Utbildningsdag

114.jpg
Igår tog jag mig en kurskväll, tittade på intressanta program och passade på att lära mig nya saker om lite av varje.

Kommentarer:
Postat av: Gullan

Kurskvällar är bra Trixi. Vi har just undrat om tant L tjatat dig döv och trött, för vi har ju inte fått några nya rapporter på länge!
Skönt att veta att du ägnat del av "bortavaron" till att förkovra dig i olika ämnen.
På mini-berget är det regn och rusk som gäller och jag och Kråkan tränar bakbensmuskulaturen genom att hoppa framför teven!
Tass, tass (med extra tränade bakben) från Gullan

2008-01-29 @ 19:12:55
Postat av: Leo

Hej Trixi! Jag tittar också på TV, men inga utbildningsprogram. Det blir mest Animal Planet och Lady och Lufsen på julafton (se min julaftonsblogg). Piff och Puff rekommenderar jag också! Tass från Leo.

Postat av: Coffee

Jaså, hinner du gå kurser, du? Jag har fullt upp med att träna matte och husse. Dom är ju snälla men nästan obildbara. Hur som klarade sig i livet innan jag kom och tog hand om dom fattar jag bara inte.
Lärde du dig nåt kul?

2008-01-30 @ 00:30:29
Postat av: Trixi

Hej Vänner! Jag lär mig sååå mycket av TV:n, t ex att man kan ha fåglar inomhus (ska börja tjata om "vill ha"), att om man skäller och bits så måste man åka på läger
där det går en gubbe med lång stav och väser (jag bits aldrig så jag hoppas få stanna hemma!), att det finns hundar som går med gåstol, att det finns nya mediciner för dom som har ont och mycket annat. Sen har matte fått för sig att jag ska komma bärandes på min matskål när det är matdags. Vilket trams! Men jag försöker göra henne till viljes...
Jag brukar också träna bakbensmusklerna, mestadels när någon säger "vill du ha", eller om jag helt plötsligt själv kommer på
att det är något jag vill ha. Tack för tipset om Animal Planet - det ska jag se på nästa gång det är kurskväll!

2008-01-30 @ 15:46:29
Postat av: Vänster öra..

Hej Trixi,

Jag vill bara tala om att jag, som är "vänster öra" och en liten tjej på 10 dagar, har idag lärt mig att krypa ut ur valplådan.. Matte säger att jag är ruskigt begåvad och nästan alldeles för snabb för mitt eget bästa!

Bara jag helt öppnat ögona ska jag också börja kolla in Animal Planeten!!

2008-01-30 @ 22:57:14
URL: http://www.kennel-explicit.com
Postat av: Trixi

Oj oj, lilla Vänster öra, jag förstår att du är nyfiken på Animal planeten men om du har lite tålamod så ska snart få se hur stor den är och det finns så mycket saker att upptäcka. Ni ser så fina och blanka ut på bilden där ni ligger alla hullerombuller i en stor hög! Lycka till med upptäckandet, du och dina tolv syskon!

2008-01-31 @ 05:35:52

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits