Baddag


Suck och stön... finns väl trevligare saker att göra en lördagkväll...


... men efteråt satt vi och pratade och skrattade i flera timmar.

Kommentarer:
Postat av: Leo

Hej Trixi!

Stackars dig, ser inte bra ut, och mitt i kalla vintern också... Jag antar att du busade runt ordentligt och torkade dig på mattes snygga trasmattor efteråt. Fast benet ser gott ut!

Tass från LEO!

Postat av: Trixi

Hej hej Leo! Det var inte så kallt i gårkväll så det var nog därför matte hittade på det här och det enda som återstod av mina kvällsritualer var 30 sekunders snabbkiss så det gick bra, jag behövde inte frysa. Och, fniss fniss, jag försökte komma åt att torka mig på en vit, ullig, mjuk matta men matte var där hela tiden och lyfte bort mig så det gällde att snabba sig. Ha en bra söndag med mycket kul!

2009-02-22 @ 09:50:30
Postat av: Coffee

Bada är inget vidare, jag förstår inte varför människorna hittar påså dumma saker. Matte badade mig häromveckan, fast jag var så ren så. Hade ju rullat mig noga i snö varenda dag. Och så tvättade hon min filt och pläd så de luktade rent och läskigt. Jag tycker de ska lukta Coffee!

Det enda som är roligt med att bada är att ruska sig efteråt. Jag blötte ner matte ordentligt!

Men vet du, min pappa Trigger, han gillar att bada! Han älskar att bli ingnuggad med schampo och duschad, nog är det konstigt?

Att bada ute är en annan sak, det älskar alla såna hundar som jag. Eller alla hundar som finns kanske? Du gillar det ju, det vet jag!

2009-02-22 @ 10:06:46
Postat av: Trixi

Hej Coffee! Attans, att hon tvättade din filt! Det borde vara strängeligen förbjudet, förstör ju njutningen för flera dagar. Och Trigger, han ÄR konstig, det måste han vara om han gillar att bli schamponerad. Hoppas din matte är bra från förkylningen så att du får en riktig söndagspromenad idag.

2009-02-22 @ 10:43:12
Postat av: Gullan

Jag håller med er flickor!

Innan helgen gjorde sitt intåg bestämde sig matte att alla plädar, fällar och skyddande "soff-filtar" skulle lukta SKÖLJMEDEL!

Detta har inneburit en stor arbetsbörda för både mej och Kråkan. Man vill ju gnugga bort det så fort som det går.När det gäller päls och kropps-bad så har matte dragit på det länge här. Ingen av oss är ledsna prexis. Fast bara snön försvinner så...

Hrm. Den skall väl vara kvar länge va?!Tass!

/Gull

2009-02-22 @ 19:30:47
Postat av: Trixi

Hej Gullan! Håller tassarna för att ni ska ha snö lääänge, länge! Puffa Kråkan från mig.

2009-02-22 @ 22:21:19
Postat av: Pye

Att duscha är bara helt förfärligt!! Jag tittar på mamma med min mest olyckliga blick, för att försöka få henne att sluta fort. Ändå fortsätter hon för det. Är det möjligt?! Men det var bra att du fick ben efteråt då. De tvåbenta kan vara snälla ibland som tur är. :-)

2009-02-23 @ 23:06:27
URL: http://www.blogtown.se/blog.php?id=noffe
Postat av: Trixi

Hej Pye! När jag var yngre brukade jag försöka rusa iväg från duschen men det var ju inte lönt. Numera står jag stilla (nåja, någotsånär stilla) för jag vet att då blir det fortast färdigt. Vi får stå ut med mycket, vi hundar!

2009-02-23 @ 23:17:52
Postat av: Anna-Karin

Hej Trixi!

Gullan och Kråkans matte här!

-Kan inte du be din matte att hon hjälper dig att koppla upp datorn på nätet så att du kan förgylla trötta själar med ett litet dagboksinlägg?

Det var så länge sedan sist och nu måste du ju både ha hunnit torka och smutsa ned dig igen?!

Snälla lilla söta Trixi....Småtjejerna hälsar härifrån!

/Anna-Karin

2009-03-06 @ 08:26:17
Postat av: Trixis matte

Trixis matte här. Jag ska tjata på T att det börjar vara dags, vet inte riktigt vad hon sysslar med... vasaloppsdagen hade hon en bild men sen tyckte hon att hon var ful i håret på den, eller om det var tjock, nåt sånt. T sover fortfarande men jag ska hälsa henne när hon kommer upp.

Ha en bra fredag, alla Trolltassar! önskar Trixis matte.

2009-03-06 @ 08:41:48

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits