Utställningsdag

53.jpg
Var lite trött efter utställningen så jag kröp ihop i mitt favoritfönster och tog en tupplur. La presenterna under mig för att ingen skulle kunna knycka dom.

51.jpg
Det var min första utställning och jag visste inte riktigt hur man skulle bete sig. Men nu vet jag att man ska gå och gå, ibland ska man stå och nästan alltid ska man titta på den som håller i kopplet. Alla säger att jag gjorde det bra för att vara nybörjare.

Kommentarer:
Postat av: Nisse och Zmugge

Vi förstod att det skulle gå jättebra för dig, Trixi. En sån snygg hundtjej som du,kan ju inte förlora. Vi hoppas du fortsätter din utställningskarriär och åker på fler utställningar :)
GRATTIS än en gång!!
önskar kompisarna
Nisse och Zmugge

2007-06-17 @ 17:24:25
Postat av: Coffee

Å, så fin rosett! Grattis! Jag och min matte läste minsann om dig i tidningen också! Du är ju en riktig kändis ju!

2007-06-17 @ 20:49:28
Postat av: Anonym

Grattis Trixi! Min matte säger att du är en supersöt noffa, och hon har undrat varför du inte varit på utställning tidigare! Jag håller med henne! Utställning är kul, mycket godis och uppmärksamhet! Nospuss från "Leo"!

Postat av: Trixi

Tack Nisse, Zmugge, Coffee och Leo för gratulationerna! Jag tycker det var en ganska spännande upplevelse och matte säger att hon är glad över att jag uppförde mig så väl trots att det var mycket liv och rush runtomkring.

2007-06-18 @ 10:59:19
Postat av: Mamma!

Hej lilla hjärtat!
Vad jag var stolt över dig utställningsdagen!
Du skötte dig exemplariskt - både före - under och efter utställningen! Trots att det knäpptes kort och kammades och donades så var du hela tiden glad och positiv! Det var ju också tack vare dig som jag blev Trea Årets Avelstik 2007! Hade inte du kommit till Vännäs hade det fattats ett barn...
Nu pratas det om att jag kanske får avelsgrupp 2008 i Vännäs - kommer du?
Kramar från mamma

2008-02-06 @ 07:21:12
URL: http://www.lobeiroskennel.com
Postat av: Trixi

Hej morsan! Kul att du hade nytta av mitt deltagande. Utställningen var en ny upplevelse för mig men som tur var så hade jag ändå lite erfarenhet av stoj och stim då jag har varit på lillhusses fotboll ibland. Vi får väl se längre fram om jag är i form (och om husse och matte är det!), ev. så har jag mina nästa luftbebisar just då. Blir det inte någon
avelsgrupp utan mig eller har jag några hel/halvsyskon som också kan vara med så det blir fullt gäng även om jag står över?

2008-02-07 @ 06:56:00
Postat av: Mamma!

Hej hjärtat!
Du får inte känna dig tvungen men jag upplevde att du tyckte det var kul - och bilden som du har med här visar ju hur vaken och alert du var!
Det är bara februari ännu och mycket kan hända innan juni! Jag är bara ute och luskar lite - man måste ju prata med sina små döttrar för att se om de vill - och om de är i form... Om inte matte och husse har tid så kanske jag kan prata med min familj - de är ganska duktiga - faktiskt - på att hämta kompisar på olika ställen när vi ska iväg och äta köttbullar - korv - kanske någon liten mackabit osv osv....
Mamma
PS! Nu har jag barnbarn här hemma och de är faktiskt ganska snäll - som ni var, gullungar!DS

2008-02-09 @ 08:08:59
URL: http://www.lobeiroskennel.com
Postat av: Trixi

Utställningen var en intressant upplevelse, det är kul med nya erfarenheter och jag tyckte absolut inte att det var tråkigt eller jobbigt. Vi kan väl skjuta beslutet lite längre fram i tiden så får vi se hur allt ordnar sig, t ex när min "griniga" period infaller osv. Hoppas ni har det torrare ute hos er, med tanke på barnbarnen, än vad det är hos mig, här är det bar isvatten och sörja efter promenadvägarna. Visst är det roligt att det börjar bli ljusare ute?! Voff från Trixi till er alla!

2008-02-10 @ 16:48:27

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits