Kattdag

112.jpg
Jag satt i godan ro och spanade ut genom fönstret när det helt plötsligt fanns en kisse på andra sidan rutan.

111.jpg
Den bönade och bad om att få komma in för att få lite värme och mat men envåldsshärskarna sa nej.

Kommentarer:
Postat av: Leo

Men oj, oj, oj, Trixi! Jag har inga ord...Vet inte vad jag skulle gjort, spräckt rutan kanske som en riktig stålnoffe...Tassar till dig från LEO THE NORFOLK!
Ps. Jagade en MISSE på Fårö alldeles nyligen. Matte sa hon var glad att jag inte hann ikapp. Förstod inte vad hon menade...?

Postat av: Trixi

Ååå, så roligt det måste ha varit att jaga missen, det får jag aldrig göra, matte sätter mig i band så fort hon bara tror att det finns en katt i närheten. Hon säger att dom kan klösa mig fördärvad men det tror inte jag på!

2008-01-05 @ 17:31:45
URL: http://trixi.webblogg.se
Postat av: Leo

Nej, jag får inte heller jaga något, bara måsar på stranden...Fast missen var PÅ MIN TOMT när matte ovetandes släppte ut mig på morgonen. Gullan där nere i Götene med sina kattvänner får ursäkta, men jag tycker katter är till att sätta sprätt på! LEO!

2008-01-05 @ 18:17:26
URL: http://redriff.norfolkterriers.dinstudio.se
Postat av: Manook

Tjena!
Dom där konstiga ohundarna som du kallar "misse" lyckas inte jag heller leka med, dom bara fräser åt mig och slår mig på nosen med tassen. Men du, Trixi, hamnar direkt på min lista över sötaste brudar ... yes! Hälsningar från Manook (får jag länka till dig?)

2008-01-05 @ 20:10:45
URL: http://eremitha.blogg.se/manook
Postat av: Trixi

Vet du, Leo, det BOR en katt på MIN TOMT men den har en pingla på sig så matte hör den på långt håll och sen sitter man fast i snöret.

Så glad jag blir när du tycker jag är söt, Manook *viftar lite försiktigt på svansen*. Självklart får du länka till mig och jag har lagt upp dig på min lista.

2008-01-05 @ 21:35:23
Postat av: Gullan -kattsamlaren

Tjenixen på er alla!
Hörrú Leo. Bara för att jag råkar ha 4 katter i huset så betyder inte det att jag också tycker att dom är till för att sättas sprätt på! Det är inte för intet som matte har delat av huset och trädgården i två delar. En för katterna och en för oss. Och så står dom små missarna och retas på "sin sida" och då hoppar jag och studsar och SNART, SNART har jag tränat bakkärran så pass att jag kan komma över barrikaderna!!!

Sedan undrar jag Trixi. Om du absolut vill ha en misse så kan jag skicka en till dig. Jag har ju ändå fyra stycken! Envåldshärskarna kan väl ändå inte neka dig en katt att jaga runt i huset om den kommer i paket med DITT namn på!??? Eller!?

Tasseli-tass (med sprätt i) från Gullan!

2008-01-06 @ 02:19:12
URL: http://www,trolltass.se
Postat av: Trixi

Tjena Katt-Gullan! Katt i paket är bra idé, helt klart värt ett försök. Går det så går det. Och jag råkar ha sett bilder på att det har funnits en liten kissemiss här i huset förut ... men förresten ... ska den sova i sängen? sitta i soffan? gosa med flockledarna? sitta i mitt spanarfönster??? äta??? Gullan! - stopp! -sluta packa paketet! - jag måste få betänketid!

2008-01-06 @ 10:08:34
Postat av: Gullan

Det är prexis så det är Trixi. Mycket att fundera över innan man tar steget och skaffar katt.
Klura du lite så samlar jag ihop tejpen till det eventuella paketet. Det har liksom fastnat lite...du fattar vá!?

2008-01-06 @ 10:38:23
Postat av: Doris Handbollskatten

Ha ha! Ni tror verkligen att ni skulle hinna ifatt en katt med sprätt och sprutt i! Nä, passa er säger jag. Jagar ni mig så kan det nog hände att det blir ombytta roller :-)
Vilket vore störtkul.

Fram till dess kan ni kolla på lite roliga bilder:
http://www.wienerdogs.org/sandy_groebner.html

2008-01-06 @ 15:20:39
URL: http://www.asamittivarlden.blogspot.com
Postat av: Leo

Till Doris Handbollskatten: Oj, du är en sån´. Dom känner man ganska snart igen och LÅTSAS att man inte ser, går iväg förstrött, nosar och lyfter på benet...

Till Gullan: Jag visste inte, vi har ju SAMMA inställning till katter! Kommer du till Fårö i sommar kanske vi kan hjälpas åt, att sätta sprättt, menar jag...

Till Trixi: Det är verkligen en FRÄCK typ den där missen vid ditt fönster. Antagligen också en så´n som inte tänker flytta på sig...

2008-01-06 @ 16:07:22
URL: http://redriff.norfolkterriers.dinstudio.se
Postat av: Trixi

Hm hm, det är ju inte så bra om vi bloggarhundar och -katter börjar jaga varandra... vi kan väl jaga skator istället!!? eller så sjunger vi We shall overcome!!

2008-01-07 @ 01:07:45
Postat av: Leo

Du har nog rätt Trixi! UGH! (betyder fred, indianspråk i Kalle Anka!)Hälsningar från LEO THE NORFOLK!

2008-01-07 @ 18:51:29
URL: http://redriff.norfolkterriers.dinstudio.se
Postat av: Coffee

Hej alla! Jag har faktiskt en katt jag, elelr egentligen fanns ahn förstås här i huset när jag flyttade hit. Han höll sig undan först, men nu får jag nosa på honom och slicka lite försiktigt. Han är väldigt mjuk och go, fast vassa klor har han förstås, när han vill vara ifred fräser han och slåss med tassen lite.
Man får dela matte med honom lite, det får man. Han får ligga och gå var som helst, det får inte jag. Men han får inte följa med på promenad å andra sidan. Och visserligen får han godare mat än jag, men han får inte tuggben varenda gång matte åker till jobbet - det får jag! Så jag inte ska bli ledsen... och det blir jag ju inte. Tuggben är mums!

2008-01-08 @ 23:57:51
Postat av: Trixi

Jag ska nog inte beställa någon katt, verkar vara för mycket besvär med dom, bäst att ha huset och maten för sig själv.

2008-01-09 @ 21:02:37
Postat av: Gullan

Då säjer jag till Snoddas att han kan packa upp sin mynta och sina möss ur den lilla ryggsäcken!
/Gull

2008-01-10 @ 13:48:05
Postat av: Trixi

Ja tack! Hoppas verkligen du inte haft för mycket besvär... synd att Snoddas redan hunnit packa sin ryggsäck men
jag gissar att han känner sig lättad att slippa flytta hemifrån, bort till ett ovisst öde som leksak till en bortskämd hund, långt från sina nära och kära, upp till kalla norden, till revirslagsmål med grannkatterna ... Men om jag ändrar mig kan jag väl höra av mig igen så lägg inte teipen på något undangömt ställe och spara omslagspappret.

2008-01-10 @ 14:04:47

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits