Blåsig dag

37a.jpg

Det blåser iskallt idag men trots det ville jag ut till min kära badsjö. Tyvärr ligger isen fortfarande kvar så jag blötte bara tassarna, simmandet måste vänta ett tag till.

Kommentarer:
Postat av: Nisse

Hm, det såg inte bra ut det där :(
Jag kan förstå att du bara doppade tassarna, om du badat hade både jag och Zmugge blivit MYCKET IMPONERADE :)
Du, Trixi, visst tror du som mig, att vi får nog vänta ganska länge till, innan vi kan bada? Jag längtar också jättemycket tills det blir varmt i vattnet och vi kan hoppa i plurret å busa ;)

Vi ses väl snart igen och busar på ängen?

Nisse - the man!

2007-04-22 @ 20:28:29
Postat av: Trixi

Jag tror inte vi behöver vänts så värst länge... om det bara blev varmt så skulle vi kunna blöta magen åtminstone. Men det blir härligt när det blir sommar på riktigt och vi kan vara länge i vattnet!
Ses snart på ängen! (I morse var det blött där och inte så kul.)

2007-04-23 @ 12:54:38
Postat av: Coffee

Här nere har fästingarna redan kommit - jag fick min första för året i förrgår. På ena örat.

2007-04-25 @ 06:19:09
Postat av: Trixi

Usch! Stackars dig! När jag var i fästingland fick jag något utsmetat i nacken för att dom inte skulle vilja vara hos mig, har du också fått det?

2007-04-25 @ 06:51:06
Postat av: Coffee

Matte ska köpa ett halsband åt mig på apoteket. Min första matte, alltså henne jag föddes hos, var här i förrgår och då hörde jag henne berätta för matte att hon köpt det till de andra hundarna, mamma och pappa och de andra. Hoppas det är snyggt. Jag hade ett grönt ett förra året, det var snyggt till min bruna päls.

2007-04-27 @ 06:20:49
Postat av: Max Hobstig

Livet har lärt mig en hel del. Det mesta jag lärt mig är mest trams, som sånt där om vem som vann Melodifestivalen 1998. Några få viktiga saker bland allsköns bråte har jag har jag lärt mig. Det viktigaste av det jag lärt mig är att vi terrierägare MÅSTE hålla ihop mot resten av världen :-)


Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits