Promenaddag

128.jpg
Träffade Nisse och Zmugge under promenadturen. Efter att ha hälsat klart på varandra  tog vi och tuggade på några grenar ett tag. Sen var vi tvungen att sitta stilla för det kom så många cyklister som skulle förbi.

Kommentarer:
Postat av: Nisse och Zmugge

Va, vi var glada över att få träffa dig igen. Det var ju rätt länge sen sist :)
Visst hittade vi fina pinnar i skogen? Synd att vi var på gång- och cykelvägen, vi borde ha varit på ängen istället. Då hade vi sluppit alla cyklister, och istället hade vi kunnat sprungit och busa lite grand. Vi kan väl träffas någon dag på ängen och busa? Det skulle vi tycka om.

Nosgos från griffonkillarna

Postat av: Trixi

Det var urkul att se er efter så lång tid! Och jag längtar också tills vi kan springa på ängen, jag försökte idag men det var bara klafs klafs än så länge.

2008-04-18 @ 21:19:07
Postat av: Coffee

Kul att träffa kompisar på promenaden! Jag var också ute och hittade pinnar idag, matte plockade såna där små vita blommor som hon är så galen i, och jag fick rusa runt som jag ville. Det var så länge sen sist så jag njöt verkligen!
Jag ser att ni nästan har blivit av med er snö nu. Då får ni nog också blommor snart. Och alla fåglarna kommer tillbaka. Matte såg en särskild sort som hon gillar idag på vår morgonpromenad, en fånig sort som vippar på rumpan hela tiden. Som om det skulle vara något att göra väsen av!

2008-04-18 @ 22:27:15
Postat av: Trixi

Hej Coffee! Matte såg också fåglar, dom där som skränar så hemskt och som jag jagar iväg så fort jag får den minsta möjlighet. ÅÅÅ, jag ÄLSKAR att springa på dom på ängen men matte börjar alltid skrika då. - kan bero på att jag fortsätter att springa efter dom även när dom flyger ...

2008-04-19 @ 10:27:13

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits