Shoppingdag

pase2.jpg
Idag har jag varit och shoppat. Påsen var väldigt tung och otymplig men matte hjälpte mig att bära hem den.

Kommentarer:
Postat av: Tösens M a m m a

Ser mycket nöjd ut...=)!

Postat av: Trixi

HejTösens Mamma! Jo, jag är mycket nöjd efter att ha avsmakat liteavvarje. Men middagsmaten kommer nog att bli i snålaste laget - jag var nämligen tvungen att väga mig därborta i affären...

2008-04-04 @ 14:48:48
Postat av: Nisse och Zmugge

Visade vågen för mycket? Du som är så slank och fin, tycker vi i alla fall.
Har du varit in på Sune och Herberts hemsida? De har fått en lillebror idag och de har satt in en bild på honom. Ja, han heter Herkules och kommer från Norge :)

Nosgos från Nisse och Zmugge

2008-04-04 @ 16:23:06
URL: http://nisseplutten.webblogg.se/
Postat av: Trixi

Hej Pojkar! Vågen måste ha varit felställd! Säkert någon fjäder som lossnat så siffrorna blev fel.
Jag var in och tittade på Herkules.
Han är ju för gullig!

2008-04-04 @ 17:12:15
Postat av: maria

Så typisk bild på något sätt, jag gillar den verkligen :)

2008-04-04 @ 19:59:26
URL: http://marialundqvist.webblogg.se
Postat av: Leo

Hej Trixi! Det var en spännande påse du har! Vad var det i den? Jag har ben och leksaker över hela huset. När dom ska städa här plockar dom ihop alltihop och lägger i en påse. Då får jag plötsligt väldiga BEHOV av alla sakerna och plockar ut allt igen från påsen!
Det var en söt baby dom fått hem till sig, Sune och Herbert! Du minns väl Trixi, att jag har träffat dom på Danmarksbåten?!
Jag har haft några intensiva dagar: 1. En Jack Russel Terrier har varit i min källare i två dagar! Hans husse har jobbat med vår värmepanna.
2. En igelkott har vi här på Lidingö! Jag upptäckte den på direkten, van som jag är med sådana taggbollar från Gotland! Men man måste passa sig, dom är vassa!
Ha det bra Trixi.Från LEO.

2008-04-04 @ 21:35:28
URL: http://redriff.norfolkterriers.dinstudio.se
Postat av: Coffee

Det såg ut att vara en spännande påse!
Min matte hade köpt något som luktade jätteintressant idag. Hon la det i skåpet där hon har mitt godis, så det var nog till mig! Jag får godis varjde dag när hon går till jobbet. Och ifall hon går hemifrån annars också. Hon är rätt bra dresserad... ;-)

2008-04-04 @ 23:10:02
Postat av: Trixi

Hej Maria! Jag är ett matvrak så det är lycka för mig att rota i påsar.

Hej Leo! Du, vettu, det var allt möjligt som frolic och ben och lever och sånt i påsen. Vad lycklig du är som har sett igelkottar redan, jag har ALDRIG fått nosa på en sån, matte drar alltid undan mig just innan jag satt dit nosen. Här sover dom nog fortfarande för det är snö nästan överallt. Och jag tycker också att Herbert är gullig, din båtkompis Sune har nog det han gör dessa dagar, hi hi.

Hej Coffee! Visst är mattar och hussar ganska lätta att dressera, eller hur? Om jag hänger med huvudet över soffkanten och ser uttråkad ut brukar jag få ett nytt, fräscht ben (det ligger en massa halvgnagda ben här och där men ett nytt är alltid ett nytt!) Och du Coffe, att dressera är en livslång uppgift, man får aldrig tro man är klar, det finns alltid något som måste tränas och finslipas på.

2008-04-05 @ 16:31:10
Postat av: Gullan

Hej och hå vilken härlig påse du har fått Trixi!
Vi blir sååå avundsjuka hela bunten.
Till och med Savannah (en av katterna) satt och vred på huvudet i faschination över bilden på dig och ditt fynd från djuraffären!
Det där med hektogram hit och dit. Vi kör efter mottot: VÅGA VÄGRA! Men man brukar ju bli upplyft på vågskrället då. Fast du kan hälsa din matte att man inte skall stirra sig blind på grammen. Man skall titta "i spegeln" och där kan du ju vara helt nöjd för du ser ju ut att vara i störtfin form!

Nu önskar jag dig en super-fortsättning på helgen.
Vi har mattes mamma här så vi har high life!
/Gullan med vänner

2008-04-05 @ 22:29:11
Postat av: Trixi

Halloj Gullan! Det är massor av gott och blandat i påsen, t ex frolic som jag varit utan alltför länge, men till Savannah kan du hälsa att det nog är en katt jag har i påsen.
Och så roligt du har det som har en mattemamma hos dig! Jag har också haft en sån men nu är hon borta. Jag fick massor av mat hos henne, mycket mer än hemma (och hon hade ingen våg som störde!). Och vet du, Gullan, jag har simmat! I en stor isvattenpöl på ängen! Det landade änder där så jag var bara tvungen att ge mig ut men jag hann inte i fatt dom, tyvärr. Det är fusk och osportsligt att dom kan flyga iväg, tycker jag.

2008-04-07 @ 11:45:19
Postat av: Gullan

Hej Trixi!
Ja jäklar vad rädd hon blev Savannah. Och sur.
Mattemammor är jättebra på just det du skriver.
Fast hon har fått stränga order från matte om det där med maten -fast dit räknas inte frukt och grönt! Så MM har alltdi en eller annan morot med sig och så har vi fruktstund. Då ställer hon sig mitt köket och vevar med armarna (knutna nävar fyllda av hackad frukt/grönsaker) och så säger hon eeeett, tvååååå, tre! Och så gäller det att vara snabb -för vi är ju tre om godsakerna!
När Grodan och jag äter apelsiner så får Kråkan tex sockerärtor för hon gillar inte apelsiner och vi andra är inte så förtjusta i sockriga ärtor (det är ju för fnasiken inga ärtor i dom!)....

Häftigt med änderna! Kan man inte sätta gummiband runt kroppen på dom bara just när man skall busa på lika villkor? Jag skall kika på SKK's regelverk och se om dom har adresserat problemet någon gång. Troligen är du pionjär på detta Trixi!

Nu skall vi ut och jaga grodor i trädgården!
Solen skiiiiiiner!
/Gull

2008-04-07 @ 16:42:49
Postat av: Sune

Jaha, ni tycker den nya valpen är gullig? Då ska jag tala om att han har "skit-vassa" tänder. Men en bestämd kille som jag har visat vart skåpet ska stå, det har Herbert inte gjort. Han är den som Kalle busar med. Hehehe.

Sune the King

2008-04-11 @ 19:45:34
URL: http://sunesotnos.webblogg.se

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits