Resdagar

18.jpg
Då har jag varit ute och tågluffat igen. Börjar bli van, kissar på
kommando under  2-minuters uppehållen.

Kommentarer:
Postat av: Nisse

Oj, vad du är duktig! Att kissa på kommando är inte så lätt. De kan inte jag, fast jag är ändå rätt snabb på att kissa.
Jag har aldrig åkt med ett tåg men förhoppningsvis kommer väl jag och matte att åka det någon gång.

Vov från Nisse :)

2006-11-05 @ 19:58:59
Postat av: Coffee

Håller med Nisse. Du är jätteduktig. Jag har heller aldrig åkt tåg, är inte det läskigt?

2006-11-05 @ 20:10:56
Postat av: Trixi

Nisse och Coffee!
Det är inte läskigt att åka tåg. Kanske första gången men inte sen. Det går bra även om det är tjockt med människor och andra hundar bryr jag mig inte så mycket om (om dom inte bryr sig om mig!). Och att kissa på kommando är praktiskt, säger matte. Hon för mig till ett lämpligt ställe och säger sen att jag är duukkktig, då kissar jag så gärna.

2006-11-05 @ 21:10:09
Postat av: Sune

Jag har aldrig åkt tåg, men långfärdsbuss. I bussen är det jättetrångt, men det verkar vara bättre om plats i tåget. Eller?

Visst är det mysigt nu när snön har kommit, lite tungt för oss med korta ben. vovov från Sunis

2006-11-06 @ 08:43:51
Postat av: Trixi

Jag har aldrig åkt långfärdsbuss, bara bussen till stan, men jag frågade matte och hon sa att det var mer plats på tåget. Om det inte är alltför mycket folk kan jag strosa runt lite och nosa här och där, men om det är massor av människor får jag sitta i mattes knä.

2006-11-06 @ 11:05:27
Postat av: Bosse

Tjena Trixi, va märkligt att vi båda har mattar, eller heter det mattor???;), som med jämna mellanrum vill åka tåg. Å åker man tåg så får man lov att lära sig att kissa på kommando, men håll med om att det inte är så svårt, det handlar ju bara om att bestämma sig för att behaga sin matte!?! Visst är det tradigt att sitta i det där trånga rummet?!? Men så kommer man fram någonstans dit man sällan är å så är det är kul men det bästa kommer ju sen!!! Man hoppar på tåget igen, trängs in på golvet eller om man har tur får sitta i ett knä, lider lite av klaustrofobi, kissar på komando när tåget behagar stanna, får inte äta, inte morra eller skälla men.... så kommer belöningen: MAN ÄR HEMMA IGEN! Gudarna ska veta att hemma är bäst. Ha det/Bosse

2006-11-09 @ 19:00:34
Postat av: Trixi

Håller med om att det bästa med att resa är att komma hem!
Och jag får inte heller morra eller skälla och det är lite trist för det finns ju inte så mycket annat man kan göra på tåget.

2006-11-10 @ 08:11:33

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits