Kroppsvårdsdag

Det är sånt blåsväder ute att det inte är särskilt kul att vingla runt bland stormpustarna. Då hittar matte på att börja kamma, klippa, rycka istället och det är inte kuligare. Men husse ska träna sök med mig snart, som tröst, har han lovat.

Kommentarer:
Postat av: Hector

Voff,ja men Tixie du blir ju fin när matte är klar,lite får man ju stå ut med att bli vacker.eller hur?

Själv håller jag på att odlar en ORDENTLIG vinterpäls,jag tänker inte frysa i vinter,hua vad det har blåst idag,öronen har fladdrat riktigt ordentligt när jag har varit med matte ute helaste dagen för vi har jobbat idag.i torsdags var jag med matte 3timmar i skogen och det är bland det bästaste som finns.voff Hector

Postat av: Leo

Hej Trixi! Det hör ju liksom till när man är noffe, att få pälsen fixad ibland. Det är inte så farligt, tycker jag. Men, lycka är ändå när mattes telefon ringer mitt under trimningen och hon sätter ner mig på golvet. Jag hoppas alltid att det blir ett lååångt samtal...

2008-09-28 @ 21:51:47
URL: http://redriff.norfolkterriers.dinstudio.se
Postat av: Gullan

Hej Trixi!

Jag förstår dig prexis!

Visserligen köar vi snällt när just bara borsten kommer fram (oftast söndaga eftermiddag) men när det skall ryckas och grejas... Nä. Inte kul alltså.

Fast man blir jäääädrans snygg efteråt. Har du speglat dig i ugnsluckan?Tass från Gullan som matte säger borde bli "fri från vissa pälselement". Och det säger jag bara. Det betyder. Borde "bli lite luggad här och där".

2008-09-29 @ 15:46:04
URL: http://www.trolltass.se
Postat av: Trixi

Hej Alla! Jag hade tur! Det blev inte så mycket rivet och ryckt för annat kom i vägen - tur som en tok, alltså! Mittbenan är kvar och allt annat rufs också, det var bara tassarna och stjä---n som hann bli klippta.

2008-09-29 @ 16:03:09
Postat av: Coffee

Jag tycker du är söt även när du har lite mycket päls!

Själv älskar jag när matte grejar med mig, allra mest tycker jag om när hon dammsuger mig. Hon kan få hålla på hur länge som helst. Fast jag gillar inte när hon håller fast tassarna för att klippa klorna. Ska det verkligen vara nödvändigt?

2008-09-30 @ 12:51:33
Postat av: Trixi

Så snäll sagt av dig, Coffee! och du, jag håller fullständigt med dig om det där med att klippa klorna, jag tycker man kan få godiset utan klippning. Och nu måste jag gå och lägga mig igen för matte har varit borta i natt, då vill hon sova nästan hela dan efter. Hon säger att om hon inte var borta på nätterna skulle jag inte få tuggben och frolic. Så då är det väl bara att stå ut. Godnatt!

2008-10-02 @ 09:02:42
Postat av: Nisse och Zmugge

Hej Trixi! Så nu är halvfrissad? :)

Ett tips när det gäller mattar som sover dagtid. Voffa massor av gånger, då vaknar hon säkert och då får du kanske gå ut på en prommis. Det gör vi när matte jobbat natt, (Zmugge voffar, massor) fast hon blir inte så jätteglad förstås :)Nosgos från griffonkillarna :))

2008-10-13 @ 16:35:55
URL: http://nisseplutten.webblogg.se/

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits