Pacodag

87.jpg
Idag har jag hälsat på Bosses låtsas-lillebror Paco (Knotten hade varit ett bra namn).
Han kände till hundreglerna och irriterade inte mig i onödan (men Snäll-Bosse har lite svårt för att vara tillräckligt sträng, det minns jag från min egen barndom också) så jag tyckte att han var ganska gullig. Och väluppfostrad. Klart godkänd.

Kommentarer:
Postat av: Leo

Oj, vad gullig! Jag hade velat vara me´o leka! Tass från Leo!

2007-10-14 @ 22:55:28
Postat av: Coffee

Men så söt! Fast är du säker på att det är en hund? Katten som bor här är större än den där...

2007-10-14 @ 23:27:32
Postat av: Trixi

Ja, han är jättegullig! Och han är en hund, det har jag kollat (var först lite misstänksam och trodde det var en råtta), men han är bara 10 veckor gammal så han har lite tid på sig att växa.

2007-10-15 @ 06:33:05
Postat av: Anonym

Hej alla! Jag tycker det ser ut som att man skulle kunna sätta ordentligt sprätt på den där lille Paco-filuren. Kunde man det Trixi!? Och visst var han söt. Bra att han kunde hundreglerna!!
Tass från lilla jag!

2007-10-16 @ 00:00:14
Postat av: Nisse och Zmugge

Oj villken liten kille, kan inte varit mycket att busa med. Tror du han skulle vilja busa med oss, eller springer vi för snabbt för honom?
När det gäller storleken så blir han nog större, du kommer väl ihåg hur liten Zmugge var när han kom?
Idag är vi nästan lika stora, jag och Zmugge.
Säg till Bosse att han måste vara strängare, annars får han det jättejobbigt med valpen. En valp ska veta sin plats:)eller hur?

Länge sen vi sågs!

Nisseplutten och Zmuggeliten

2007-10-16 @ 08:45:32
Postat av: Trixi

Har själv också tänkt på att vi inte setts på länge men Matte har fått för sig nåt konstigt, vi står inte längre still på ängen när vi är ute, utan nu ränner hon runt med mig i släptåg kors och tvärs, iblan t o m till anda stadsdelar. Och en ryslig fart har hon - jag hinner knappt läsa tidningen. Hoppas hon börjar bete se normalt snart!

2007-10-16 @ 16:05:25
Postat av: Sune

Hejsan Trixi, va trevligt med en hundvalp som känner till hundreglerna, Herbert han var en väldigt irriterande kille när han kom, men han börjat lära sig. Man måste visa snabbt vem som bestämmer! Hälsa det till Bosse.

Sune, the man in the house


Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits