Utedag

129.jpg
Äntligen har utemöblerna fått komma fram ur vinteridet..
Jag får så mycket bättre utsikt när jag kommer upp en bit.

130.jpg
Och då det var soligt och varmt passade jag på att äta ute.

Kommentarer:
Postat av: Manook

Nu var det länge sen jag hälsade på dig, Trixi! Där jag bor är snön nästan borta nu, utom i skogen. Jag önskar att min matte kunde sätta upp ett likadant stängsel som du har. För det skulle jag kunna hoppa över, hehe. Ha det gott, lillbruden!

Postat av: Nisse och Zmugge

Oj! Vilket perfekt kikarställe du har :) Vi blir riktigt avundsjuka på dig. Tänk så mycket du kan se därifrån, alla fåglar, cyklister, hundar mm. Ja, förhoppningsvis en och en annan katt. Visst smakar maten extra gott när man får äta den ute?

Griffonpolarna

2008-04-19 @ 18:02:42
URL: http://nisseplutten.webblogg.se/
Postat av: Trixi

Hej Manook! Om du skulle sitta på en stol bredvid mig så skulle du kunna se mycket längre än jag, då kunde du berätta för mig när grannens katt börjar närma sig. Och jag har hoppat över stängslet en gång när det var massor av snö men jag kom inte särskilt långt för snön var så djup och lös. Det finns förevigat längst
ner på den här sidan: http://trixi.webblogg.se/m_042006.html

2008-04-19 @ 18:19:24
Postat av: Trixi

Hej Nisse och Zmugge! Ni får ta och komma och sitta med mig på altanen så kan vi spana tillsammans, det är alltid roligare om man är fler, då ser man mycket bättre. Och så kan vi morra tillsammans när vi ser grannens katt.

2008-04-19 @ 18:21:38
Postat av: Gullann

Heej i solen!
Här har vi oxå haft soligt och det är ju ett fasligt väsen på fåglarna!
Vi har ätit plock-mat i gräset. Man förstår hur fåren känner sig. Fast det är gott och mysigt att leta runt lite efter mellanmålen. Men man måste snabba sig för Kråkan är expert på att försöka komma in på våra andras mellanmåls-territorier.
Solvarma tassar från alla oss!
/Gullan med vänner

2008-04-22 @ 20:02:31

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits