Lekdag

96.jpg
Pu... jag menar Paco, och jag, vi lekte länge länge, sprang hit och dit och fram och tillbaka. Men sen började han tugga på mig. 

97.jpg
Då blev jag less. Upptäckte en bur och la mig i den, sov i flera timmar.

Kommentarer:
Postat av: Matilda

Stackarn Du verkar ha ahft en jobbig dag ;)

Kika i vår blogg. Du har blivit utmanad.

Postat av: Gullan

Det var då jäsingen vad bitsk den där lille kan vara!
Jag förstår att du tog tillflykt till buren! Vilken TUR att den fanns där!!
Tass från lilla mej!

2007-11-09 @ 23:11:58
Postat av: Nisse och Zmugge

Hm, han verkar växa snabbt den där lille Paco :) Du ska se att du kommer att få det jobbigt med honom, han blir säkert tuffare och tuffare. Snart är han kanske lika jobbig som Zmugge, eller vad tror du? Våran matte tycker i alla fall att Paco är jättesöt. Men vi då, är inte vi söta? :(
Det var tur att du hade en bur att ligga i. Här kommer ett tips på hur du kan få vara i fred, hoppa upp på tex soffan. Paco kan säkert inte hoppa upp någonstans, han är för liten :))

Griffonkillarna

2007-11-10 @ 08:51:31
Postat av: Trixi

Matilda: Ojojoj, har du också utmanat mig, det är min tredje utmaning.. jag får se om jag hittar på något annars får ni ungdomar klara er utan mig..
men jag kan ställa upp på en sittstillatävling om någon vill ...

Gullan: Han är som köttkvarn när han sätter igång och bitas! Tur man har lite pondus och kan säga till på skarpen. Men jag har annat i tankarna nu - en ny sång: söndag, söndag, häääärliga söndag, lalalalaaa

Nisse och Zmugge: Matte sa åt mig att sitta på soffan men det ville jag inte, det var faktiskt lite kul att busa med honom.
Han fick tugga ett tag men sen hittade jag ju buren, som tur var.

2007-11-10 @ 16:05:14
Postat av: Sune

Paco, han verkar vara lika busig som Herbert. Jag kan inte förstå att dom bara vill leka och busa jämt. Visst är det bättre att ligga i soffan och mysa?

Sune

2007-11-13 @ 11:29:21
Postat av: Trixi

Jag förstår att du, Sune, gillar soffan, det gör ju Bosse också, men jag har lite mammakänslor så det är ganska kul att sköta om honom och leka ibland. Fördelen när det är andras ungar är ju att man kan lämna dom och gå hem när man blir less.

2007-11-13 @ 13:27:38

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits