Kompisträffdag

123.jpg
Igår hade vi kompisträff.  Jag ville ha en gruppbild som minne av den här dagen men som ni ser gick det inte att få ihop en särskilt samlad grupp. Vi är iallafall, från vänster, Paco, Bosse, jag och Pumba.

Kommentarer:
Postat av: Gullan

Jädrar vad stor Paco hade blivit!
Och vilket fint gäng ni är ni kompisar.
Jag har analyserat vartåt allas nosar pekar och jag vet inte om det är Paco som är "värlsdsfrånvänd" och inte vill vara in mot centrum. Eller om det är Bosse som är frånvänd mot världen för att han kollar åt helt annat håll eller...
Ja. Ett foto av detta slag väcker många frågor!
GLAD PÅSK!
/Gull

2008-03-19 @ 19:30:55
Postat av: Trixi

Det är Bosse som är mot strömmen, han vill inte ta regi. Han är ensamvargen som vill gå sin egen väg i alla lägen (såvida det inte skramlas med frolicpåsen). Vi hade fått ligg-kommando, meningen var att vi skulle ligga sida vid sida (Bosse med baken fram), men ungdomarna hörsammade inte det utan flamsade runt och gick med nöd och näppe att få i sittposition och då blev vi andra två också lite rastlösa och flyttade på oss.
Jodå, Paco har vuxit, suck suck. Han och Pumba är lika höga men Paco har fler gram på sig (för man kan väl inte prata om kilon när det gäller dom småttingarna).
Ha en riktigt bra Gräv Påsk!

2008-03-20 @ 08:24:25
Postat av: Nisse och Zmugge

Vad kul ni verkade ha det, synd att vi inte var där. Vi vill önska dig Trixi och din familj en GLAD PÅSK! Vi hoppas att du får ett påskägg fullt med gobitar.

Dina polare
Nisse och Zmugge

Postat av: Leo

Men alla hundarna är ju ändå kvar på mattan..!
GLAD PÅSK med mycket godis! Fast Trixi, skräm nu inte iväg PÅSKHAREN!
Tass från Leo.

2008-03-21 @ 09:40:26
URL: http://redriff.norfolkterriers.dinstudio.se
Postat av: Manook

Vad kul att ha så många kompisar! Lyckos dig!
Men jag lekte i alla fall med en supertjej häromdan.
Flera timmar! Hoppas vi ses igen. Hon var ganska stor. Men inte som jag. Om jag skulle ligga på er matta på kortet där skulle ni se ut som små kryp allihop, hehe. Om ni fick plats alls. Glad påsk, småvovvar!

2008-03-21 @ 10:17:31
URL: http://eremitha.blogg.se/manook
Postat av: Trixi

Nisse och Zmugge: Det hade varit urkul om ni också varit där. Då hade vi varit ett jättegäng som busade i snön! Ni hade kunnat ha springtävlingar med Paco och Pumba... men jag hade så klart fått jobbigare med att hålla ordning.

Hej Leo! Jag har fått en massa godis idag, flera köttbullar! (men det var förstås efter kloklippningen). Du kanske är på det stället där det finns en lång strand? Där kanske det finns påskharar? Här finns bara påskkatter...

Manook. Jag var in på din sida för några dagar sedan och såg att du längtade. Det måste vara lite jobbigt? Själv längtar jag ju bara med många månaders mellanrum. Och mattan är stor, om du ligger i mitten kan vi ligga runt om! Finns det hjärterum finns det stjärterum! (Smågrabbarna kanske skulle ha lite svårt med hjärterum???)
GLAD PÅSK till er alla!

2008-03-22 @ 17:55:27
Postat av: Mamma!

Hej gumman!
jag blev så stolt när jg fick se denna bilden. Alla ser ju vem som har koll (väldigt viktigt!) och naturligtvis, vem som är snyggast!
De hade himla konstiga pälsar de andra.... vem har blekt den som är i mitten?
Vi har också skönt med snö här hemma - bra att kullra runt i. Kom hit får du känna!
Kram
Mamma

2008-03-28 @ 06:50:08
URL: http://www.lobeiroskennel.com

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits