Isbadardag


Årets första baddag! Det har varit en varm dag, min tunga hängde ut och ner när jag låg på altanen. Då började jag tänka på att min kära badsjö säkert är fylld med vatten nu. Jag tjatade på matte och husse att vi skulle åka dit och till slut gav dom med sig. Tyvärr var det fortfarande kvar en massa is men jag hittade en öppning där jag kunde blöta tassarna och magen. Simma fick jag inte, jag var fast i snöret för matte var rädd att jag skulle drukna mellan isflaken.

Kommentarer:
Postat av: Ronnie

Men fryser du inte då?

2009-04-26 @ 20:22:46
Postat av: Anonym

Jag tog årets första simtur i torsdags,bilder finns i min dagbok på hemsidan,lite kallt var det men det struntar jag i för jag älskar att bada,nu kan jag även gå ner på uteplanen och strosa runt i vattnet som kommer in på planen nu när sjön tinar upp från isen,det är varmare vatten ¨på planen nu eftersom det inte har blivit så mycket ännu men mera kommer,snart kan jag simma där!voff hector

2009-04-26 @ 21:19:00
Postat av: Leo

Hej Trixi! Det ser KALLT ut! Fast jag badade faktiskt förra helgen, dvs. blötte magen...Den här helgen har jag haft TRÅKIGT nästan hela tiden. Matte band mig vid ett äppelträd och jobbade i trädgården. I TVÅ dagar! Tass från Leo!

Ps. Vad skönt att du inte ligger kvar i trappen längre. Jag började bli orolig...

Postat av: Trixi

Hej Ronnie! Visst är det kallt men jag bryr mig inte om det, det är så kul att plaska i vatten. Prova du också!



Hej Hector! Åå, jag längtar efter att simma . Och så kul du har som har en pöl på uteplanen. Förra året simmade jag i en stor isvattenpöl på ängen men i år blev det ingen pöl, allt vatten rann undan eftersom det smälte.



Hej Leo! Jag förstår att du haft trååååkigt, husse brukar binda fast mig också när han rensar i blomlandet, det enda jag kan hoppas på då är att grannens katt ska våga sig ut.

Ps. Allt-i-allon har kommit hem igen! Jag busar och biter honnom och har så kul!



2009-04-26 @ 22:46:01
Postat av: Gullan och så Kråkan é klart

Välkommen tillbaks Trixi!

Vi undrade just vad du har för dig där uppe, men nu vet vi ju att du badar! Skönt. Inte! Fy vad kallt!

Vi har lufsat mest hela helgen och inte ens tänkt tanken att bada. Ni är så modiga ni norrlandsnoffar!

Tass från oss!

/Bruttorna två

2009-04-26 @ 22:46:14
Postat av: Trixi

Hej Bruttorna! Tack tack! Det är mattes fel att jag varit borta så länge, hon har tyckt att hon haft viktigare saker att göra än att hjälpa mig med kameran och bilderna. Men inget får vara viktigare än hundar! Eller hur, visst håller ni med!? Och det är skönt att ha lufsarhelg ibland, man kan behöva varva ner.

2009-04-26 @ 22:55:37
Postat av: Coffee

Lyckost dig som får bada! Min matte är så urpjoskig, två gånger i år har jag varit med till sjön och inte fick jag bada inte! och då är det ändå jättevarmt här nere jämfört med hos er - och jag är en stor hund dessutom!

Sista gången var min mamma med, och hon fick heller inte bada. Jag förstår inte vad matte tänker på - vi är ju för kattsingen apportörer!

2009-04-28 @ 10:36:34
Postat av: Trixi

Får och får, det kanske inte jag heller får, men jag springer ner i rasande fart och innan jag blir tvingad upp så har jag hunnit plaska lite. Matte tycker också att det är för kallt än, isbad får människorna ägna sig åt, inte små kortbenta hundar, säger hon.

2009-04-28 @ 10:54:22
Postat av: Dixie

Visst är det roligt att bada?!! Jag premiärbadade i söndags. Mamma och jag gick i skogen, och när vi kom till en sjö skulle jag leka fågelhund och jaga änderna som var i den sjön. Dumt nog släppte inte mamma mig, så jag fick inte tagit dem. Men jag sprang ner i vattnet!!



Voff från Dixie!!

2009-05-02 @ 20:57:58
URL: http://www.blogtown.se/blog.php?id=noffe
Postat av: Trixi

Hej Dixie! Jag brukar också leka att jag är en fågeljagarhund men dom brukar hinna flyga iväg innan jag hunnit fram till dom.

2009-05-03 @ 10:41:42

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits