Sjukdagar

81.jpg
Jag har mest varit inomhus den här veckan och tagit hand om matte som är sjuk (men jag skulle hellre vara ute och kolla efter grabbar). Jag följer med henne från sängen till soffan till sängen och tillbaka igen. Och så går jag upp med henne på nätterna när hon inte kan sova för att hon hostar och snorar. Hoppas hon blir frisk snart så allt återgår till sina normala rutiner.

Kommentarer:
Postat av: Coffee

Så du har börjat inom sjukvården nu! Så skönt för din matte att hon har dig när hon är krasslig. Jag fick vara sjukvårdshund jag occkså för några veckor sedan, men nu är min matte frisk så jag har återgått till att hjälpa till med disken och plocka upp saker och tvätta folk och sånt.
Hopps din matte sanrt också blir frisk, och du, killarna finns kvar därute! ;-)

2007-08-30 @ 13:21:28
Postat av: Trixi

Hej Coffee! Det är ju tur att vi är lättlärda så vi kan hoppa in och jobba där vi bäst behövs just för tillfället (men jag måste säga
att jag tycker sjukvårdsjobb blir lite tråkigt i längden, det är så enahanda - handlar mest om att sova). Och jodå, jag gissar att killarna är kvar när jag kommer ut igen men det är inte säkert jag är så intresserad av dom då ... det är bara ibland jag vill träffa grabbar men då envisas mina förare att hålla mig i band så jag inte kan springa iväg och leta rätt på några...

2007-08-30 @ 13:43:01
Postat av: Nisse och Zmugge

Nu förstår vi varför vi aldrig sett dig den senaste tiden, vi har bara känt lukten :)
Hoppas att din matte snart är frisk så att vi kan träffas, vi hoppas förstås att du fortfarande är intresserad av killar. Då är du som bäst, tycker vi :))
Våran matte hälsar till din matte, att hon ska krya på sig!
Dina vänner, Nisse och Zmugge :)

2007-08-30 @ 20:09:04
Postat av: Trixi

Hallo Nisse och Zmugge! Det blir kul när vi kan träffas igen och jag har spanat efter er dom korta stunder jag fått gå ut på altanen. Matte är nog frisk om några dagar och då har hon lovat ta ut mig på en riktig långpromenad, det blir härligt.

2007-08-30 @ 20:31:40
Postat av: Leo

Hej Trixi! Matte säger att så där ser alla noffar ut som är sura. Vi LÅTSAS att vi inte ser något, fast i själva verket har vi full koll under luggen! Jag måste nog erkänna att hon har rätt! Tass från Leo!

Postat av: Trixi

Hej Leo! Din matte har så rätt så. Dessutom brukar jag ligga på samma sätt och låtsas som att jag inte fattar något när jag måste göra något jag inte vill - t ex gå ut sista kissvängen sent på kvällen.

2007-09-12 @ 20:38:27

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits