Varm dag


Idag har det varit en riktig sommardag. Vi åkte ut och fikade bland gräs och spenat. På min plats dukades det med vattenflaska... men som tur var fick jag lite smulrester också.


Efter att jag badat i älven åkte vi till tant S. för middag. Som vanligt suckades och stönades det i köket  över hur god maten var och jag tyckte också att potatisskalen smakade ok. Lyckligtvis fanns det ett sofflock för mig att sitta på i min anvisade hallhörna.

Kommentarer:
Postat av: Gullan

Hej Trixi! Joo du. Idag har det varit varmt!

Jag och Kråkan har fått en badbassäng i trädgården och igår så fick vi matte att "sänka ner den" i trädäcket så att vi fick ett fint soldäck med pool. Matte har haft ont i kroppen helaste dagen idag, men det var det värt -tycker jag och kråkis i alla fall.



Jag förstår att du var glad över ditt sofflock där du var undanskuffad med potatisskalen....

Fast det smakar ju rätt så gott faktiskt!



Ps. Kråkan har bara badat nosen och vägrar doppa sig i poolen så länge det inte finns en livräddningsboj i närheten. Flytväst duger inte tydligen... Ds.

Postat av: Trixi

Halloj Gullan! Vilken superlyx! Egen pool! Ååå, jag blir nästan hysterisk när jag tänker på det. Men din matte får lov att hyra in en badvakt med både hjärtkurs och simkurs i cv:n, då är det väl rackarn om Kråkan inte ska våga kasta sig i plurret.

Från det ena till det andra, du och Kråkan får ha sjukhus hemma hos er ikväll. Varma terrieromslag brukar hjälpa bra på mattars kroppsont, och kombinerat med några slick då och då är det oslagbart. Kanske en kopp varmt te också. Nu sticker jag i säng! God natt! Jag ska drömma om att jag också har en egen pool.

2008-07-03 @ 23:07:06
Postat av: hector

vad ska man med pool till när man har EGEN sjö att bada i med BRYGGA. Livet är toppen!kramar hector den STORA BADKUNGEN

2008-07-04 @ 19:54:15
URL: http://www.hector007.se
Postat av: Trixi

Hector! Din länk funkar inte. Har du bytt adress?

2008-07-10 @ 21:22:43
Postat av: Trixi

Hector! Ursäkta! jag svamlade... eller datorn eller nätet eller vem det nu var.



2008-07-10 @ 21:24:14

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits