010-11-17 @ 11:08:04
Postat av: Coffee

Det var snyggt med väst, det har jag inte sett förut (jo på människor förstås) och jag träffar rätt många hundar på promenaderna. I förgår fick jag springa lös och leka med en hund som jag inte stt förut. Hon var svart och vit och nästan lika stor som jag och hette Casey. Annars får vi mest bara hälsa i koppel.

Här ligger det bara kvar snö där människorna kört ihop den till högar, och de är hårda och otrevliga men jag försöker rulla på dom ändå!

Jag längtar tills det kommer mer snö. Hoppas det blir lika mycket som förra vintern, det var roligt! Husse vill ochså ha snö så han kan åka skidor. Men matte håller inte med oss!

2010-11-18 @ 06:20:18
Postat av: mamma

Naturligtvis! En stjärnväst till en stjärna!

Kramar

Mamma

(Det ryktas om att du ska komma hit och fixa frissan)

2010-11-19 @ 06:07:09
URL: http://www.lobeiroskennel.com
Postat av: Trixi

Hej Coffee! Det finns västar för så stora hundar som du också, jag såg en setter med väst i mörkret i gårkväll. Är lite seg idag, var på byn igår och kom hem sent. Hoppas det kommer massor av snö till dig så att du får rulla dig varje dag!Hej Mamma! Matte har ryckt och klippt lite men hon bara suckar när hon gör det, jag har kommit på att om jag backar och slingrar mig hela tiden medan hon håller på så ger hon upp fortare, hihi. Jag gissar att det blir ett besök hemma hos er så småningom och jag längtar redan efter våfflorna som finns i kylen.

2010-11-21 @ 09:13:13
Postat av: Dixie

Trixi, jag brukar också slingra mig en massa när mamma ska trimma mig. Och så gnäller jag en massa med. Som oftast ger sig mamma fortare då!!

2010-11-21 @ 09:19:38
URL: http://noffebloggen.blogspot.com/
Postat av: Trixi

Dixie, jag brukar vara tyst när jag krånglar men det var ett bra tips att lägga till lite gnäll också...2010-11-21 @ 13:10:05
Postat av: Kråkan

Flickor! Glöm inte av att sura och titta under lugg länge EFTER att ni har krånglat och prånglat er ur trimningssituationen. Är man duktig på det så dröjer det längre innan nästa omgång....

2010-11-22 @ 21:18:25
Postat av: Dixie

Kråkan, du har så klart heeelt rätt i det. :-)

2010-11-22 @ 23:04:01
URL: http://noffebloggen.blogspot.com/
Postat av: Trixi

Kråkan, det var ett bra tips! Ibland gör jag så men har aldrig tänkt på att göra det efter trimning. Man kan också hänga med huvudet ner över soffkanten. Eller gå och lägga sig i ett ensamt rum.

2010-11-23 @ 16:11:47
Postat av: Coffee

Jag såg på YV att ni har ufon där uppe hos er. Har du sett dom? Du aktar dig väl? De kanske vill ta små söta hundar!

2010-12-13 @ 00:18:19
Postat av: Coffee

TV ska det vara förstås!

2010-12-13 @ 00:19:20
Postat av: Trixi

När det är så här mörkt ute så ser jag ufon hela tiden! Ibland flyger dom i luften och låter förskräckligt (matte säger att det är helikoptern som ska till sjukhuset men det tror jag inte på) och ibland gömmer dom sig i buskarna. Men just det där ufot som TV pratat om såg jag inte, jag var nog inne just då. Eller så såg jag det inte för den var visst alldeles tyst och jag tittar bara ner i marken när jag är ute. Voff och gonatt och Glad Lucia!/ Trixi

2010-12-13 @ 00:40:21
Postat av: Gullan och Kråkan

Trixi, hur gick det med luciasladden i år?

Vi undrar hur många ni lyckades få in i eran "ljuscirkel" ??

Stora tassar och lite buff med bredsidan från oss!

/Tjejerna

2010-12-15 @ 16:35:27
Postat av: Leo

Hej Trixi! Det var länge sedan. Hoppas du mår bra, det gör jag. Vi har också mycket snö och kallt, fast jag har ingen kostym, annat än min egen b/t-färgade. Fast din med stjärnor var riktigt snygg. Hur har du det med katterna? Här är det lugnt på den fronten, inte ens Sara från Fårö smyger på min tomt. Ekorrarna vet jag inte var dom är, och det var nog flera veckor sen jag behövde hålla efter skatorna. Det bli mest de gamla vanliga promenaderna, ganska tråkigt faktiskt. Fast snart ska jag åka hundsalong igen, och springa på öde stränder. Det skulle du gilla Trixi! Hälsningar Leo Norfolkterrier.

2010-12-15 @ 18:10:05
URL: http://redriff.norfolkterriers.dinstudio.se
Postat av: Trixi

Hej Tjejer! Det blev inget luciatåg i år, matte hittade inte sladden med alla ljusen. Det var väldigt synd för jag hade både borstat och kammat mig och klippt klorna för det (tur att jag inte dessutom badade för det hade ju varit helt i onödan). Det är 4 grader kallt här ikväll och vi skulle ta en långprommis men rackarns så det blåste kallt, det blev bara en halvlång i snabb fart men jag hann ändå snappa upp en del nyheter efter vägen. Buff buff och skutt skutt/ TrixiHej Leo! Katterna är frånvarande, det är dom alltid, fegisarna, när det är så kallt som det varit den senaste tiden, så här är det bara skönt och fridfullt. Och så kul för dig att åka ut till ön! Inga fästingar eller turister heller som stör. Och skulle du stöta på Doris Handbollskatten så får du gärna hälsa från mig och jaga upp henne i ett träd. Voff voff och vift vift/Trixi

2010-12-15 @ 21:11:41

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits