Motionsdag

ton2
Nisse och jag har gått efter skidåkarspåret idag.
Här tar vi en paus och väntar på frolic.
Matte säger att vi var särskilt duktiga idag och kom ordentligt
på inkallning.

Kommentarer:
Postat av: Coffee

Nisse ser kul ut!
Det är smart att alltid komma på inkallning. Då får man nämligen springa lös mycket mera. Och så får man mer frolic... Jag älskar frolic. Min matte har det i en röd plastburk som hon hänger om halsen när vi går ut. Sen när vi kommer hem hänger hon upp den vid dörren, och då hör det till att jag får en eller två.
När hon åker till jobbet får jag alltid tuggben, för att jag inte ska bli ledsen. Bra va?

2006-09-11 @ 23:58:25
Postat av: Nisse

Hm, ser jag rolig ut? jag som trodde att jag såg bra ut.
Det var en jättetrevlig skidspårspromenad tycker jag. Roligast var när din matte ropade: -Kom hit alla hundar! för då fick vi frolic av henne :)
Det är ju tur att vi snart ska göra om det här, jag längtar redan ut i spåret.

Vi syns snart!din vän Nisse

2006-09-12 @ 08:48:41
Postat av: Trixi

Coffee - Jag brukar inte alltid komma på inkallning men när Nisse är med så gör jag det för annars får han båda frolicbitarna (Nisse har gått på kurs och vet hur man ska göra). Får du en eller två HELA frolicar??? Jag får bara en bit av en frolicring ....

Nisse -Du är snyggaste Griffonen i stan! Det blir kul när vi tar det långa spåret nästa gång vi går ut, hoppas det blir snart. Åååh vad vi ska springa och ha roligt! Vi kanske hinner ses nere på ängen eller cykelvägen innan dess också.

2006-09-12 @ 14:13:25
Postat av: Coffee

Jag får minifrolicar, en i taget. Rätt ofta två. Matte är rätt svag för mig... När hon äter brieost brukar jag få sista biten. Men annars får jag ingen människomat. Utom att jag får diska tallrikarna rätt ofta! Särskilt när det varit kyckling. Men benen slänger matte i soptunnan först - osis va!

2006-09-12 @ 19:43:06
Postat av: Bosse

Min matte har aldrig med sig frolic när vi är ute men av Trixis matte får jag det när hon ropar och så har jag en annan kompis som heter Sylke (eller kompis och kompis hon dyker upp här ibland och biter mig i skägget) och hennes matte brukar ha skinka i fickan så då rusar jag som en galning för att hinna få nåt. Hemma är det storhusse och lillhusse som ger mig frolic när vi har varit på promenad för att de tycker att jag har varit så duktig. Matte är så svårare att behaga, kanske är hon lite snål och ibland hör jag mumlanden om att jag är för f-e-t (ska hon säga!!!) I alla fall: när ni snackar om frolic så vattnar det sig i min mun.

2006-09-14 @ 17:33:04
Postat av: Trixi

Bosse, jag ska be matte ta med sig frolic till dig nästa gång vi ses!

2006-09-14 @ 17:42:26
Postat av: Bosco

Nu förstår jag ingenting Trixi! Vad gjorde du egentligen i skidspåret när det inte finns någon snö? Har din matte skaffat rullskidor åt dig? I så fall vill jag också ha såna för ni verkar ha roligt i skidspåret. Dessutom verkar er "After Ski" med Frolic vara jättetrevlig.

Postat av: Trixi

Bosco, hihihi, nej, jag har inga rullskidor - än.

2006-09-15 @ 07:45:05

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits