Hundvaktsdag


Bosse och Paco är hos mig idag, jag ska vakta dom medan deras övriga flock är på kalas.

Kommentarer:
Postat av: Anonym

vILKEN TUR DU HAR TRIXI SOM EXTRAKNÄCKER SOM VOVVEVAKT,SE TILL ATT DU FÅR BRA BETALT,MINST ETT TUGGBEN BÖR DU FÅ...KRAM VOFF HECTOR

2009-08-15 @ 22:21:41
Postat av: Anneli

Vilken söt gruppbild.

Postat av: Leo

Hej Trixi!

Nu är jag inte på Gotland längre, så nu kan vi följa vad du har för dig igen. (Mattes dator på Fårö är bara såå långsam, så vi kunde inte vänta på alla bilder.) Lycka till med hundpassningen! Var inte för sträng utan låt dom busa lite!

Tass från Leo.

Ps Gissa vad som var i hundsalongen på Gotlandsbåten igår?! En gris!!! Alldeles sant!

2009-08-16 @ 09:14:22
URL: http://redriff.norfolkterriers.dinstudio.se
Postat av: Trixi

Hej Hector! Jag brukar se till att få betalt när jag hälsar på hemma hos dom, :-) Från det ena till det andra: Det ser ut som att badvädret är över hos mig. Kanske samma hos dig?



Hej Anneli! Paco hälsar voff voff till sina avlägsna släktingar som bor hos dig.



Hej Leo! Å, så du har lämnat ditt frihets- och badställe, men det är ju sommar snart igen, eller hur? På tal om grisar så såg jag en film om en gris som var smartare än en Jack Russel (hm hm):

http://www.youtube.com/watch?v=SOJJf_zoPDs

Två andra filmer om smarta grisar:

http://www.youtube.com/watch?v=AgLfuARCe5k&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=iDtj4uT2eCg&feature=related

2009-08-16 @ 14:06:14
Postat av: Gullan och Kråkan

Ja, jädrans Trixi. Vad tokig Russeln var! -Satt och pep lite när han inte kunde spela spelet.... Vi tror nog att noffar i allmänhet hade klarat av det där!?



Kul för Paco och Bosse att dom har en sådan braig vakt när dom andra är på kalas!



Här hos oss blåser det alldeles massor. Staketet rasade på ett ställe. Vi stack iväg (matte visste inget) och hälsade på en Flat Coated Retriever och hennes lillhusse som var på promenad (det kom bilar samtidigt). Sedan sprang Kråkan hem igen och skvallrade för matte. Hon trodde att "nu är Gullan någonting-någonting med bilar och allt" och gav sig ut. Men väl utanför ytterdörren så kom Gullan och Flattens Storhusse som visste var hon bodde.

-Vi kan erkänna för dig Trixi att det var jädrans skönt att vara hemma hos matte igen!



Staketet är nu ihopsnickrat igen med MASSOR av vindtålig spik och vi skall få lite godis snart. Vi skall bara vila oss lite först.



Tjing-tjing från Gullan och Kråkan som funderar på att åka till en bonde och prata lite med grisarna!



Matte hälsar och säger att hon är sååå glad att hon har två hundar!

2009-08-16 @ 14:26:43
URL: http://www.trolltass.se
Postat av: hector

nehe här är inte badvädret över ännu,jag tänker bada ett tag till. voff hector

2009-08-16 @ 19:44:31
Postat av: Leo

Hej igen Trixi!

Det var roliga grisfilmer! Vad duktiga dom var! Här är en länk som min "lill"-husse skickat till mig. Han gillar nämligen att spela poker, och tycker att jag också ska lära mig, precis som hunden på filmen. Kanske det vore något? Vad tror du Trixi?

Tass från Leo!

http://www.youtube.com/watch?v=IaiKETm5-UQ&feature=related

2009-08-17 @ 17:48:45
URL: http://redriff.norfolkterriers.dinstudio.se
Postat av: Trixi

Hej Trolltass-tjejerna! Pust, vilken himla tur att det inte blev någonting - någonting med bilarna! Och hoppas verkligen det är bra spikar i staketet nu så att det håller mot höststormarna. Och träffar ni på den där grisen hos bonden, och pratar med den, så hälsa voff från mig. Dom grisar jag träffat är inte alls intresserade av något annat än böka, jag brukar stå och smålåta vid staketet till deras bo men inte bryr dom sig.



Hej Hector! JAG badar gärna även när det är kallt, det är matte som är sjåpig och tror jag ska frysa. Bah!



Hej Leo! Det var en rackarns pokerhund! Jag ska nog titta ett par gånger till på filmen så kanske jag också lär mig. Det skulle inte sitta illa med lite kontanter till ben och kex och sånt.

2009-08-17 @ 20:34:30
Postat av: Nisse och Zmugge

Oj, vilket arbete det måste ha varit, att sitta hundvakt. Men vi tror att du klara det jättebra. Synd bara att ni inte fick vara med på kalaset, det hade nog varit roligare.



Vi måste också få säga GRATTIS PÅ 6-års dagen! Vi vet att vi är lite sena, men bättre sent än aldrig. Att du blivit 6 år syns då inte, du är fortfarande skitsnygg :)



Nosgos från dina beundrare :)

2009-08-17 @ 20:59:46
URL: http://www.123minsida.se/Griffonkillarna
Postat av: Trixi

Hej Nisse och Zmugge! Tack för gratulationerna (och för att ni tycker jag är snygg!, (själv känner jag mig lite risig i pälsen). Jag hade inget kompiskalas i år heller men kanske jag har ett nästa år.

2009-08-20 @ 07:40:59
Postat av: Frida

Hei Trixi!

Takk for hilsen i gjesteboka vår.Det var koslig.

Ja vist er jeg trøff når jeg hjalp far med hagearbeid.Det var så moro at jeg nesten ikke ville slutte med å kjøre rundt.

Ha en fortsatt fin sommer.

Noffeklem fra Frida

2009-08-20 @ 10:05:58
URL: http://www.123hjemmeside.dk/kolstad
Postat av: hector

Hejsan. vi längtar efter ett nytt inlägg från dig Trixi,hoppas att det inte har hänt något eftersom det var länge sedan du skrev. voff hector ps jag har badat i sjön idag..ds

2009-09-09 @ 20:09:07
URL: http://hector007.se
Postat av: Trixi

Hector! Har varit så upptagen med att ränna runt (åtminstone försöka ränna runt) i kvarteren här runtomkring så jag har inte hunnit tänka på bloggen. Har jagat grabbarna men dom har gått omvägar när dom sett mig, matte säger att dom bara blir oroliga ifall dom får träffa mig just nu. Håhåjaja, jag säger då det! Önskar du var här, Hector! Voff och yyyl från Trixi.

2009-09-11 @ 13:37:19
URL: http://trixi.webblogg.se/
Postat av: mamma

Hej gumman!

Jag tror nog inte att du kan vara hundvakt fler gånger - du verkar ha blivit alldeles slut! Du har inte gjort något sedan du vaktade dem - var de så jobbiga?!

Såg dock att du skrivit till Hector att du jagar killar! Det är riktigt, minst två gånger om året ska man jaga killar!!! - här är vi tre som försöker få tag i våra två killar och de försöker få tag i oss! Men folket i huset säger bara att åtminstone två av oss tjejer är alldeles för gamla - vad vet de om det?

Men jag tror faktiskt att våra människor är lika trött på det som du verkar ha blivit efter vaktandet!

Kramar

Mamma

2009-09-12 @ 08:12:16
URL: http://www.lobeiroskennel.com
Postat av: Dixie

Hej Trixi!! Nu har det gått så länge sedan du skrev att jag vill höra om tasskramp eller nånting. Jag och mamma saknar dina berättelser nämligen.



Voff och tass från Dixie!!

Postat av: Trixi

Hej hej! Kul att vara saknad! Jo, det är så att matte varit lite förkyld och då har tillvaron varit i det närmaste stillastående på alla fronter, men nu verkar hon lite piggare så då blir det säkert något snart. Voff voff från Trixi

2009-09-20 @ 11:39:50
URL: http://trixi.webblogg.se/
Postat av: Michael Jackson | Minnesblogg

Ha en bra dag! ♥

2009-09-20 @ 12:17:49
URL: http://mjackson.blogg.se/

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits