Upptäcksfärdsdag

101.jpg
Äntligen. efter flera dagars regnande, visade sig solen så jag tog med mig resten av flocken och gick på upptäcksfärd i skogen. Efter en stunds vandrande tyckte jag mig höra porlande vatten, jag slet och drog i riktning mot ljudet och helt plötsligt var där ett vattenfall! Jag bönade och bad om att få bada men  no no, det fick jag inte. För kallt, sa matte.

Kommentarer:
Postat av: Gullan

Nä, du Trixi. Ibland lönar det sig inte att böna och be. Jag ville till exempel öppna julklappar idag och det gick matte inte med på. Kanske hade din matte rätt i att det var lite för kallt att bada. Det är ju ofta så med vattenfall. Att dom är kalla! Men huj vilken braig hörsel du har och nos för det roliga det har du ju absolut!
Släpar du med flocken till vattnet igen och dessutom en HANDDUK så får du säkert bada!!! Tips!!
/Gull

2007-12-10 @ 01:49:53
Postat av: Trixi

Så du har julklappspaket hemma hos dig!? Matte har inte ens frågat mig vad jag vill ha på min önskelista - kan hon har glömt bort det ... eller kanske hon tänker på den där bagatellartade händelsen när jag stack efter en rullskidåkare och inte brydde mig om att hon skrek att jag skulle stanna...?
I morgon får jag ta och rota fram tomtemössan så att hon blir påmind om att det är jul snart!

2007-12-10 @ 02:26:00
Postat av: Cola'n

Hallå där Trixi,

Jag och Gullan brukar byta julklappar med varann och då får vi en budget av våra mattar. Sen tar jag min årliga budgetpromenad över en av broarna här i Mariedal... men när jag väl är färdig så börjar det riktiga jobbet. Man ska ju hitta det där prifekta till kompisen och det är inte alltid så lätt..

Kanske om du frågar din matte så kan du få byta klapp med Bosse?? Ta på dig julmössan och börja bearbeta din matte så går det säkert vägen!! Du är ju så söt så hon kan ju bara inte stå emot, tror jag! Puss /Colan

Ps, Matte tänkte lägga till länken till dig på våran sida om det går bra? Puss igen! Ds

Postat av: Coffee

Jag tror din matte hade rätt om att det var för kallt. Här nere finns ingen snö alls, det är bara trist regn hela itden. Ibland tar min matte på mig en rengrock, det tycker jag är jättefånigt. Fast jag gillar inte att bli blöt heller. Tacka veta jag snö som man kan rulla sig i!

2007-12-11 @ 10:24:43
Postat av: Trixi

Bra idé, Colan! Ska ta ett snack med Bosse... Min favoritshop ligger bara på en normalpromenads avstånd,
Bosse har också en i sin närhet så han behöver inte anstränga sig så väldans mycket. Och jag blir jätteglad och snurrar runt några varv om du lägger upp min länk!

Hej Coffee! Jag tycker inte heller om att bli blöt när det är kallt. Du får försöka stå ut med regnrocken för motionens skull för du kan ju inte rasa av dig inomhus som jag, då skulle väl alla möbler välta omkull. Ibland får jag träna sök inne (för att trötta ut hjärnan, säger matte), då får jag leta godbitar på övervåningen. Kan ta ett bra tag för där finns det många ställen att gömma på.

2007-12-11 @ 11:53:00
Postat av: Åsa Stenström

* pssst: nu ligger det TVÅ filmer med Doris Handbollskatten på min blogg! *

2007-12-15 @ 20:00:42
URL: http://www.asamittivarlden.blogspot.com

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits